Покажете си детските стаи - тема 25

• 66 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Харесвате ли такъв тип креватче? 
Много ниско ми се струва, но ако се прави от дърводелец може да се измисли да е по - високо, за да не спи детето на земята.

# 151
  • София
На мен ми харесва креватчето. Това, че е ниско лично за мен не е голям минус, но наистина би било по-добре, ако дърводелец го направи на крчета. С покривчето отгоре има възможност да се наметне нещо и детето да си играе на палатка или ако е момиче, да си предстая, че е принцеса в легло с балдехин.

# 152
Не ми изглежда удобно - много ниско и много широко, как ще завиваш и вземаш детето? Ще се навеждаш, като внимаваш да не си удариш главата ли? А и не е пълна кошара.
На мен ми прилича на някаква дизайнерска изгъзица, целяща да го докара до къщичка за игра.

# 153
  • Велико Търново
И на мен ми харесва леглото. Според мен, точно подобни различни мебели активират и стимулират детското въображение, карат детето да мисли извън стандартните граници и му дават възможност за креативност. Предстои ни обзавеждане на детска стая след около година и засега съм се насочила към източен стил на мебелите, максимално минималистично така че детето да си доизмисля и твори.

# 154
  • София
Това не е легло за бебе, а за дете на 2+ години. На мен много ми харесва.

# 155
  • София
Здравейте имам нужда от съвет за цвета на стените на стаята на сина ми на 13.Само освежаване на стените на тавана.Но дали да сложа тапети или отново латекс- дали отново в бежово или зелено? Приемам предложения.Ето снимка на стаята

# 156
Аз съм пристрастна, защото хич не обичам тапети - латекс, нещо цветничко Simple Smile

# 157
  • Велико Търново
Ако направите стените по тъмно, в комбинация с тъмният ламинат и малко добавяне/ преправяне на мебелите може да му докарате по индустриален дизайн, който си мисля че ще допадне на тийн Simple Smile

# 158
  • София
Харесвате ли такъв тип креватче? 
Много ниско ми се струва, но ако се прави от дърводелец може да се измисли да е по - високо, за да не спи детето на земята.

Това е тип Монтесори легълце, слагат ги 0+ бебчета, въпрос на виждане и нагласа

# 159
  • София
Креватчето изглежда много приятно и уютно за детето, но от друга страна както каза Черна станция, не е удобно за майката. Трудно ще достигаш детето, дори и да не ти се налага да го вдигаш, все пак ще ти се наложи да го завиеш, да провериш температурата му, да отместиш играчка - всеки път ще трябва да внимаваш да не си удариш главата, ще се навеждаш много ниско.
Смяната на чаршафи също ще е тегаво упражнение, както и оправянето на леглото всяка вечер. Като си помисля колко играчки трупат моите по леглата си, ако трябва да ги събирам от толкова ниско, че и с греда над мен...

vnd, консултирай се главно с младежа, щом той ще е ползвателя. Иначе така и така питаш нас, бих заложила на млечно зелено, отиващо към бяло, или тапет в подобна гама.

# 160
Като тръгнете да боядисвате стаята на младежа, сменете и килима, и шалтето.....Не ми се връзват с мъжка стая.

# 161
  • София
Като тръгнете да боядисвате стаята на младежа, сменете и килима, и шалтето.....Не ми се връзват с мъжка стая.
Съгласна с това мнение. Килима бих го махнала направо.

# 162
  • София
Относно креватчето- в нашия случай ще е за момче на 5г. Чудя се дали е подходящо,  чудя се и колко пари ще излезе. По принцип аз съм за функционални мебели, първо гледах легло с чекмеджета отдолу,  такъв вариант най- ми допада, пести пространство.  От друга страна пък ми се иска да създам приятна атмосфера на детето, нещо което ще радва него, не мен Grinning  Дори си представям да й метна някакво подходящо покривало на тая къща, като че ли е с покрив.  Умувам го още. Зависи от цената.

Как ме е яд понякога, че мъжа ми не е дърводелец, какви неща щях да го карам да ми прави...

# 163
И колко време ще го радва? Дете на 5 години, казваш, след 2 години ще е ученик и ще иска "мъжка", а не бебешка стая.  Купи си му хубаво юношеско легло с чекмеджета и ще си го ползва и в гимназията.

# 164
  • София
Права си, точно затова не мога да го измисля. 

Общи условия

Активация на акаунт