Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 827
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Идването с капачка или без зависи от това, дали фабрично тестерът на марката има такава. Гледате на рафтовете в магазините и си знаете как ще дойде. Мисля, че Joy си е с капачка, но Герлен например не слагат капачки почти никога на тестерите си и идват без.

# 151
  • София
Точно за Angel muse ме беше страх да поръчам тестер, защото там ако липсва капачка, камъчето изглежда недовършено, а то е много интересно.

# 152
Всичко на Мюглер е с капачки и той също е.

# 153
  • Sofia
Снимките в сайта са автоматично сложени, без капачка, за да се вижда, че поръчваш тестер. Но не значи, че ще получиш тестер без капачка.
В сайта, от който често пазарувам, предоставените снимки на 100% отговарят на това, което се очаква да получиш. Т.е., ако тестерът е показан без капачка, си идва без; ако на снимката има – значи ще дойде със.

Всички други варианти ми се струват объркващи и некоректни от страна на търговеца.

Идването с капачка или без зависи от това, дали фабрично тестерът на марката има такава. Гледате на рафтовете в магазините и си знаете как ще дойде.
Точно. Peace

# 154
Благодаря на всички ви! 🌺🌺🌺 

# 155
  • София
Тестерите на Мон Герлен фабрично са с капачка. Сигурна съм, тъй като на блогърки бяха раздавали точно тестери и са с капачка.

# 156
  • Sofia
На Guerlain, като гледам, половината тестери са показани с капачки, половината – без. Така че май и двете сте прави. Явно си зависи от конкретния парфюм.

# 157
  • София
На L'instant тестерите дойдоха без капачки.

# 158
Кет, купувала съм тестер на един и същ парфюм повече от веднъж - единия път беше без капачка, следващия - със
на кутиите обаче пишеше дали е със или е без, служителката в офиса, с която говорих, не знаеше кога ще дойде със и кога без /питах, защото после поръчвах и други парфюми от същата линия/

герлените обикновено са без капачка
всъщност нямам със, купувала съм много

# 159
  • Sofia
bubanka, точно това ми е странното – един тестер фабрично се произвежда или с капачка, или без. Няма средно положение, веднъж така, веднъж онака.
Иначе, ако говорим за "unboxed" парфюм, е съвсем друго – това са продукти, чиято опаковка по някаква причина е нарушена и, респективно, се предлагат без кутия, но винаги с капачка, просто защото иде реч за обикновени парфюми, не за тестери. В българските сайтове, обаче, не съм срещала подобно разграничение ("Testers" и "Unboxed Items"), може оттам да произтича несъответствието с капачките. Peace

# 160
тестери бяха - снимах ги, понеже ги обсъждахме със съфорумка, но смених телефона и снимките не съществуват вече - бутилките бяха на ферари

# 161
Цитат
един тестер фабрично се произвежда или с капачка, или без. Няма средно положение, веднъж така, веднъж онака.
Има, зависи от партидите. Моят Герлен на Малката черна рокля класическата си дойде с капачка, а аз очаквах да е без.
Като цяло очакванията ми за тестерите са без капачка, но повечето ми пристигат с капачки. Май само 1 Версаче и Рома-та на Лаура Биаджоти с ами без капачки.

# 162
  • Sofia
Има, зависи от партидите.

Не знам... Ако беше така, не би следвало да има логика някои сайтове да твърдят, че ще получиш дадения продукт точно по начина, изобразен в онлайн магазина им. Защото, ако разполагат с отделни партиди – не биха могли да направят такава предикция.
Вече, ако от един етап нататък, производителят почва да предлага тестерите на даден аромат само със или само без капачки, а преди е било обратното, това е малко по-различно.
Но лично аз това за отделните партиди, като обяснение за наличието / липсата на капачки, изобщо не го вярвам.
Тестерът на La Petite Robe Noire си е илюстриран с капачка. Peace

# 163
Аз на снимките в сайтовете вяра нямам много, Коте. Като знам как и от кого се качват. Simple Smile)

# 164
  • Балчик
На L'instant тестерите дойдоха без капачки.
От Елинор и на мен този ми пристигна без капачка, но аз си имам от предишния. От dolce.bg вариантът Меджик дойде с капачка обаче. И за него си имах, но не ми потрябва. Simple Smile

Получих си Шанела от parfium.bg, всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт