Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 835
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет на всички в темата,
пристигна ми днес от Елинор за по-малко от 24 часа -  Mancera Roses Vanille - вчера на обяд го поръчах, днес по обяд беше доставен. Току що го отворих - 100% оригинален, имам от него отливка и всъщност така се зарибих по него. Кода за 10% сработи безпроблемно.

# 166
  • До сърцето...
Кофти ми е да идвам с лоши новини, но реших, че трябва да предупредя, за да няма и други издънки като при мен.

Заразена от удачната за Tаис покупка, реших да се запозная с някои от ароматите на Rania J.

Поръчах от някакви намаления (това добре), но какъв беше шока ми, когато отворих добре опакованият комплект и вътре не беше това, което е указано на опаковката. Освен това кутията, с фабричен надпис (или много добър такъв), въобще не беше предназначена за сет от виалчета, а явно кутия от 30 мл парфюм, поставени там миниатюрите. Брррр! И това фирма от нишовата парюмерия, които уж по си изпипват нещата. Много ме беше яд на тази цигания! Умишлено не казвам името на онлайн магазина (той е от тези на първа стр), защото не е негова вината - сета беше добре фабрично опакован.
Не препоръчвам да купувате от този бранд! Макар че, Rose Ishtar  много ми допадна, тази случка ще ме спре от придобиването й.

Извинете, ако за някои е спам.

# 167
  • Sofia
Радика, дори и сайтът да няма пряка вина, той също носи отговорност за ситуацията. Доставили са ти продукт, различен от този, който си очаквала. Пиши им, според мен. Peace

# 168
  • До сърцето...
А, да, със сайта се свързах. Просто не искам да го споменавам в поста си, защото той няма вина.

# 169
Поръчката ми от Парфимо дойде. Бях я пуснала на 26.12. и днес си я взех.Поръчах си тестер на LANCÔME LA VIE EST BELLE L´ECLAT Eau de Toilette. Тестера ми дойде с капачка и в кутийка с надписи, а не в обикновенна картонена. Беше грижливо опакована и с пукащо фолио и нещо като предпазващо листче под панделката на гърлото на бутилката - много красиво бутилче.Много съм доволна.

Имам тестер на Еуфорията на Кевин Клайн на около 6 год. аромат, трайност не са мръднали изобщо.Съхранявам си ги в тъмно парфюмно гардеробче - вадя, пръскам и прибирам.

# 170
  • София
Радика, а кой е сайтът? Аз поръчах от официалния и нямах проблеми, даже носих кутията, барабар с парфюма в офиса, че колежка искаше да тества. Всичко си му е наред - опаковка, бутилка и прекрасен аромат, плюс два виала. Тук и снимки пуснах всъщност.

Не знам защо са ти пратили нещо подобно, но аз лично съм много доволна. Защо не пишеш на официалния сайт и защо мислиш, че вината е тяхна?

Ти пък, не е спам, напротив. Нали идеята е да пишем и положителни, и отрицателни отзиви.

# 171
А, да, със сайта се свързах. Просто не искам да го споменавам в поста си, защото той няма вина.
Напротив, хубаво е да се знае сайта, за да няма и други разочаровани.

За капачките от Парфимо - само веднъж тестер ми е пристигал без капачка: Noble Fig Ferrari. Всички други са били със, въпреки че снимките са без.
Chance Eau Vive дойде не само с капачка, ами направо си беше продукт, макар и без целофан.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 16:01 от Анонимен

# 172
  • на брега
Нотино - светкавицата!  Shocked
Поръчката от 9 януари е при мен!
Deetron,  оставам в очакване на няколко думи за HUGO Reversed, получих го.
Още веднъж благодаря за споделеното!!!

# 173
А, какво ще кажете за магазин на Нотино в София? Говори се усилено навсякъде, че гласят голям магазин.
Дано да стане това. Доста ще се раздвижи пазара, защото са голям играч с огромен асортимент. Била съм в техен магазин в Бърно и освен стандартните дизайнерски и нишови марки, които могат да се намерят по моловете, предлагат и други интересни брандове като напр. Rasasi. Освен това в тамошния магазин можеше да се получи стока поръчана през сайта и така да се спестят пощенските разходи. Цените в магазина бяха същите като на сайта.

# 174
  • София
Най-накрая ми дойде Arabie от Парфимо, разгеле. Опаковката и всичко си беше ОК, но парфюмът е малко..странен. Възможно ли е понеже дойде ледено студен, да има промяна в аромата? Пръснах веднъж и всичко, което усещам е някаква подправка, ким най-вероятно.

# 175
Моята поръчка от Парфимо от 26.12. дойде. Поръчах два тестера, едно червило и две мостри.
 Единият тестер е на Cacharel anais anais premier delice, дойде с капачка и дори с кутия, но малко ме смущава, че етикетът е залепен накриво. Това нормално ли е? За първи път ми се случва подобно нещо. Имаше празен ход, нямам забележки към аромата и трайността, която по принцип не е особено голяма.

Вторият тестер дойде без капачка и в обикновена кутия, също с празен ход.
Но с червилото на Буржоа вече много се изложиха. На почти 6 години е. Писах им, а отговорът им беше, че това била информация кога е заведена партидата в склада им в Чехия, който доставял в 10 държави и нямало как да залежава стока. Мострите не съм ги пробвала, така че не знам все още в какво състояние са.
Всичко беше опаковано много добре в кашончето, доставката беше типично бавна и като цяло съм доволна, само това нескопосано обяснение много ме изнерви. Преди съм поръчвала професионална козметика за коса и не съм имала подобни проблеми, явно е въпрос на късмет.

# 176
червилото, особено ако е било доста намалено, 100% е старо
от големите им намаления на козметика и грим не поръчвам никога - коментирахме подобни неща в темите преди време

# 177
  • София
от големите им намаления на козметика и грим не поръчвам никога - коментирахме подобни неща в темите преди време
Те всъщност имат ли право да продават стара стока? Не знаех.

# 178
Намалено беше. Не мога да се разправям вече, защото детето сутринта порядъчно се омаза с него. Grinning

# 179
Те всъщност имат ли право да продават стара стока? Не знаех.

според мен не би трябвало да имат, но съм виждала да продават продукти от отдавна спрени серии - ровила съм из нета, когато съм се изкушавала за поръчка

Общи условия

Активация на акаунт