Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Най-накрая ми дойде Arabie от Парфимо, разгеле. Опаковката и всичко си беше ОК, но парфюмът е малко..странен. Възможно ли е понеже дойде ледено студен, да има промяна в аромата? Пръснах веднъж и всичко, което усещам е някаква подправка, ким най-вероятно.
Не, не е възможно да има промяна от студа. По-скоро да го пръснеш когато ти си на топло вътре някакъде.
Сподели моля, стана ми интересно дали ще е менте.

# 181
Днес получихме за съпругът ми CHRISTIAN DIOR DIOR HOMME INTENSE 2011, но на първо четене е разочарован. Много близко стои до кожата, изобщо не е траен, абе направо не си се усеща. Дали има шанс да не му е сезонът сега и за кога е най-подходящ, според вас? Виж Фаренхайт на Диор, на неговата кожа е безумно траен.

Прехвърлям си мнението тук, тъй като е поръчан от Парфимо. Може ли да ми обясните как да проверя дали е менте?

# 182
С хубаво оглеждане на кутия, бутилка, капачка, кодове и всичко. И задължително с паралелен тест на двете ръце от оторизиран магазин прдаващ Диор. Пръскаш на едната ръка пред магазина и влизаш вътре за да напръскаш на другата дадения парфюм.
Има страшно добри ментета и не мога да се различат, има и тъпи такива.

# 183
Скрит текст:

Това са снимки, кой код да проверя?

# 184
Ines, 7Y01 ти е бач кодът - него провери.

На бялата кутия отдолу също трябва да го има.

# 185
  • София
Най-накрая ми дойде Arabie от Парфимо, разгеле. Опаковката и всичко си беше ОК, но парфюмът е малко..странен. Възможно ли е понеже дойде ледено студен, да има промяна в аромата? Пръснах веднъж и всичко, което усещам е някаква подправка, ким най-вероятно.
Не, не е възможно да има промяна от студа. По-скоро да го пръснеш когато ти си на топло вътре някакъде.

Таис, този парфюм го коментирахме в тази тема, че е странен и ухае на стар шкаф с подправки. На мен ми мирише на шарена сол, която по някои краища на България наричат чубрица обобщаващо.Аз имах мостра, пратих я на един от младежите в темата, той също не беше очарован.
Редактирам се: онзи парфюм дали не беше Ambre sultan? Ужас, тези мароканско-подправкови аромати хич не са ми на мен по вкуса.

# 186
  • София

Таис, този парфюм го коментирахме в тази тема, че е странен и ухае на стар шкаф с подправки. На мен ми мирише на шарена сол, която по някои краища на България наричат чубрица обобщаващо.Аз имах мостра, пратих я на един от младежите в темата, той също не беше очарован.
Редактирам се: онзи парфюм дали не беше Ambre sultan? Ужас, тези мароканско-подправкови аромати хич не са ми на мен по вкуса.
Ще го тествам довечера след горещ душ, пък да видим. В момента и без това едната ми китка излъчва яко Амбре Луп-ето, другата - Араби, та стана една..колегите в стаята душат с объркани физиономии. Добре, че са само 2 програмисти, добри души, и отдавна свикнали с моите парфюмни атаки Simple Smile

# 187
  • София
veka - мисля, че тогава коментирахме Ambre Sultan, но спомените ми за Arabie са също за доста подправъчен парфюм, така че съм на твоето мнение и не мисля, че Таис трябва да изпада в притеснения за оригиналност.
Arabie определено ми хареса  повече от Ambre Sultan.

# 188
  • София
Таис, аз също тези дни получих два парфюма, които бяха ледено студени.Понеже съм нетърпелива, пръснах с идеята, че независимо, че са студени на топлата кожа веднага ще "разцъфтят". Така и стана, само дето единият на So oud просто не е моята чаша чай - мъжкарее ми и моментално отиде при съпруга ми. Парфюмът се казва Jamil - интересен аромат, започващ с искрящ и звънлив мирис на пресни джибри Smile. Това трае точно 2-3 минути и после утихва до нещо сродно на базата на Ноар де Ноар, което е най-хубавото, но аз и този на Том Форд не го купувам, само защото понякога ми идва една идея по-мъжки.
Ако Серж Лутенс е от старите бутилки, а не от новите черните, можеш да качиш снимки, да го разгледаме и да го сравним.Аз имам един от този бранд, предполагам и други хора имат.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 17:47 от veka

# 189
Arabie е наистина супер подправков парфюм. Труден, мъчен, но все пак в пъти по-хубав от Ambre Sultan, който си е турския пазар отвсякъде. Ти насляпо ли го купи?
Аз имам Лутенси също.

# 190
  • София
Arabie е наистина супер подправков парфюм. Труден, мъчен, но все пак в пъти по-хубав от Ambre Sultan, който си е турския пазар отвсякъде. Ти насляпо ли го купи?
Аз имам Лутенси също.
Да, защото исках фурми+индийско орехче+сушени плодове Simple Smile А получих, засега поне, ким. Бутилчето е като във фрагрантика, прозрачно, с отделно сложен пулверизатор или както там се казва.

Века, само да се прибера и качвам снимки. Разсмя ме с тия джибри Smiley

# 191
  • София
...защото исках фурми+индийско орехче+сушени плодове Simple Smile А получих, засега поне, ким.
Ще дойдат и фурмите, и плодовете, но в развитието. Просто му дай шанс и време.

# 192
  • София
Таис, за някой французин тези връхни нотки могат да минат за плодово, пенливо вино или шампанско, но като човек от бг прованса, който много пъти е присъствал на слагането на гроздето в бъчвите, са си просто пресни, звънливи джибри. Аз го констатирах при отварянето, а мъжа ми повтори същото без да знае моето мнение, споделено пред детето, няколко часа по-късно. Така, че според мен, на каквото ти мирише сега, на същото ще мирише и като се стопли и дано не те разочаровам и дано не съм права. Hands V

# 193
  • София
...защото исках фурми+индийско орехче+сушени плодове Simple Smile А получих, засега поне, ким.
Ще дойдат и фурмите, и плодовете, но в развитието. Просто му дай шанс и време.
О, ще му дам, разбира се. Определено ме заинтригува парфюмът.

Века, снимки - втората е дъното с бач кода. Сложила съм пулверизатора, а бутилката е много приятна.
http://sylvester.snimka.bg/other/perfume.5143813.38874336

# 194
  • Бургас
Да Veka точно за султана на Лютен става дума ....меко казано е отвратителен Rage непонятно ми е как такова нещо се продава и кой го купува,сигурно 90% на сляпо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт