Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 924
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Да Veka точно за султана на Лютен става дума ....меко казано е отвратителен Rage непонятно ми е как такова нещо се продава и кой го купува,сигурно 90% на сляпо Laughing
Аааа, заблуждаваш се, има страшно много верни фенове и е много харесван, и дори култов аромат на марката. Насляпо парфюми като цяло малко хора купуват. Peace

# 196
Tаис,
Скрит текст:
прекрасна кафява муцунка виждам аз, парфюмът не го познавам  Mr. Green

# 197
  • Бургас

Аааа, заблуждаваш се, има страшно много верни фенове и е много харесван, и дори култов аромат на марката. Насляпо парфюми като цяло малко хора купуват. Peace
[/quote]
Да Densi и аз по положителни мнения и сладкодумни ревюта за малко не си го взех,добре че беше Veka да ме спаси от тази грешка Ill

# 198
Запознала съм се с 4 аромата на ЛУтенс, нищо не ми е харесало. Прекалено силно начало и след това ми остава за кратко една натрапчива нота.

# 199
  • София
Ароматите на Serge Lutens в никакъв случай не могат да бъдат наречени "лесни", но си имат изключителен стил и финес абсолютно всички. Всеки е интересен по-своему, със собствена гатанка и магия  Heart Eyes

# 200
  • София

Века, снимки - втората е дъното с бач кода. Сложила съм пулверизатора, а бутилката е много приятна.
http://sylvester.snimka.bg/other/perfume.5143813.38874336

Таис, прилича да е истински. Бач кодът на дъното съвпада ли с този на кутията? Ако това е така, значи всичко е наред и нямаш повод да се притесняваш, освен дали ще ти допадне аромата.

Да Veka точно за султана на Лютен става дума ....меко казано е отвратителен Rage непонятно ми е как такова нещо се продава и кой го купува,сигурно 90% на сляпо Laughing

Мострата я имах от моя приятелка, която поръчала на сляпо, четейки положителните отзиви във Фрагрантика. Радвам се, че предотвратих пари вложени в нещо, което не би се харесало! Дано си ги вложил в по-добро Smile

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 20:37 от veka

# 201
И на мен така по снимка, парфюма ми се струва наред.

# 202
  • София
Ароматите на Serge Lutens в никакъв случай не могат да бъдат наречени "лесни", но си имат изключителен стил и финес абсолютно всички. Всеки е интересен по-своему, със собствена гатанка и магия  Heart Eyes
sympathy - Абсолютно! Hands Plus1
Парфюмите на Серж са много характерни, специфични и е нормално да не се харесат масово, но пък да влезнат под кожата на хора, търсещи именно нещо специфично и смело.

Нотино - светкавицата!  Shocked
Поръчката от 9 януари е при мен!
Deetron,  оставам в очакване на няколко думи за HUGO Reversed, получих го.
Още веднъж благодаря за споделеното!!!
lu4ia - честити нови неща Simple Smile
И моите дойдоха по-рано от обещаното - явно нотино са оптимизирали на макс срока за доставка! Hands Clap
Пръснах HUGO Reversed - ето и 2-3 думи.
Дизайна е страхотен - супер изчистен и минималистичен - веднага грабва и създава позитивно усещане. Чисто белия цвят му отива и смятам, че опаковката е 10 от 10. Сега за аромата - признавам приятно съм изненадан, защото очаквах да звучи  нещо като свеж, сладникаво-плодов парфюм, типичен за нормалния дизайнерски стил, но Reversed не е такъв.
Бих го определил като хладен, свеж, дървесен, но по един зрял, по-мъжествен начин. Напълно хармоничен е - няма сладост, няма сочен плод, няма момчешко весело и лековато усещане. Изненадващото е, че го намирам за стилен и изискан, но пък поднесен по лесен за харесване начин. Семпъл е, нищо ново не носи и хората, които търсят уникалност и специфиен характер ще останат разочаровани, но пък тези които харесват аромат на хладен и чист ветивер, на свежестта в гора рано сутрин, на току що изкъпан мъж/ хубав естествено Smile /, вярвам, че ще го харесат много. Общо взето - чист, свеж, цитрусов/грейпфрут/, въздушен, хладен, горски - така го усещам. За моя вкус, тук Хуго Бос са се справили много добре и според мен е отлична идея за подарък.

Другия парфюм, който споменах, че от 3 години само заглеждах и чак сега взех на сляпо е
Ted Lapidus Oud Noir  - за него по-натам ще споделя, че и без това стана твърде дълго.

В пратката имаше и фирмена проба/с пръскане/ на така горещо обсъждания днес в парфюмната ни тема Армани Си Smile

хубав уикенд желая на всички Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 21:39 от Deetron

# 203
Благодаря много за отзива.

# 204
И официално да си кажа, че ме е яд за Hugo Reversed, но така става като блея и не поръчвам светкавично преди Нотино да се усетят за цената. Satisfied

# 205
  • София
И официално да си кажа, че ме е яд за Hugo Reversed, но така става като блея и не поръчвам светкавично преди Нотино да се усетят за цената. Satisfied

Е, ти пък! Намерил си за какво да се ядосваш - хубави свежи парфюми има под път и над път - само да искаш!
Още повече въпросния Hugo Reversed не е някакво чудо невиждано.
Ако си на такава свежо-зелена вълна, горещо ти препоръчвам да обърнеш внимание на
Issey Miyake  L'Eau d'Issey Pour Homme Fraiche  Wink

# 206
Често и аз помня дълго време нещата, които не съм купила.

# 207
  • София
Tаис,
Скрит текст:
прекрасна кафява муцунка виждам аз, парфюмът не го познавам  Mr. Green

Глезлата винаги се намърдва в кадър Smile

Века, съвпадат бач кодовете, да Simple Smile

На Серж съм тествала Chergui, силно ме впечатли..наистина ароматите му са смели, своебразни.

Пръснах Arabie на загрята кожа - може и да си въобразявам, но има и друго, освен подправката. Шлейфът му е по-прибран от Black to black и Амбре Луп, които нося последните седмици, но определено се усеща.

# 208

Е, ти пък! Намерил си за какво да се ядосваш - хубави свежи парфюми има под път и над път - само да искаш!
Още повече въпросния Hugo Reversed не е някакво чудо невиждано.
Ако си на такава свежо-зелена вълна, горещо ти препоръчвам да обърнеш внимание на
Issey Miyake  L'Eau d'Issey Pour Homme Fraiche  Wink
Ядосвам се заради уникално ниската цена, която изпуснах, не за друго. По всяка вероятност щеше да отиде за подарък на един именик другата седмица, а сега ще купувам Монтал от Елинор, поне там да ползвам кода. Simple Smile
Благодаря ти за предложението, миналия месец купих от Парфимо Issey Miyake Nuit D´Issey Bleu Astral, който също е доста свеж, но в по-друга посока. Искам някакви цитруси и май ще заложа на Булгари - Man Extreme или Aqva Marine, супер приятни и неангажиращи.

# 209
  • София
Таис, като написа, че искаш фурми и се сетих за един много хубав парфюм с фурми, но без индийско орехче,  https://www.fragrantica.com/perfume/Brecourt/Farah-12115.html .

Общи условия

Активация на акаунт