Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 949
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • ново
Натоварих и аз количката от Парфимо. Силно се надявам козметиката за коса да не е с изтекъл срок.

# 361
Маска за коса поръчвах аз, в срок си беше. Надявам се и твоите да са.

# 362
Малко със закъснение, но все пак да кажа. Поръчах Dior Joy от Парфимо. Поръчах на 7-8 (не помня точната дата), дойде на 19.01. Доста по-евтин в сравнение с Нотино. Не посмях да поръчам тестер, заради капачката. Следващия такъв ще е тестер и ако няма капачка ще си ползвам старата. Парфюма си е супер. Кодове не проверявам.

Винаги ли им е толкова бавна доставката?

# 363
И аз поръчах няколко парфюма и козметика. Очаквам ги следващата седмица. Поръчвам редовно и не съм имала проблеми със сроковете на годност или съмнения за оригиналност. 

# 364
  • Пловдив
Момичета, да ви питам гледах Мансерите в Елсинор,възможно ли е да със 100 лв по-евтини от  Нотино и да са истински?Знам,че сайта се ползва с добро име, но такава голяма разлика в цената ме кара да се съмнявам.

# 365
Е, не можах да подмина разпродажбата, макар че повечето неща вероятно ще са за подаръци 😁

# 366
Момичета, да ви питам гледах Мансерите в Елсинор,възможно ли е да със 100 лв по-евтини от  Нотино и да са истински?Знам,че сайта се ползва с добро име, но такава голяма разлика в цената ме кара да се съмнявам.
Предполагам, че имаш предвид Елинор. Имам една Мансера от там, която си мирише точно като мострата от Нотино Simple Smile

# 367
  • София
И моят Мансера, Black to black, е от Елинор. Нямам забележки към аромата.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Black-to-Black-36533.html

# 368
  • Исперих
Някой поръчвал ли е от Елинор
VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB CHRISTMAS EDITION 2014
Парфюм EDP за жени  50 мл.
и
HERMES JOUR D´HERMES
Парфюм EDP Тестер за жени  85 мл.?

# 369
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за отговорите и да,имах предвид Елинор 😀.

# 370
  • на брега
Момичета, CHRISTIAN DIOR POISON GIRL - тестер с капачка ли е?
Ако някоя от вас е поръчвала/ползва?

# 371
Приятели, четейки темата вече се навих да поръчам от бг сайт. Можете ли да ми дадете насока от кой сайт ще е най-добре да поръчам CH Good Girl - от Елинор, от Парфимо или от Долче.бг? Иска ми се да поръчам комплект, че нали уж комплектите били най-сигурни, че не са ментета...

# 372
Приятели, четейки темата вече се навих да поръчам от бг сайт. Можете ли да ми дадете насока от кой сайт ще е най-добре да поръчам CH Good Girl - от Елинор, от Парфимо или от Долче.бг? Иска ми се да поръчам комплект, че нали уж комплектите били най-сигурни, че не са ментета...
Това не е вярно. Peace

# 373
Това не е вярно. Peace
Аз затова казвам уж... Всичко дето може да се пипне от човешка ръка,може да бъде и фалшифицирано, затова много се притеснявам за покупка от бг сайт, най-вече, защото нямам многочислен опит с разпознаването.... Цените не ме бъркат толкова, защото ароматите от които се интересувам навсякъде по бг и чужбинските сайтове са еднакви, та .. съм в трилема Confused

# 374
  • Бургас
Момичета, CHRISTIAN DIOR POISON GIRL - тестер с капачка ли е?
Ако някоя от вас е поръчвала/ползва?
Тази Отрова ми е един от най-любимите парфюми евър,не зная колко ще ти бъда полезна обаче,моят е поръчван от Парфимо преди година.Абсолютен оригинал си е ако имаш съмнения,но не е тестер,аз избягвам да купувам тестери,така съм решила за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт