Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 909
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Здравейте, реших да поръчам от Парфимо като Ивчето Chloe Love Story Eau Sensuelle - 20 мл. Погледнах във Фрагрантика и там пише, че се предлага само в 30,50 и 100 мл. Сега се чудя тия 20 мл дали са оригинал  или не ?!Моля по- запознатите да се включат. Благодаря.
Един от любимците ми е Love Story Eau Sensuelle,писала съм преди за него,моят е от Елинор 75мл. напълно оригинален,обожавам го.

# 391
Привет, мнения за bvlgari jasmin noir  от Парфимо?

# 392
  • Балчик
И какви мнения очаквате?

# 393
И какви мнения очаквате?
Бях чела за chanel,че по сайтовете са основно ментета и не се препоръчва. Очаквам, ако някой е поръчвал нещо на тази марка от този сайт, да сподели отзиви.
Надявам се сега с тези пояснения, въпросът ми да е по-ясен.

# 394
  • Стара Загора
Не съм чела някой да твърди, че Шанел по сайтовете са основно ментета. Писано е, че Шанел е много ментосвана марка по принцип.

# 395
И какви мнения очаквате?
Бях чела за chanel,че по сайтовете са основно ментета и не се препоръчва. Очаквам, ако някой е поръчвал нещо на тази марка от този сайт, да сподели отзиви.
От Парфимо имам поръчани три Омнии: Crystalline EDP, Coral и Omnia EDP - кафявата.
И трите са без забележки, като Coral, макар и единствена да е EDТ от трите е страшно трайна. Другите две ги подарих и собственичките са много доволни. Аз също ги инспектирах внимателно и определено са оригинални. Кафявата Омния съм я притежавала и преди, беше покупка от някое от летищата и имам база за сравнение.

Това относно марката Bvlgari, поръчвана от Парфимо.

От Парфимо и Нотино имам и поръчки на Шанел: Chance Eau Vive, Eau Fraiche, № 5 Eau Premiere. Това се сещам засега. И трите са оригинални.

Малко е пресилено да се обобщава, че по сайтовете Шанел са основно ментета.

# 396
И аз от Парфимо имам 3 поръчани парфюма - Coco EDT, Chance EDT & Allure EDP  и са си оригинални /бях скептична/, имам и 1 от Елинор и от Венера 3 - всичко си е наред, късметлийка съм явно! Това за Шанел, Булгари не съм поръчвала от никъде, просто не съм им фен.  Peace

# 397
И какви мнения очаквате?
От Парфимо имам поръчани три Омнии: Crystalline EDP, Coral и Omnia EDP - кафявата.
И трите са без забележки, като Coral, макар и единствена да е EDТ от трите е страшно трайна. Другите две ги подарих и собственичките са много доволни. Аз също ги инспектирах внимателно и определено са оригинални. Кафявата Омния съм я притежавала и преди, беше покупка от някое от летищата и имам база за сравнение.

Това относно марката Bvlgari, поръчвана от Парфимо.

От Парфимо и Нотино имам и поръчки на Шанел: Chance Eau Vive, Eau Fraiche, № 5 Eau Premiere. Това се сещам засега. И трите са оригинални.

Малко е пресилено да се обобщава, че по сайтовете Шанел са основно ментета.

Много благодаря, ще поръчвам смело Simple Smile

# 398
Нормално ли е кода на шишето да се трие при допир? Това означава ли, че не е оригинал?
И мен това ме интересува. Изтрих го съвсем лесно. Остана само щампата за годност. Пробвах да изтрия на други парфюми, включително на същата марка, но друг и от друг магазин. Ами не се трият.

# 399
Кой код триете?
Никога не ми е идвало наум да трия кодовете на парфюмите си.

# 400
  • ново
Имам мейл от парфюми шоп, имат промоция на Шанел.

# 401
Кой код триете?

Забелязах, че малко и изтрит и пробвах. Едно кръгло малко етикетче отдолу на бутилката.

# 402
Пуснах огромна поръчка и не знам какво ме накара да махна точно този комплект от пазарската количка. После съжалих защото ми се стори добър подарък и както си се ядосвах и си четях тук ядосана ..и ... виждам този пост! Добре ми е се е включила интуцията, а аз все споря с нея Simple Smile Направо като си помисля как щях да разваля хубавия момент с такъв гранясал подарък... Съжалявам, че ти се е паднал такъв продукт, и ти благодаря че сподели!

# 403
  • у нас
Кой код триете?

Забелязах, че малко и изтрит и пробвах. Едно кръгло малко етикетче отдолу на бутилката.
На мен кодът ми е изписан директно на бутилката, в черно. Последните цифри са сс изтрили.

# 404
Пуснах огромна поръчка и не знам какво ме накара да махна точно този комплект от пазарската количка. После съжалих защото ми се стори добър подарък и както си се ядосвах и си четях тук ядосана ..и ... виждам този пост! Добре ми е се е включила интуцията, а аз все споря с нея Simple Smile Направо като си помисля как щях да разваля хубавия момент с такъв гранясал подарък... Съжалявам, че ти се е паднал такъв продукт, и ти благодаря че сподели!

За нищо! Това е първи гаф на Парфимо при мен. Явно съм попаднала на куца партида с изтичащ срок на годност /но признавам си - не съм гледала след получаване, опаковката веднага изхвърлих/. Всичко друго си е ок в комплекта.

Скрит текст:
Ако ти трябва нещо за подарък за мъж с брада, има хубави комплекти в Боди шоп. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт