Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 863
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Много бързи пръсти, мен ме поряза още на първата кошница.

# 451
  • Бургас
така и не поръчах,но в количката ми стоят 2 сааба,1 диор и 1 герлен на смешните 89 лева ...не вярвам ,че могат да се минат така Laughing

# 452
  • Стара Загора
Здравейте, в сайта имаше технически проблем при обновяването на базата данни. Всички поръчки, направени на тези сгрешени цени ще бъдат анулирани. Извиняваме се за създадената суматоха - и не, не е маркетингов трик. Екип на м-н "За Човека".

# 453
  • Пловдив
И аз пуснах огромна поръчка😂😂

# 454
Здравейте, в сайта имаше технически проблем при обновяването на базата данни. Всички поръчки, направени на тези сгрешени цени ще бъдат анулирани. Извиняваме се за създадената суматоха - и не, не е маркетингов трик. Екип на м-н "За Човека".
Няма как да стане това. По закон сте длъжни да изпълните поръчките.

# 455
  • Бургас
Illдаа напълно нормално е за БГ,все пак не е Амазон

# 456
Длъжни са да изпълнят поръчката, бъговете са техен проблем.
Преди години приятели си накупиха телефони за броени левчета от Мтел, след яростна кореспонденция все пак им ги пратиха Peace

# 457
  • Стара Загора

Прочетете си внимателно мейла, който сте получили. " Вашата поръчка е получена и е в процес на обработка !"
Имахме такъв случай преди година и точно в тази връзка сме направили промяна както в "Общите условия", така и в мейла, който изпращаме. И разбира се, няма как да продаваме Dior за 3лв.

# 458
  • Бургас
....и количката ми от 89 стана на "скромните" 670 кинта:laughing: Laughing

# 459
Според КЗП клиента няма вина за грешките на търговеца и е в правото си да получи стоката на цената, която е обявена в момента на поръчката.
Правете си скрийншотове на поръчката следващия път...

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:17 от Мау Мау

# 460
Прочетете си внимателно мейла, който сте получили. " Вашата поръчка е получена и е в процес на обработка !"
Имахме такъв случай преди година и точно в тази връзка сме направили промяна както в "Общите условия", така и в мейла, който изпращаме. И разбира се, няма как да продаваме Dior за 3лв.
Прочетох си го. Компетентните органи решават онлайн спорове, както сами сте посочили на сайта си. Както и КЗП.
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.hom … 2.show&lng=BG

Очаквам поръчката си, която е потвърдена на мейл и то в оповестените срокове.

# 461
Ми, аз също очаквам да си ни изпратят поръчките, на показаните цени. В hm винаги бъговете са били в полза на клиентите и всичко си се е изпращало, така че, да пращат или КЗП ✌️
PS: имейла за потвърждение на покупката си е напълно в ред, така че...

# 462
  • Стара Загора
Уважаеми дами и господа,
Ясно е, че имаше техническа грешка на сайта. Разбираемо е, че искате да се възползвате от нея и получите парфюми по 3лв. Ваше право е да се обърнете към КЗП и платформата за решаване на спорове. НО - отново подчераваме, че Вашите поръчки не са потвърдени. Изрично е посочено, че поръчка се счита за потвърдена само след телефонно обаждане от наш оператор. Не мисля, че някой от поръчалите е получил такова.

# 463
Уважаеми дами и господа,
Ясно е, че имаше техническа грешка на сайта. Разбираемо е, че искате да се възползвате от нея и получите парфюми по 3лв. Ваше право е да се обърнете към КЗП и платформата за решаване на спорове. НО - отново подчераваме, че Вашите поръчки не са потвърдени. Изрично е посочено, че поръчка се счита за потвърдена само след телефонно обаждане от наш оператор. Не мисля, че някой от поръчалите е получил такова.

Никъде не го пише, вашето твърдение ✌️разбирам само че ще се свържете с нас, за времето на доставка, и пише че е в процес на обработка поръчката

# 464
  • Стара Загора
Уважаеми дами и господа,

Никъде не го пише, вашето твърдение ✌️разбирам само че ще се свържете с нас, за времето на доставка, и пише че е в процес на обработка поръчката

Какво означава за Вас "процес на обработка" ?  А някъде пише ли "потвърдена" ? Разбираме желанието да се възползвате, но...

Общи условия

Активация на акаунт