За Down Under!

• 5 948
  • 28
  •   1
Отговори
Чудя се, дали ще си изпрося нещо с тази тема, ама...

Преброяване до 13-ти Януари 2019г.

the wishmaster - Почетен член
Цитат
Затова бих искала да помоля Татти в рамките на 10 дни, т.е. до 13 януари да обмисли още веднъж взетото от него решение и да даде още един шанс на Даун. От малкото разменени писания на лични съм останала с впечатлението, че е разумен човек. Ако все пак съм сгрешила в преценката си и до 13 януари банът на Даун не бъде премахнат, аз ще изтрия моя профил. Не поставям ултиматум- намирам го за изключително противна форма на общуване. Не си и въобразявам, че съм в позицията да поставям ултиматуми- съвършено незначителен потребител съм. Но, ако до 13 януари банът на Даун не бъде премахнат, аз ще изтрия профила си, защото не желая да бъда част от подобни несправедливи взаимоотношения.

# 1
  • Варна
Вътре.

# 2
Ще се появи ли онова котило? От крадли и сие?

# 3
  • София
Тук съм!

# 4
  • София
Нямам идея какво е станало и защо Даун е банната, но ще се радвам много да бъде махнат банът.
Познавам я лично и мога да кажа само хубави неща за нея.

# 5
  • Варна
И тук цитирам поста си от липсите :

Ако някой от админите чете тук, може да излезе с достойнство от ситуацията като промени бана на срочен. Така хем няма да отстъпят напълно, хем реакцията им ще е по-адекватна на нейната постъпка.

# 6
Аз заставам зад позицията на Уиш, относно неправомерното раздаване на бан за потребители, които не са го заслужили, докато други откровено просещи си го биват единствено замитани и оставяни да си дращят на воля.

Идвам и с цитата на Хай, към което предложение се присъединявам напълно.

Ако някой от админите чете тук, може да излезе с достойнство от ситуацията като промени бана на срочен. Така хем няма да отстъпят напълно, хем реакцията им ще е по-адекватна на нейната постъпка.

# 7
Нямам идея какво е станало и защо Даун е банната, но ще се радвам много да бъде махнат банът.
Познавам я лично и мога да кажа само хубави неща за нея.

Заради темата "Форумски липси". И една много "чиста" потребителка.

# 8
  • София
А какво всъщност е станало? Учудвам се, че Down Under е с бан. Не я познавам лично, но от виртуалното общуване съм останала с впечатлението за много умерен потребител.

# 9
  • Варна
Бела, свалих ти шапка Simple Smile

# 10
А какво всъщност е станало? Учудвам се, че Down Under е с бан. Не я познавам лично, но от виртуалното общуване съм останала с впечатлението за много умерен потребител.

Даун беше наречена " онази с Даун синдрома", докато беше с бан. Когато махнаха бана и тя отговори на нападката беше банната вовеки.

# 11
Потвърждавам и тук решението си: ако до 13.01. банът на Даун не бъде премахнат да изтрия профила си.

# 12
  • София
Ясно, благодаря за разяснението. Явно е била предизвикана.

# 13

Идвам и с цитата на Хай, към което предложение се присъединявам напълно.

Абсолютно съм съгласна с позицията на Хай! Случилото се не е причина за безсрочен бан. Виждали сме много по-грозни ситуации и провокации, които дори не са изтрити.

# 14
И тук пиша, че много се надявам да се преосмисли, според нас, незаслужения “ вечен” бан, на временен такъв!
Ще е много жалко, ако качествен материал си тръгне заради това недоразумение!

Общи условия

Активация на акаунт