Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 78 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте мадами! Предварително се извинявам ако вече съществува такава тема, но от скоро се замислих, че е крайно време май да започна да се грижа по сериозно на кожата на лицето си. Аз съм само  на 25 и малко отгоре и се лутам в търсене на подходящи маски и кремове за лицето си! Приятелки вече ми казват, че е време да започна да използвам кремове против бръчки, но не ми ли е още рано?! Вие как мислите?
Ще се радвам ако се включите със съвети и мнения!
Засега единствения крем който ползвам е Бочко (от време на време още ми излизат пъпки), а той е единствения крем от който после не се обривам допълнително! 😂😍
Аз съм на 28 и ползвам хидратиращи кремове , околоочния ми също е хидратиращ.Още е рано за кремове против бръчки,хидратирай кожата,пий достатъчно вода.
Можеш ли да ми препоръчаш марка с която да започна? Ти какви ползваш?
https://sopharmacy.bg/promo-bioderma-hydrabio-gel-creme-krem-za- … en-krem-15ml.html
Поръчвам този комплект направо.Но сега в ремедиум има със серум ,крем и мицеларна вода където пак ти излиза изгодно.

# 721
  • Бургас
Много е хубав този крем на Биодерма,правеше ми кожата пухкава и хидратирана,много приятно е уханието му,околоочния е също добър,дава нужната хидратация без обаче да има уау ефект.Серумът не съм имала.

# 722
Тази за моята кожа беше гола вода-буквално. Не просто недостатъчна хидратация, а абсолютно никакъв ефект. Нанася си се като нормална маска-върху серум ако ползваш през нощта, а не крем. Много лека текстура е и не би могла да пробие през крем и да стигне до кожата.
И аз не харесах изобщо маската на Диор, но въпреки това да отбележа, че се нанася след крема. Идеята е да допълни полезните съставки на серумите и крема и да ги запечата, на принципа на корейската козметика.
Благодаря, ще я пробвам и така, както и Laneige. Нищо чудно, че на всички им допада, а на мен не като я нанасям както аз съм си решила....

# 723
Много е хубав този крем на Биодерма,правеше ми кожата пухкава и хидратирана,много приятно е уханието му,околоочния е също добър,дава нужната хидратация без обаче да има уау ефект.Серумът не съм имала.
Да, той си е хидратиращ,няма какво да очакваме повече от него.Дори е на привършване моя и смятам да поръчам комплекта със серума.

# 724
  • София
Благодаря, ще я пробвам и така, както и Laneige. Нищо чудно, че на всички им допада, а на мен не като я нанасям както аз съм си решила....
Няма за какво.  Hug При мен не правеше нищо и нанесена според инструкциите. Не ми допадна и маската на Ланеж. В момента имам тази , харесва ми повече от гореспоменатите две, но пък съдържа съставка, която не влияе добре на кожата ми и избягвам да я ползвам ежедневно.

# 725
Тази за моята кожа беше гола вода-буквално. Не просто недостатъчна хидратация, а абсолютно никакъв ефект. Нанася си се като нормална маска-върху серум ако ползваш през нощта, а не крем. Много лека текстура е и не би могла да пробие през крем и да стигне до кожата.
И аз не харесах изобщо маската на Диор, но въпреки това да отбележа, че се нанася след крема. Идеята е да допълни полезните съставки на серумите и крема и да ги запечата, на принципа на корейската козметика.
Dior Life е една от най-леките им серии, пробвай на Шисейдо маската за спане, на мен ми допада повече и от Laneige

# 726
Петя, аз след Revitalizing Supreme Plus изключих Estee Lauder изобщо. Ти си ползвала Revitalizing Supreme или по-новия Revitalizing Supreme Plus? Можеш ли да направиш сравнение с него и Time Zero?

Аз днес си купих нощния крем Visionaire на Ланком. Ползвала съм го в малка опаковка от 15 мл. Наистина сутрин лицето изглежда свежо като след добър сън, без да съм се наспала изобщо. Под него слагам серум Genifique.
Тъкмо ми привършва нощният Renergie Multilift, който ползвам от години и много харесвам.
През деня съм със серума Renergie Multi Lift Reviva Plasma и крема на Клаинс Extra Firming.

Пробвах от тестер крема Dior Capture Youth и ми направи червени петна по лицето.

# 727
От вчера тествам Dior glow booster. Много е скъп за състава си, ще се въздържа от мнение за сега, много е рано.

# 728
Time Zone, извинявам се. Hug

Вие пробвате ли преди да купите толкова скъп крем?

# 729
От вчера тествам Dior glow booster. Много е скъп за състава си, ще се въздържа от мнение за сега, много е рано.

При този клас козметика няма никаква връзка между състава и цената. Други фактори влияят на ценообразуването Blush

# 730
  • София
Петя, аз след Revitalizing Supreme Plus изключих Estee Lauder изобщо. Ти си ползвала Revitalizing Supreme или по-новия Revitalizing Supreme Plus? Можеш ли да направиш сравнение с него и Time Zero?
.....

marigold_, ползвала съм и Revitalizing Supreme Plus. За мен новият крем Advanced Time Zone Night е много по-добър. Като консистенция двата не си приличат изобщо. Revitalizing Supreme Plus е по-лепкав и по-мазен. Advanced Time Zone Night най-много наподобява крем от по-скъпата серия на ЕЛ Re-Nutrive Ultimate Lift, но е една идея по-лек, според мен за по-млада кожа. Интересното е, че според мен има шанс да се хареса наистина на всеки тип кожа (с изключение може би на такава, която има недостиг на липиди и има предпочитания към по-мазни кремове). Другото предимство на Advanced Time Zone Night е напълно лекия ненатрапчив аромат за разлика от Revitalizing Supreme Plus, който на мен лично ми е много силен (отначало ми беше приятен, но в един момент силно ми омръзна). И двата крема хидратират добре.

# 731
Благодаря, Петя. А ефект върху фини линии има ли визуален?

# 732
  • София
Благодаря, Петя. А ефект върху фини линии има ли визуален?

Да, има визуален ефект върху фините линии.

На мен ми е любопитно какво биха казали специалистите по състав на кремовете. Дали има съставки, които биха ги притеснили? Ето го състава (извадих го от нета и дано да е точно на тоя крем):

# 733
Момичета, някакви отзиви за Galenic Beaute de nuit?
 Опитвам се да си намеря тестер на крема, за да го пробвам, но удрям на камък.
Мисля, че е време да включа висок слънцезащитен фактор към дневната си грижа и заглеждам Galenic Аqua Urban spf 50,  нов продукт е и в момента е намален. Пробвах го на ръката и ми се стори хубав, има бледорозов цвят, попи на момента и мисля, че няма да оставя никакъв мазен филм, защото при мен точно това е проблема, почти всички слънзезащити с висок фактор ми мазнеят ужасно.

# 734
  • София
заглеждам Galenic Аqua Urban spf 50,  нов продукт е и в момента е намален.
Къде?
Тук ли? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт