Е. МЕРИЧ🌹Х. СУБАШЪ в🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА🌹ХАЛКА #7

• 112 879
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен, много ми хареса първи епизод. Обичам този жанр, тъй че ще следя с интерес сериала. Втори епизод обещава да стане още по-интересно и заплетено. Дали ще продължи да се превежда на български, за сега се въздържам да гледам втори и трети епизод, видях че ги има вече с превод на руски.

# 106
Привет!

Еп. 3 с рус. суб.

https://vk.com/dizimaniaask?z=video-97860514_456240857%2F1c64024 … l_wall_-137006963

Рейтинг - сред сериалите е на 3-то място, но заради разни предавания - новини, софри и клюкини, е надолу.
Сложни връзки и взаимоотношения, оплетено минало - изискват напрягане на мисловната дейност. И като няма рев и тръшкане...

https://1001dizi.net/dizireytingleri

Ще гледам превода и тогава ще се изкажа компетентно Joy

dgdany, здравей! Гледам само на руски език, може би Цвети и Вера знаят повече за българския превод.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 21:52 от LU4IQ

# 107
От фотосесията за сп. "ALL Magazine"

Репортаж - Bağlan Keskin
Фотограф - Özkan Önal
Стилист - Melisa Cömert
Прическа - Doğukan Punar
Грим - Akın Sert

# 108
  • Русе
Здравейте!  Hug

Лу  Hug имаме новина за Хазал - репортажът и снимките са излезли, макар и в по-лошо качество, заради преснимане от страниците... ама за начало е добре.  Peace
После ще четем и гледаме по-хубави снимки.  Simple Smile

От фотосесията за сп. "ALL Magazine"

Репортаж - Bağlan Keskin
Фотограф - Özkan Önal
Стилист - Melisa Cömert
Прическа - Doğukan Punar
Грим - Akın Sert

dgdany  Hug добре дошла сред нас! Не само първа, втора и особено пък трета са също са много интересни. А колкото до превода на български... отдавна подозирах, че нещо назрява там... първо с фрагманите тръгна един превод със заглавие Пръстен, после друг... смениха го с ХАЛКА... бавиха преводи на фрагмани... не знам. Първа серия се появи добре, но... защо все още няма превод на 2 серия, а мина и трета... мисля си, че е имало неразбиране между екипи кой да работи този проект, никой нищо не пише... следим бг групите за турски сериали, но... мълчат  newsm78
Ние слава богу гледаме още на следващият ден с руски превод, ако имаме време де... защото толкова дълга серия и изискваща внимание, не се гледа на малки части, добре е да е цялата.

# 109
Добро утро!
Трета серия е още по - интересна от предходните. И най - много ми харесва това, че авторите не са допуснали нищо от типичните баналности в турските сериали - нито в сюжета, нито в режисурата.

Алтан с голямо самочувствие и прекалено самоуверен - много елементарно се самоиздаде пред Джемал. Той пък вече знаеше, че са му сложили Бахар за къртица. Не очаквах да я осветят толкова рано. Но предпазни мерки срещу евентуално подслушване бяха задължителни в двойната ѝ игра. Джемал я закова на местопрестъплението и много яко я притесни. Wink
Терзи всъщност помогна на Тепели и изненада Каан. Очакван резултат от решението му да не се довери на Джемал - Бахар. Имам усещането, че Хюмейра знае повече и също ги подвежда.
Искендер беше много смешен преди да влезе в книжарницата при Векилхарч - три пъти се огледа, а през изцяло стъклената витрина всеки можеше да ги види. Голяма конспирация hahaha И дъщеря му се издъни като му натресе Терзи. А той кой е и за какво се бори  - тепърва ще разберем.
За какво ли ще си говорят Джихангир и Каан. Дали Джихангир е наясно, че Каан е бил в затвора заради него. От мъжете в каста Каан Йълдъръм ми е фаворит.

От сета

От Еркан - вчера

# 110
         Привет!
Лучи, благодаря за споделеното.На мен също серията ми хареса,но имам за
себе си едно объркване.Векилхарч и Бекир Ач не са ли едно и също лице или
си приличат и аз се заблуждавам?
Човекът в жълто--Терзи ме навежда на мисълта за" жълтите книжки" на определен
контингент у нас.Според мен това е чистачът на "Халката",убива с лекота и без
да се притеснява.
За Ирем си мислех,че донякъде е свързана с работата на баща си,но в този епизод
показа,че обича истински Джихангир.Той все повече се убеждава,че е отгледан за
 да върши мръсната работа на Тепели и задава провокиращи въпроси на"майка " си.
Явно е,че с него се е занимавал "чистач"на определена памет и затова в някои
моменти е като отнесен.
Каан е също мой фаворит.--колоритен,с остър ум,наблюдателен и откровен,когато
трябва.
Бахар с двойната си игра се остави да я разкрият от непредпазливост и прекалена
доверчивост към Алтан.още дълго ще му се доверява,но в крайна сметка ми се иска
тя да го разобличи.
Хюмейра  знае много неща,но тайно се надява да открие истинския си син,въпреки,че
обича Каан като свой,защото само той е бил до нея през изминалите години.

# 111
Вера, в колажа този с очилата е Векилхарч. Не го представиха с отделна снимка като останалите герои, даже на постера липсва.

Ето тук са написани имената им - срещу имената на актьорите. Няма герой Бекир Ач. Турците почти не произнасят "х" и се чува Векиларч.

https://www.imdb.com/title/tt9471962/fullcredits/?ref_=tt_ov_st_sm

# 112
    Лучия, във втори епизод в 46.31 мин Илхан  казва(добър вечер Бекир Ач.)После в разговора също се обръща към него с това име.В1.52,когато идва Искендер да се оплаква ,че са го окрали,също се обръща с това име.Илхан тогава донесе парите след около 2 мин.и също се обръща пак с Бекир Ач.А в 1.57,31 Искендер изговаря цялото име Бекир Ачем.За това е моето объркване...В

# 113
Вера, от ТРТ1 също пишат Vekilharç, във видеото се чува точно както са го написали

https://www.youtube.com/watch?v=_zRwJfOsUuQ

Официалният акаунт в туитър

https://twitter.com/halkadizisitrt1/status/1078025034466316291

Театрални, сериални и филмови роли на актьора Şehsuvar Aktaş

http://www.biyografiler.kim/sehsuvar-aktas/halka-dizisi-vekilhar … i-sehsuvar-aktas/

Гугъл преведе Vekilharç - иконом hahaha Както и да е. Странен тип, Терзи - също. Актьорът се шегува с героя си

Адем много хубаво цопна Joy

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1090980715267846145/pu/vid/ … jKXER1f.mp4?tag=8

От Хазал, благодарила е на екипа подготвил репортажа и фотосесията

# 114
     Лу,навярно който е превеждал 2-ри епизод,така е чул името,
аз не обръщам внимание какво си говорят,а гледам субтитрите.
Затова изпаднах в заблуждение.Извинявай!

# 115
Вера, няма за какво да се извиняваш. Аз пък не съм обърнала внимание точно на тези субтитри Wink

Турските фенки са купили списанието All Magazin, снимали са страниците и са ги публикували в ИГ. Да се надяваме скоро и на превод.

Показват и снимки от фотосесията на Хазал.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 12:05 от LU4IQ

# 116
  • Русе
Здравейте!  Hug

Снощи не наминах, защото исках да изгледам първо 3 серия и така да не се влияя от прочетени мисли, но покрай новото около Хазал пак не можах да свърша намисленото...

Лу  Hug още снощи излезе руски превод на интервюто, а нашата Галя започна и бг превода, така че... засега слагам първият вариант

Скрит текст:
Интервью Хазал Субаши для журнала ALL Magazine

За перевод большое спасибо Зериф и Ольге❤❤

Везде слышу её имя. Все в окружении меня говорят о комиссаре полиции Бахар, в сериале "Кольцо". Сериал «Кольцо» очень быстрым темпом и невероятным образом Хазал обратил все внимание на себя. Для вас мы отняли у них ее и привезли сюда. Очень энергичная и с очень крутым имиджем.
- Как ты вошла в сериал "Кольцо"?
Меня заинтересовало, что история такая динамичная и сильная. Еще меня взволновало, что Бахар в отличие от других образов, которые я сыграла, была совсем другая. Потом уже были пробные съемки и встречи с партнёрами. Этот период прошел продуктивно и я вошла в состав "Кольцо". Очень рада, что я часть этой истории. Очень распутанный, динамичный и интересный сюжет.
- Какой труд стоит за этим?
Конечно же, очень большой. Мы конкурируем с временем,
но это такой проект, что мы все хотим что- то добавить от себя и рады, что здесь. Здесь все работают бескорыстно и внимательно.
- Ваши поклонники были шокированы образом Бахар. Ты здесь сыграла роль полицейской, которая очень серьёзна и целиком в работе. Это, как тебе?
Когда я прочитала о Бахар, меня заинтересовало, что она очень
сильная, стоящая на собственных ногах и очень глубокий образ.
И вдобавок она совсем отличается от моих прежних образах. Для меня,
как актрисы, которая хочет сыграть разнобразные роли, очень хороший
шанс усовершенсвоваться.
- Как готовилась к роли?
У меня было время сначала изучить собственный характер, потом уж характер своей роли. Затем предстояла работа с Четин Сарыкарталом над образом Бахар. Во время съемок мне очень помогает по актерскому мастерству Бахар Керимоглы для достоверной передачи образа Бахар.
- С каких пор у тебя на уме актерство?
В действительности не думала, что стану актрисой, но училась на факультете связи, в общем для меня был интересен этот сектор . Хотела работать за камерой, но выпал шанс работать актрисой перед камерой.
- Какие планы в будушем?
Конечно же, самое главное, хочу что бы меня помнили, как хорошую актрису.. И еще в течение большого времени сыграть разные образы и совершенствоваться каждый день.
- Какая у тебя мотивация, когда добиваешься того, чего хочешь? Ты из тех, которые "хочу и забываю" или из беспокойных людей?
В общем я человек с позитивном мышлением и настраиваю себя в
этом направлении. До работы, "хочу и забываю". Но когда я во время работы, когда очень много тружусь я из тех, которые беспокоятся все время.
- Ты из Измира. Скучаешь ?
Конечно, как человек который из Измира, скучаю по городу, но уже
привыкла здесь и сейчас говорю хорошо, что приехала в Истамбул.
Скучаю по семье и по друзьям.
- В чём разница по- твоему между Истамбулом и Измиром?
Жизнь в Измире тихая и спокойная. В Истамбуле, наоборот, каждый
момент очень скоростной. У этих двух городов разное влияние на людей, разные энергии.
- Опыт в конкурсе красоты, что добавил в тебе?
После конкурса моя жизнь изменилась, теперь могу сказать это.
Был шанс испытать себя в новой профессии. Создались предпосылки улучшит себя и социально и профессионально.
- Когда смотришь на свою жизнь, о чём думаешь?
В общем все мы бежим куда- то, боремся за хорошое место в этой жизни. Очень быстро растём и в дороге " к мечтам" очень часто приходится задумываться над тем " правильно ли я поступила, хорошо или плохо?"
- Как ты опишешь свою стиль?
Я очень люблю пользоваться аксессуарами и по- этому люблю носить простые вещи.

Другото, което имам за поставяне е и превода на български на 2 серия, който излезе снощи. За съжаление в Ютуб го блокираха веднага заради авторски права и остават тези два варианта.

https://www.vbox7.com/play:82b815443c?fbclid=IwAR2jV5trSexWZqnjI … tzLlZpvCy6IYFKVTI

https://askim-bg.com/video/7382/HALKA-epizod-2-bg-sub?fbclid=IwA … oOuxBDDwMB9dgoR-k

Нова снимка, пусната снощи от продуцента на ХАЛКА

Нещо интересно около този афиш снимка, пуснат в пространството от самата ТРТ1 - загрижени фенове веднага са писали на продуцента с въпроси, защо тук липсва Хазал и защо? На което той отговаря, че не знае за тази снимка и че Хазал трябва да е заедно с другите и... снимката я няма вече в сайта на ТРТ1.
Това е, което и преди писах - харесва ми, продуцентът на ХАЛКА се оказва не само добър стратег в избор на проект и екип, но и е и човек, който обича работата си и се грижи за подопечните си и в същото време чете и отговаря на феновете.
А снощи Юсуф Есенкал, освен снимката на Хазал после качи и на останалите от четворката главни герои

Две двойки ще гледаме занапред, но... въпреки по-голямата популярност на едната... сега повече се харесва втората - Бахар/Каан  Laughing Това мисля аз и виждам в коментарите на много места, където имам достъп за четене  Wink Те са по-интересната двойка, а и вече има подсказки за това, какво следва, докато Джихангир и Мюжде са... много далече от двойка още.

# 117
Добро утро!

От фенки в механата

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/282a9bdb08fc2cdad862 … .cdninstagram.com

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/d2975079bef3b8280d54 … .cdninstagram.com

smile3503

Цвети, благодаря! Слагам в спойлер оригиналния руски превод и това не е цялото интервю, а страниците, които фенове публикуваха в мрежата.

Скрит текст:
Везде слышу её имя. Все в окружении меня говорят о комиссаре полиции Бахар, в сериале "Кольцо".
Сериал «Кольцо» очень быстрым темпом и
невероятным образом Хазал обратил все внимание на себя. Для вас мы
отняли у них ее и привезли сюда. Очень энергичная и с очень крутым имиджем.

Как ты вошла в сериал "Кольцо"?

Меня заинтересовало, что история такая динамичная и сильная. Еще меня взволновало, что Бахар в отличие от других образов, которые я сыграла, была совсем другая. Потом
уже были пробные съемки и встречи с партнёрами. Этот период прошел продуктивно и я
вошла в состав "Кольцо". Очень рада, что я часть этой истории.

Очень распутанный, динамичный и интересный сюжет. Какой труд стоит за этим?

Конечно же, очень большой. Мы конкурируем с временем, но это такой проект, что мы все хотим что- то добавить от себя и рады, что здесь. Здесь все работают бескорыстно и внимательно.

Ваши поклонники были шокированы образом Бахар. Ты здесь сыграла роль полицейской, которая очень серьёзна и целиком в работе. Это, как тебе?

Когда я прочитала о Бахар, меня заинтересовало, что она очень сильная, стоящая на собственных ногах и очень глубокий образ. И вдобавок она совсем отличается от моих прежних образах. Для меня,
как актрисы, которая хочет сыграть разнобразные роли, очень хороший шанс усовершенсвоваться.

Как готовилась к роли?

У меня было время сначала изучить собственный характер, потом уж характер своей роли.
Затем предстояла работа с Четин Сарыкарталом над образом Бахар.
Во время съемок мне очень помогает по актерскому мастерству Бахар Керимоглы для достоверной передачи образа Бахар.

С каких пор у тебя на уме актерство?

В действительности не думала, что стану актрисой, но училась на факультете связи, в общем для меня был интересен этот сектор . Хотела работать за камерой, но выпал шанс работать актрисой перед камерой.

Какие планы в будушем?

Конечно же, самое главное, хочу что бы меня помнили, как хорошую актрису..
И еще в течение большого времени сыграть разные образы и совершенствоваться каждый день.

Какая у тебя мотивация, когда добиваешься того, чего хочешь? Ты из тех, которые "хочу и забываю" или из беспокойных людей?

В общем я человек с позитивном мышлением и настраиваю себя в этом направлении. До работы, "хочу и забываю". Но когда я во время работы, когда очень много тружусь я из тех, которые беспокоятся все время.

Ты из Измира. Скучаешь?

Конечно, как человек который из Измира, скучаю по городу, но уже привыкла здесь и сейчас говорю хорошо, что приехала в Истамбул. Скучаю по семье и по друзьям.

В чём разница по твоему между Истамбулом и Измиром?

Жизнь в Измире тихая и спокойная. В Истамбуле, наоборот, каждый момент очень скоростной. У этих двух городов разное влияние на людей, разные энергии.

Опыт в конкурсе красоты, что добавил в тебе?

После конкурса моя жизнь изменилась, теперь могу сказать это. Был шанс испытать себя в новой профессии. Создались предпосылки улучшит себя и социально и профессионально.

Когда смотришь на свою жизнь, о чём думаешь?

В общем все мы бежим куда- то, боремся за хорошое место в этой жизни. Очень быстро растём и в дороге " к мечтам" очень часто приходится задумываться над тем " правильно ли я поступила, хорошо или плохо?"

Как ты опишешь свою стиль?

Я очень люблю пользоваться аксессуарами и поэтому люблю носить простые вещи.

# 118
# 119
  • Русе
Здравейте!  Hug

Днес ми е времето да изгледам 3 серия  Wink, но... първо да сложа интервюто на Хазал на български,
направен от Галя  bouquet, наша приятелка и една от екипа за превод на АСК.

Интервю на Хазал Субашъ за сп. "All Magazine" 29.01.2019г.

Навсякъде чувам името й. Всички около мен говорят за комисаря от полицията Бахар, от сериала „Халка”. В сериала ”Халка”, Хазал много бързо, по невероятен начин обърна вниманието към себе си. За вас, отнехме от нейното време, и я докарахме тук. Много е енергична, с много силен имидж.

Как влезе в сериала „Халка”?

- Привлече ме това, че историята е такава динамична и силна. Развълнува ме и това, че Бахар, за разлика от другите роли, които съм изиграла, е съвсем различна. После последваха пробни снимки, срещи с партньорите. Този период премина много продуктивно, и аз влязох в състава на „Халка”. Много се радвам, че съм част от тази история.

Много заплетен, динамичен и интересен сюжет. Какъв труд стои зад това?

- Разбира се, много голям. Ние се конкурираме с времето, но такъв е проекта. Всички искаме да добавим нещо от себе си, и се радваме, че сме тук. Тук всички работят безкористно, и внимателно.

Феновете ти са шокирани от образа на Бахар. Тук играеш роля на полицай, която е много сериозна, и е вглъбена от работата си. Как възприемаш това?

- Когато прочетох за Бахар, заинтригува ме това, че е много силна, че разчита на себе си, много дълбок образ. Ще добавя, че тя се различава много от предишните ми образи. За мен, като актриса, която иска да играе различни образи, това е много добър шанс да се усъвършенствам.

Как се подготвяш за ролята?

- Имах време първо да разбера собствения си характер, и после характерът на героинята си. После предстоеше работа с Четин Саръкартал над образа на Бахар. По време на снимките, в актьорското майсторство много ми помага Бахар Керимоглъ, за по-достоверно представяне на образа на Бахар.

От кога мислиш за актьорската професия?

- Всъщност, не съм мислила, че ще стана актриса, но учих във факултет  връзки с обществеността, и като цяло, този сектор ми беше интересен. Исках да работя зад камера, но имах шанса да работя пред камера.

Какви са бъдещите ти планове?

- Разбира се, най-важното е да ме помнят като добра актриса… И още дълго време да играя различни образи, да се усъвършенствам всеки ден.

Каква е твоята мотивация, когато се стремиш да достигнеш това, което искаш?Ти от кои си, от тези, които „искам и забравям”, или от неспокойните хора?

- Всъщност аз съм човек с позитивно мислене, и настройвам себе си в тази насока. Преди работа съм „искам и забравям”. Но, по време на работа, когато влагам много труд, аз съм от тези, които се притесняват през цялото време.

Ти си от Измир. Липсва ли ти?

- Разбира се, като човек от Измир, градът ми липсва, но вече свикнах тук, и сега казвам, добре, че дойдох в Истанбул. Липсва ми семейството, приятелите.

Каква е разликата между Истанбул и Измир?

- Животът в Измир е тих и спокоен. В Истанбул е обратно, всеки момент е много интензивен. Двата града имат различно влияние върху хората, различна енергия.

Какво влияние е оказал върху теб опитът ти в конкурса за красота?

- След конкурса, животът ми се промени, сега вече мога да кажа това. Имах шанса да изпробвам себе си в нова професия. Създадоха се предпоставки да се развия и социално, и професионално.

Как гледаш на живота си, за какво мислиш?

- Като цяло, всички ние тичаме на някъде, борим се за хубаво място в този живот. Много бързо растем, и по пътя „към мечтите” много често се налага да се замисляме над това, „правилно ли постъпих, добре ли е, лошо ли е?”

Как ще опишеш стила си?

- Много обичам да ползвам аксесоари, и затова обичам да нося обикновени неща.

Трябва да отбележим и... отново първото място на нашето момиче сред 10-те най-обцъждани в соц мрежите актриси  Simple Smile

Тази седмица и Ханде успя да влезе в 10-та.  Peace

А друго ново... Еркан от механата

Снощи Фатош силно се активира и освен тези гифчета в историята си, качи и музикален клип за нейните 😘🦁🐣😘🙏🙏🙏  

https://www.instagram.com/p/BtWurGflPLR/

Общи условия

Активация на акаунт