Форумски липси - тема 8

• 86 801
  • 850
  •   1
Отговори
# 255
Бижу беше написала нещо за сина си, съфорумката каза - Да, познаваме се с него, но май с емотикон с намигващо човече. И последва бурята. Това е преразказ по мои спомени, не предавам дословно разбира се.

# 256
  • София

Според мен, за моите усещания като зрител не може да е виновна някаква снимка, показана във форум, нито за мислите ми да е отговорна тя, нито пък потребителя, който я е пуснал. 
Затва, само по гащи. Joy

# 257
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 20:29 от Как' Сийка

# 258
Бижу беше написала нещо за сина си, съфорумката каза - Да, познаваме се с него, но май с емотикон с намигващо човече. И последва бурята. Това е преразказ по мои спомени, не предавам дословно разбира се.

И що да не се познават?! Нали е модел? Може да са се засекли накъде.

# 259
По-голяма беше бурята, когато една се пусна на мъжа ѝ. Хем с любезното съдействие на самата Бижу.  Simple Smile
А, това съм го пропуснала Laughing

# 260
И аз, дай повече инфо Laughing

# 261
  • Пловдив
И за други мъже. Вемби ли беше тази, която пусна снимка на мъжа си във ваната? Футболистче някакво май. Що лиги се източиха по него...  Laughing
Линк може ли?

# 262
  • София
Ииииии, хиена. Joy

# 263
Е-е-е, прекалявате. Били сте тук, да сте чели.
Нямам екселски файлове, съжалявам.  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 20:28 от Как' Сийка

# 264
Колко работи съм пропуснала, ама така е като следя само три теми в клюкарския и то не, които трябва.

# 265
А, това го помня-как някаква персона искала да плува при мъжа и. Ама после, че го е сваляла нямам спомен. Ама то всъщност това е естествения и логичен развой на нещата.....😂

# 266
И аз явно не съм чела внимателно щом съм пропуснала тая свалка. Благодаря ти, Сийке, за просвещението!

# 267
Хайде, пак излязох най-голямата клюкарка, само защото помня като слон.

Край! Млъквам!

# 268
  • Пловдив
Е-е-е, прекалявате. Били сте тук, да сте чели.
Нямам екселски файлове, съжалявам.  Crossing Arms
Както казвам често - ма не мога да огрея навсякъде. Глей какви работи изпускам.

И да, на Бижу синовете са хубави. Аз не ги бях виждала много след като половината форум беше и и викам на лични - покажи ги, аз за размяна пращам моя семейна снимка. Ми разменихме снимките. Хубави са. Ама и моите са Simple Smile Обаче много са по-млади моите Simple Smile Ама естествено е моето гардже да е най-хубаво. Тримата най-хубави, най-умни мъже, най-най-всичко на света аз съм ги родила Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 269
  • До сърцето...
Еееее! Стига де, тъкмо си взех пуканките и се настаних на първият ред....  Weary

А и изпуснах цялата клюка докато ги опукам...

Общи условия

Активация на акаунт