Форумски липси - тема 8

• 86 784
  • 850
  •   1
Отговори
# 315
На мен пък ми е странно това непрекъснато сменяне на името. Една седмица е Пенка, после Албенка... И без това не съм от най-паметливите, съвсем ме объркват. Joy

# 316
  • София
Е понякога ти идва вдъхновението и си сменяш ника. Като има такава опция, оти па да не я ползва човек Simple Smile

# 317
Рибозом е също в липсите.Последно имаше някакво хранително разстройство.

# 318
  • Другата България
Рибозом е също в липсите.
Не бих казала. Simple Smile

# 319
И аз мисля като Мери Ан, но намирам новото ѝ превъплъщение за симпатично.

# 320
  • Другата България
А аз не. Доста преиграва, на моменти дори прекалява в опитите си да оригиналничи и това става досадно за четене. Поне за мен де.

# 321
Омикрон ли беше нарочен за Рибозом?

# 322
И аз това исках да попитам. Рибозом ми беше забавна. Тя ли беше с нахалната свека, която се нацеждаше в нейните рокли? И Омикрон ми е забавен.

# 323
Аз не съм стара кримка и не съм много в течение на форумските прераждания, то тъъъкмо сега прочетох Омикрон в Компроматната - интересно звучи за мъж. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 324
Същата свекърва беше, да. Разказваше много увлекателно. А тя ли шляпаше по задниците чужди мъже в магазините?

# 325
Може и наивитет да е, но много харесвам тираджията. Особено с познанията му за препаратите за съдомиялна, за пране и т.н. Котката, чаршафите от майка му и т.н.
Дано да си е самобитен мъж, честно.
Не мога да приема, че съфорумец, който е бил харесван, ще смени дори пола си, за да пише под някакъв измислен образ. Това не е ли гавра с другите съфорумци.
Хич не ми е майтап това, ако е истина.

# 326
  • Mediterraneo
За мен не е гавра с другите, а доста тлъсти поведенчески липси у героя.

# 327
А тираджията коя е Simple Smile

# 328
  • Другата България
За мен не е гавра с другите, а доста тлъсти поведенчески липси у героя.
Laughing
И не само поведенчески.

# 329
Оф, не зная как да ги определя тези метаморфози. Значи, аз отскоро пиша . Заварих определен кръг, изградих си представа. И изведнъж разбирам, че е опция да си сменяш аватара и името. Тъкмо набелязах  няколко потребителки,  които ми бяха интересни, и ги няма. А то какво излиза. Много грозно е за мен, макар и правилата на форума да го позволява.
Значи съм чела измислени лирически герои. Щото , то, нали... и предното може да  е било превъплъщение.

Общи условия

Активация на акаунт