Форумски липси - тема 8

• 86 770
  • 850
  •   1
Отговори
# 330
И с мен долу-горе така се получи, много е трудно да се следи стрийма на реинкарнацията в реално време, не е за обикновени души.

# 331
  • I want it all and I want it now.
Тираджията, го помня с въшките, а то се оказа, че не пише мъж, а жена😅Добре, че прочетох темата да ми кажат.

# 332
  • София
Оф, не зная как да ги определя тези метаморфози. Значи, аз отскоро пиша . Заварих определен кръг, изградих си представа. И изведнъж разбирам, че е опция да си сменяш аватара и името. Тъкмо набелязах  няколко потребителки,  които ми бяха интересни, и ги няма. А то какво излиза. Много грозно е за мен, макар и правилата на форума да го позволява.
Значи съм чела измислени лирически герои. Щото , то, нали... и предното може да  е било превъплъщение.

Аватара откакто съм тука може да се сменя. Даже има тема за хора, които правят подписи и аватари Simple Smile

# 333
  • Другата България
 Grinning Аз не съм много сигурна, но смятам, че и другия тираджия е нейно превъплащение.

# 334
  • Далече, далече
Grinning Аз не съм много сигурна, но смятам, че и другия тираджия е нейно превъплащение.

Ако не е тайна, кои са тираджиите?

# 335
  • Другата България
Каква тайна, Омикрон и Натаел 1485 /корекция, че ме смъмриха на ЛС Grinning/.
Тираджии, ама не в пустошта, а в БГмама.
И един мармот раздава перилни препарати на промоция....

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 18:06 от Merri_An

# 336
Като залипсват  хубави хора ,има шанс да изгреят  не толкова хубави и засенчени.Като няма ток и свещта дава светлина.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 18:10 от Бор_яна

# 337
Ужас.
С ясно съзнание съм, че ще ме заметат /пак/.
Как се участва във форума.
Аз съм си  аз, или аз съм си аз,  но ще ви играя тираджия. Много гадно.
И аз започнах да обмислям дистанция от форума.
По мои си съображения. Не че на някого ще липсвам. Все пак темата е за липси.

# 338
  • Пловдив
Уж зрели жени, а толкова лично и драматично приемане на един форум...

# 339

Не знам кое му е симпатичното на подобен образ. В стремежа си да се представи за мъж, е ужасно вулгарна. А пък колко е недостоверно, мога да изброявам цял ден. Мама още ли живее в Сливен до Еконт?

# 340
  • ГО
И последно Омикрон кой/коя е?
Може и на ЛС.
Имаше една потребителка, показваше снимки на трапезата си, много красиви сервизи и плата. Диди, нещо такова ми се върти. Май мъжът ѝ беше посланик/министър.
Някой помни ли нещо такова?

# 341
  • Другата България

Не знам кое му е симпатичното на подобен образ. В стремежа си да се представи за мъж, е ужасно вулгарна. А пък колко е недостоверно, мога да изброявам цял ден. Мама още ли живее в Сливен до Еконт?
Ама чакай, аз не твърдя, че е симпатично, напротив.

# 342
Омикрон не е ли от Варна? Имал е и годеница, която е въртяла друг като замине на път.

# 343
Уж зрели жени, а толкова лично и драматично приемане на един форум...
Форум беше. Отдавна не е. Вече е информационна платформа,  носеща пари, която има нужда от потребители,  цъкащи на реклами и вярващи на рекламни публикации, а не от потребители със собствено мнение и критично мислене.   

# 344
Не, понеже прочетох, че фалшив бил образът, но все пак симпатичен. Четеш някаква дискусия и Омикронка изведнъж се изцепва за коврите на снимката, за по-мъжествено сигурно да ѝ изглежда мнението.

Общи условия

Активация на акаунт