Форумски липси - тема 8

• 86 596
  • 850
  •   1
Отговори
# 630
Кристис, сигурно става дума за спамо-чат темите. Там се опознават и сприятеляват. Ти говориш за друг тип теми, заради които и аз съм тук.

# 631
На мен пък точно мнението на определени потребители в някои теми ми е ценно и мога да се доверя на тях, а не по принцип. И да , хората, които си тръгнаха , ги четях с удоволствие. Сега се чувствам леко осиротяла, макар, че  е личен избор на всеки участието или отсъствието му.
Скрит текст:
Например Афродита в определени теми е на противоположоно на моето мнение, но в други и се доверявам безусловно.

# 632
  • София
Кристис, виж името на темата и помисли няколко секунди преди да задаваш въпроси.

Мерки много ще ми липсва в Компроматите. Супер свежарка.

Други от напусналите няма да ми липсват осезаемо, тъй като в много тайното място, хаха, се пише нон стоп.

Пюър, ай смени вече плочата, плийз. Grin

# 633
Да, на някои ни е важно кой пише и му усещаме отсъствието осезаемо. И да, подобно поведение е продиктувано предимно от спамо-чат темите. Такива като ИдК и оплакваческата, която малко или много се превърна в такава.

В подобни теми пак пишат огромен брой хора, но атмосферата си е задушевна, почти домашна, просто ти е кеф да влезеш там, да си изприказваш приказката, да помрънкаш, да споделиш и да пошегуваш. Най-често в такива теми се създават приятелства, които впоследствие се принасят и в реалния живот под формата на гостувания, събирания, кафета и прочее.

И дори да не си толкова близък с даден потребител, ако си свикнал да го четеш години наред в дадена тема и дори ти е приятен, то малко или много свързваш въпросната тема и с него.

Примерно Уиш определено ще липсва в свекървенската и оплакваческата, а ако Тета вземе че изчезне от последната, то чувството ще е странно.

Чек, Сбъдваща, Хай и Даун са си от “розовата тема” и разбираемо отсъствието им се усеща.

Аглая беше активна из политическите теми и на тези, които я харесват ще им липсва да я четат там.

# 634
  • София

Чек, Сбъдваща, Хай и Даун са си от “розовата тема” и разбираемо отсъствието им се усеща.

Ааа, не така обсебващо. Остави и на мен малко розавичко. Laughing

# 635
  • София
Нормално е на някои потребители да им е странно чувството на липса. Аз лично не пиша в Искам да кажа и Оплачи се поради същата причина, поради която навремето не пишех в отчетните: твърде много ме натоварват. Трябва да помня никове, детайли, пък на кого детето е болно, кой какво е сготвил..бррр. Преди време съм писала спорадични постове в Оплачи се, в един момент се хванах, че постоянно следя кой как е и бързо се отказах. Роднините в реала ми стигат, темите със задушевна атмосфера тук ме задушават Simple Smile Но съм наясно, че момичетата (и момчетата), които пишат в тях с години, усещат остро липсата на потребители - това е все едно да загубиш приятел.

И все пак, колкото и хаотично да пиша из темите, има си хора, с които неусетно съм се сближила.

Как не ви писна да хапете Пюър. За нея нищо не знам, почти не съм я чела, но прави силно впечатление групичката, която много ама много я хейти. Разбирам, че ви е яд, че Даун е с бан, но тя се държа неадекватно последния път когато влезе. И аз ако бях мод, щях да я отрежа.

# 636
Ама не коментира това, което вече е изтрито, нали?

За да не е спам, липсват ми Даун, Сбъдваща, Уиш, Хай, Меркантилница, Румцайс, ГатоНегро (защото ще успее да си изтрие профила)... и се чудя как на фона на това, което се случи липсват Моралка и Мирелка. Та сега съм по темата.

# 637
Мирела е била активна преди минути. Не вярвам да е с бан.

# 638
1:1 с последния пост на Таис.
За всичко.

# 639
  • Другата България
1:1 с последния пост на Таис.
За всичко.
И от мен също не 1:1, а 2:2. Wink
Значи аз искам да си върна думите назад, когато казах, че според мен нито един няма да напусне.
Нямам намерение да следя точно колко са напусналите, за Уиш вече съм сигурна и това е потребителят, който според мен сбърка с решението си, но тя е достатъчно голяма, за да знае какво прави. Другия потребител, който определено ще липсва със свежи и смислени постове е Румцайс, ако е напуснала, жалко и за нея. Оттук насетне ми е през китката кой се е махнал и защо, никой няма да ми липсва, на някои от цитираните им беше належащо да си вземат почивка, че много си бяха повярвали и твърде насериозно се бяха взели. Но съм уверена, че ако не още днес, то съвсем скоро ще се "преродят" като фениксИ от пепелта с нова външност и друг ник, ама вътрешност съща. Да сме живи и здрави, ще видим.

Едит: Пропуснах да спомена и Белла, тази моя любимка, дано е размислила и е останала, защото е изключителен свежар и широкоскроена млада жена. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 11:23 от Merri_An

# 640
Нямам проблем да напиша, че даден потребител ми липсва, без да съм "зависима" от форума и без да завързвам познанства тук.
Липсват ми идеите, информацията, знанията на някои от пишещите, не мога да отрека, че в някои области има забележителни съфорумци. Винаги ме интересува, с какво може да ме вдъхнови човек и какви идеи може да ми даде, а в това отношение липси има.
И далеч не съм привърженик на модерните тенденции, че всички сме заменими. Не, не е така.
А форумът е добро отражение на всичко реално край нас с предимството някои неща да откриваш в изчистен вид тук.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 10:59 от Iza_

# 641
  • До сърцето...
Само меркантилница ще ми липсва, свежарка е и ми пасва чувството й за хумор. Но за нея, мисля, отдавна форума й е скучен.

# 642
На мен драмата пък взе дами идва в повече
Щом са останали само недолюбвани от вас потребители, спокойно може да напуснете платформата, или да четете като гости.
Още преди години се наблегна от новите собственици, че форумът става платформа, насочена към нови и нерегистрирани потребители. Което прави целият "протест" с напускане безсмислен изначално. Никой потребител тук не им се особено ценен като единица. Дали е добре или не- това са фактите.
Теми пък има всякакви. И по-задушевни, и чисто информативни. Задушевните вероятно могат да се пренесат лесно другаде- платформи, мрежи и форуми- много. Ако на хората им е важно да си общуват, ще намерят начин.

# 643
Харесвам всичко, което аз не съм, някак се допълваме макар отдалеч.И съжалявам ,но това е , и все някога си отиваме.Сякаш социалните мрежи ни преситиха и искаме покой от тях, особено когато  изчезват харесвани  никове.

# 644
  • София

Нямам намерение да следя точно колко са напусналите, за

Но съм уверена, че ако не още днес, то съвсем скоро ще се "преродят" като фениксИ от пепелта с нова външност и друг ник, ама вътрешност съща. Да сме живи и здрави, ще видим.
10-ина или там някъде.

Надали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт