Форумски липси - тема 8

• 86 591
  • 850
  •   1
Отговори
# 645
  • Другата България
Щом са останали само недолюбвани от вас потребители, спокойно може да напуснете платформата, или да четете като гости.
newsm78 Това нещо не го разбрах.
Кой и къде е направил подобно изявление? Thinking
Нямам намерение да следя точно колко са напусналите, за
 Но съм уверена, че ако не още днес, то съвсем скоро ще се "преродят" като фениксИ от пепелта с нова външност и друг ник, ама вътрешност съща. Да сме живи и здрави, ще видим.
10-ина или там някъде.
Надали. Simple Smile
Надали са десетина.
За другото ще видим, сега е рано да се каже.

# 646
При някои от поредните смени на визия и собственици се съобщи и това, че форумът става платформа
Неми се ровят милионите страници в бг-мамма, но ето една статия

https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/04/08/2509334_ljuben … enik_na_bg-mamma/

Цитат
Пред "Капитал Daily" Белов коментира, че ще развива портала като платформа, в която с помощта на български иновативни компании ще се добавят нови услуги за потребителите.
Тогава в самата бг-мамма бяха добавени опциите да се пише като анонимен през собствения профил или изобщо без регистрация и т.н. и беше обяснено, че се насочват главно към нови потребители и потребители без регистрация... поне такива спомени имам, защото това доста ме беше впечатлило.

# 647
  • Другата България
А, това ли? Това е ясно, да, но аз останах с впечатление, че някой е направил изказване как напуснали ще липсват, а тук останали "недолюбвани" потребители....пък уж четох всичко....

# 648
  • София
То покрай цялата дандания така излезе, Мери Simple Smile Напусналите са ''стойностни потребители'', а ние, които оставаме - не толкова. Здраве да е, всеки има право да мисли и пише каквото поиска. Аз съм тук защото определени теми са ми интересни и смятам, че мога да съм полезна. Тук съм и за разпускане, разбира се.
Това е.

Чек ще бъде разпозната дори ако се окичи с пера от лебед. Мерки пък с нейното супер свежо чувство за хумор и самоирония също не виждам как ще се скрие под нов ник.

# 649
  • Другата България
Нали? Значи правилно съм разбрала.
Отново съм съгласна с всяка твоя дума. Heart Eyes
За Чек...ще кажа само, че е единствения напуснал /дано, че много не го вярвам/, за който изпитвам облекчение, че няма да се налага да попадам на него където и да било във форума. От доста време я скролвах, но и това си е изморително.

# 650
И при “великата схизма” с паралелния форум се говореше как тук остават само посредствени потребители, глупви, необразовани, платени, тролове и т.н. Та нищо ново не се случва.

# 651
А къде прочетохте, че при така създалата се ситуация, след напускането на този и онзи остава само плява? Нищо подобно не съм прочела в нито един пост, а вие къде и кого четете за да стигнете до този извод е мистерия.

# 652
  • София
И аз никъде не виждам такова нещо.

# 653
  • София
Очевидно с вас усещаме нещата различно. Покрай цялата мелодрама с Даун, последвалото напускане и воплите как изчезват стойностни потребители, аз лично останах точно с такова усещане. Гледам и други, не само аз. Може би защото, за разлика от вас, не бях на страната на Даун, знам ли.

Върхът беше малко по-назад в темата - някой се възмущаваше какви са тия хора, харесали поста на Мамма - и отговорът на друга потребителка, според която са овце, искащи да се харесат на властимащите. Аз съм един от тези потребителите. Харесах поста на Мамма не защото съм овца или защото искам да се подмажа - а защото смятам, че е права. Толкоз.

# 654
  • София
Вкарваш се във филм, Таис. Аз също съм съгласна с поста на Мамма, но когато някой пише "напуснаха стойности потребители", чета точно това, а не "напуснаха стойностни потребители, а тук останаха нестнойностни".

# 655
  • Другата България
Аз мисля, че много ясно се изразих, и попитах когото трябва. Хайде отново, за неразбралите.
Визирах това
Щом са останали само недолюбвани от вас потребители, спокойно може да напуснете платформата, или да четете като гости.
, затова и попитах конкретно Хепи. Именно защото не видях някой някъде да твърди, че са останали само "недолюбвани" потребители. Кое е толкова сложно за разбиране?

# 656
И преди и сега стойностни хора е имало и ще има. Откакто съм регистрирана тук, не е имало момент, в който съм поискала съвет или каквато и да била помощ и да някой да не е откликнал, кой както може. Имам и случай  на огромен жест към мен от напълно непозната потребителка, който никога няма да забравя.
Не мога да кажа, че някой от форума ми е неприятен. Често влизам в спорове, но уважавам чуждото мнение не помня никого с лошо. Е, има едно изключение-Дадос, единственият човек, който ме
е изкарвал от равновесие и който открито не понасям.
Смятам, че голяма част от потребителите тук са стойностни и грамотни хора.
Глупави заяждания е имало и ще има, като навсякъде в нета.
Може и съм крайно ненаблюдателна, понеже не помня постове на споменатите бойкотиращи, нито свързвам името на Даун с нещо, но ситуацията не е приятна.Надявам се да не напускат повече хора, дано и обидените размислят и се върнат. Щом липсват на толкова хора, със сигурност има защо.

# 657
  • София
Няма филм, обяснявам какво мисля аз. Съвсем нормално е да мислим различно, различни индивиди сме.

Както и да е.

Мерки сега ако беше тук, щеше да се провикне, че й липсва Лиска и да ни разсмее Simple Smile

# 658
А къде прочетохте, че при така създалата се ситуация, след напускането на този и онзи остава само плява? Нищо подобно не съм прочела в нито един пост, а вие къде и кого четете за да стигнете до този извод е мистерия.

Подчертаният цитат:

Отдавна форумът не е това, което беше и далеч по-различни неща вече интересуват модератори и собственици. Смятам, че постепенно ще се обезличи, нивото ще падне още повече и стойностни потребители ще напускат все повече. Началото на края тече и собствениците, мисля, че го разбраха.
Това за падането на нивото и липсата на стойностни потребители се дъвче от години. Не мисля, че форумът се крепи на хора като Чек, съжалявам. Винаги ще има стари муцуни, които напускат, но и ще се вливат нови, някои от които също толкова интересни. Обществен форум е, а не приятелска групичка.

# 659
  • Другата България
А аз с русата си глава продължавам да се чудя що дирят тука хора, които мислят по този начин?

Общи условия

Активация на акаунт