Форумски липси - тема 8

• 86 591
  • 850
  •   1
Отговори
# 660
Неразбирането идва от това, че голяма част от пишещите са изпуснали най-грубите постове, в които се говореше за стадо, за робска психика и подобни.

По темата - Меркантилница ще липсва с нейното свежо чувство за хумор. И Уиш, но за нея вече писах.

# 661
Потребителите, които си тръгнаха не го направиха заради Даун и след цялото предъвкване няколко теми поред се изумявам, че все още това не ви е станало ясно.

Никой никъде не е казал, че са останали само недолюбвани потребители или че форумът е тотално лишен от стойностни такива, само защото еди кой си си е тръгнал.

А цитатът, който ти вадиш PURE също не гласи, че след Уиш, Аглая, Бела Дона, меркантилница, Румцайс, Чек, Хай, Сбъдваща и другите които си тръгнаха, във форума не е останал нито един стойностен. В написаното се говори за някакво бъдещо време, в което евентуално, постепенно ще си тръгват и други.

И за финал, айде да се подчертае дебело, че стойностният потребител Х за мен може въобще да не е стойностен и изобщо да не забележа, че той липсва. Обратният случай важи с пълна сила, също.

# 662
  • София
А, видях поста на Аглая Епанчина, ако говориш за него, но освен да се усмихна снизходително на такива писаници...  Абсурдно е да взема насериозно такова нещо Simple Smile

# 663
  • Другата България
Неразбирането идва от това, че голяма част от пишещите са изпуснали най-грубите постове, в които се говореше за стадо, за робска психика и подобни.
Shocked doh
Направо се радвам, че съм ги изпуснала.
Но ако са били на някои от възмУтените и огОрчените, изобщо не съм изненадана.
Определено няма да липсват, поне на мен.

# 664
Ето и от Аглая в предната тема:

Титла: Re: Форумски липси - 7
Публикувано от: Aglaya Epanchina в чт, 03 яну 2019, 14:55
Явно ще изпълним ролята на камикадзета. Какво пък - има си достойнство в тази роля, пък и все някога писането тук приключва.

Само си представям какъв ще бъде след това форумният пейзаж: изпълнен с "дълбокомислените" мнения на Моралки и Мирелки; с клоняща към дъното книжовна култура - изобщо ще е много #HUBAVO.”

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 12:40 от wild poppy

# 665
Това е цитат на Аглая, която вече не присъства във форума по свое желание. Не са думи на в момента списващите, че да им бъде задаван въпрос какъв го дирят тук след като “не е останал никой стойностен”, при положение че такова нещо не е било казвано.

# 666
Нямам намерение да се обяснявам и да ровя за цитати, особено след като е ясно, че е доста трито- и с право. Но някои неща съм ги прочела и усетила така- че се пише как остават безинтересни потребители без достойнство и т.н.
Никога не са ми допадали словесните двубои във форума, нито са ми сила, нито цел, нито приоритет. Казала съм си мнението и толкова.

# 667
  • Другата България
Само си представям какъв ще бъде след това форумният пейзаж: изпълнен с "дълбокомислените" мнения на Моралки и Мирелки; с клоняща към дъното книжовна култура - изобщо ще е много #HUBAVO.
Laughing
Изобщо не съм фен на Моралка, или там която и да е предвид многото ѝ форумни превъплащения, но същата пишеше абсолютно грамотно, правилно, без правописни грешки, с ясна пунктуация, и имаше доста добра обща култура.
Не спирам да се изумявам обаче колко хора имат доста високо мнение за собствените си особи и се смятат за незаменими.

# 668
Мери Ан, това също е част от поста на Аглая. Не знаех между прехвърлянето на версиите как да вмъкна цитат, защото го търсих в старата версия от принт опцията. Ще сложа едни кавички сега, за да е ясно.

Още тогава ми направи силно впечатление нейното изказване. Затова и се сетих веднага за него. Също като Таис смятам, че подобен е духът на многото жалейки по напусналите потребители, нищо че само една от напусналите го е казала в прав текст преди да остави форума на илитератите.

# 669
  • Другата България
Мери Ан, това също е част от поста на Аглая. Не знаех между прехвърлянето на версиите как да вмъкна цитат, защото го търсих в старата версия от принт опцията. Ще сложа едни кавички сега, за да е ясно.

Още тогава ми направи силно впечатление нейното изказване. Затова и се сетих веднага за него. Също като Таис смятам, че подобен е духът на многото жалейки по напусналите потребители, нищо че само една от напусналите го е казала в прав текст преди да остави форума на илитератите.
Ами много им здраве, и на жалеещите, и на напусналите. Всеки предполагам има глава на раменете си и може да прецени с кого и къде да комуникира. Ако наистина толкова много си си допаднал с някого, изградили сте някакви взаимоотношения, виждате се, срещате се - надали тук е единственото място, на което ще си водите комуникацията. Има толкова други места и в мрежата, и не само, та един форум надали ще е чак такава загуба. Именно поради тази причина лично аз не виждам и не разбирам тази драма с ограничен достъп на един определен потребител до същия този форум. И да, прекрасно знам, тоест прочетох,  Laughing че не това е проблема, породил напускането, въпросът бил принципен и бла-бла, но всъщност е точно това, и на всички ни е ясно.

# 670
  • Варна
Върхът беше малко по-назад в темата - някой се възмущаваше какви са тия хора, харесали поста на Мамма - и отговорът на друга потребителка, според която са овце, искащи да се харесат на властимащите. Аз съм един от тези потребителите. Харесах поста на Мамма не защото съм овца или защото искам да се подмажа - а защото смятам, че е права. Толкоз.
Аз също го намерих за адекватен и напълно достатъчен, ама съм изтървала момента, че съм овца Crazy

# 671
  • София
Много тъпо се получава със замитането и оставането на някакви висящи коментари... После вървят едни обяснения до припадък. :rolling_eyes

Но точно така си е.
Не било ултиматум, обаче даваме срок до 13 януари или напускаме. Въпросът е принципен и не става въпрос за Даун, обаче ако не й махнете наказанието до тогава - напускаме. Иначе не става изобщо въпрос за Даун и за ултиматуми.

Жалко, че уравновесената потребителка Уишмастър повлече с безсмислените си закани няколо симпатични и приятни потребителки.

# 672
На нас, жените, като ни е скучно, си създаваме интрига. По темата.  Joy
Благодаря ви! Разсмяхте ме.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 13:43 от Не се сърди, човече

# 673
  • София
Ама къде ме видя да говоря от името на всички?
Казах, че според мен на всички е ясно това, за което говоря.
Можеш ли да направиш разлика между двете твърдения?
Аз мисля така, възможно е и да не е правилно, но го мисля и стоя зад думите си.
Нито си натрапвам мнението на останалите, нито съм им говорител, просто така смятам.
И аз съм от тези всички. Съжалявам, но явно ни взимате за наивни канарчета, щом пробутвате тезата, че банът на Даун нямал общо с целия цирк на напусналите. През годините бан са получавали сума ти потребители и най-много в отговор да е имало малко мрънмрън. Споменавали сме ги къде с добро, къде с лошо и толкоз. Нищо повече. Сега изведнъж стана въпрос на принципи, че и тема се пусна..айде холан.

Относно цитата на Аглая: четох го още в оригинал. Не знам какво да кажа. Тоест, знам, но ще е силно нецензурно. Това същественце, което се опита да прави другарски съд на хората, които според нея са виновни за бана на Даун, щото са я били нервирали и тя горката не издържала, е единственият човек, който наистина се радвам, че се пръждоса. На фона на нея даже Чек ми е симпатична.

Как ли пък няма да си мълча и да си меря думите, щото някоя потребителка е със слаби нерви, сакън да не я предизвикам да си докара бан. Съответно не очаквам никой около мен самата да стъпва на пръсти, да не съм паметник на културата. Отрязах Даун в онази злополучна тема точно защото се държеше като истерик, който е влетял да разчиства сметки. Ако някой ден аз изтрещя по този начин тук, напълно ще си заслужа същата участ.

Елица, плюс едно, както навремето казвахме.

# 674
  • София
ето сега се усеща липсата на мерк, която, както каза Таис, би влетяла точно сега да разведри темата с въпрос къде е Лиска:)
та, на мен ми липсва Таис:)))

Общи условия

Активация на акаунт