Форумски липси - тема 8

• 86 590
  • 850
  •   1
Отговори
# 690

Да не би в този форум и друг път да е имало "масови самоубийства" на свестни потребителки?

„Самоубийства“, че и масови – и друг път е имало, да. А дали са били свестни, или не – въпрос на симпатии и гледна точка.
Отделен е пък въпросът, че някой свестен за мен може да постъпва неправилно в конкретна ситуация и това няма нищо общо със „свестността“ му или симпатиите ми към него.

# 691
Точно пък в тези тайни групи във ФБ такива грозни скандали се получават в един момент...
Като не могат да се разберат коя е по-по-най...
И тогава вече наистина се разделят, някои пак се завръщат тук.
Скучно е там, защото е борба за надмощие.

# 692
  • Down south
Тъкмо се събуждам и си казвам, "край, няма форум, вероятно е настанала тишина, поради масовото напускане"

Изненааада, всичко свети и мига, както обикновено.
Всичко хубаво на напусналите, дано намерят своето място, своята аудитория и пр. Ние останалите, също  продължаваме напред  Sunglasses

# 693
То и тук е така, но на фона на няколко хиляди потребителки и десетки теми за следене не се усеща толкова и всяка по-амбициозна дама може да си вилнее на воля. Все ще се намери кой да я хареса, лайква откровенията й или подсмърча после за нея.

# 694
  • На топло
Антигона ли обясняваше за задушевните и домашни теми, където всички се обичат ?
Сигурна съм, че повечето хора, които пишат там са симпатични и готини, но да има само 1-2 интригантки .....и гледай после грозни панаири.

# 695
Интриги из темите, както и в живота, стават, ако има кой да се върже
Често в готини теми постове и потребителки биват подминавани и интрига не става

# 696
  • София
Такива теми във форума реално има. 10 да са общо, ама ги има Simple Smile

# 697
Чувствам се като на погребение тука.
"Липси" са, все пак, въпреки че преди няколко дни ми обясняваха, че е нормално да се клюкари, когато другарчето го няма и "липса" не означава непременно нещо тъжно.

# 698
Чувствам се като на погребение тука.
А! баш.  И то с наети оплаквачки. В северозапада едно време имаше такива+ духова музика. И погребението към кулминацията си се превръщаше във веселба.

И за да не е спам липсва ми лиска, кампари, марадона, небесната красавица, мюриель.
Ще допълвам.

# 699
Ех, Човечето ли пак е мела? Първо ми забърса половината мнение, сега цялото е изчезнало. Казах, че съм срещнала пост за плявата, пък другите мнения по този въпрос си стоят. Ааа, ще си променя мнението за модераторите. Joy
Не знам кой ми липсва, та да съм по темата. Когато спазвах 90-дневната диета, се регистрирах във форума заради темата. С времето, пишещите тогава изчезнаха и в началото ми беше гутаво. Постепенно спрях да я следя, защото без "моите хора", не ми беше интересно. Та появяват се някакви симпатии, дори и между непознати хора.
Сега погледнах, че съм се регистрирала 2013 год. Почти една година пишех само в темата за диетата и дори не бях разбрала, че има и други теми, подфоруми и т.н. А пък за великото преселение и отцепление през 2014 год. дори не съм разбрала. Joy Joy

# 700
Не съм срещала скоро Октопод с рокля!Де ли е?

# 701
  • София
Не съм срещала скоро Октопод с рокля!Де ли е?
Не знам, и аз питах преди време за нея Simple Smile Много приятна потребителка.

# 702
  • София
Хммм, оплаквачки казвате? Я който се възмущава от оплаквачките да спретне един списък с тези, по които може да се жали и по онези, които са забранени за жалене. Да има някакъв ред.

# 703
  • Бургас
Сещам се за една снимка от фейса с актьор от Троновете май.Надписът под нея гласеше "Начи като взема едно дърво." Joy
Не знам защо се сетих във връзка с тази тема. hahaha

# 704
  • Mediterraneo
 Така де, още преди 2 теми някъде се зададе същия въпрос- защо се подновява темата на 50 страници. ама донякъде е резонно, нали липси се отчитат, поне в отчетния форум да я преместят.

Общи условия

Активация на акаунт