Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 50

• 21 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Днес в “ Здравей България” е имало нещо за сериала. Някой гледал ли е, че не ми се отваря в Нова плей.

# 676
Мел, сега погледнах, същите кадри от снощи, нищо друго не казаха или показаха.

# 677
Добро утро, с един хубав Батко 🤗

# 678
в Събуди се  има репортаж от новата болница и интервю с Юлиан Вергов и ....други

# 679
Някой гледал ли е Събуди се? Разкажете кой е говорил и какво са казали 😊. Нещо ново?

# 680
Дрийми, аз гледах, Вергов беше гид, разходи ни из болницата, изглежда много яко. Имат си фитнес зала, Вергов каза, че там щели да правят секс. Joy Обясняваше как щяло да има много секс и направо не знае как ще излъчват в осем, ама дали се лигавеше, не знам, то при него никога не е ясно кога е сериозен.
Дадоха Диде, беше в една стая, говореше с възрастен човек, не снимаха, беше цивилна и както винаги много красива. Не знам дали снима цивилна или още не се е преоблякла. Нищо не каза, освен че е подписала договора си и трябва да мълчи.
Вергов потвърди, че ще има нови персонажи. Питаха го дали Банков ще бъде лекуван с любов и той каза, че Банков е отдавна излекуван и през този сезон ще се отдаде изцяло на любов.

# 681
  • София
Имат и фитнес зала и на лежанката щели да правят много секс 😂😂😂
Значи да очакваме Банков да се отдаде отново на любовни изживявания.
Диде беше страхотна, много красива и с вдигната коса.

# 682
Благодаря момичета 😘🤗.
Значи Викитата ще пищят във фитнеса - нямам нищо против. Със секса само да не се оливат, че 6-годишното вкъщи ще седи с превръзка на очите от 8 до 9 😆.
Ако Диде снима, а Велислав го няма в първите епизоди, мен много ме устройва. Ди Wink 😘

# 683
Дрийми, и аз много искам Марио да се появи по-късно, но най-много искам да са му измислили някаква достоверна причина да се върне.

# 684
Банков може само да си мечтае да пищи с Вики във фитнеса. Той е направен за Тасев. Гаджето му е собственик на болницата и я е изнудил да му направи заличка. Банков ще е като порядъчните хора - вкъщи.

# 685
Фитнеса е ъпгрейднат вариант на стаята с боксовата круша. Отпуснали са кесията Wink

# 686
Бе като цяло са я направили доста лъскава болницата, хареса ми. Вече нямам търпение. Simple Smile

# 687
Значи аз се образовам, а вие.......... Joy

Звучи готина болницата.

# 688
Сега видях репортажа. Впечатлих се от новата болница, не очаквах такъв готин декор.

# 689
Песимиста си е песимист и това е. Колкото и да се опитвам, немога да се зарадвам за започването на снимките. Така ми беше хубаво и спокойно, докато не снимат и ние си бяхме само със сценариите на Донето. А те сега само за любов приказват и за позитивизъм, ама аз се питам къде са нашите сценаристи и къде е драмата. Само любов да гледаме 50 епизода е абсурдно просто.

Общи условия

Активация на акаунт