На море 2019/20 г. северно от Каварна

• 32 718
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Вчера са обядвали в Дивата патица приятели , нямало много коли  през деня , така че и да  има румънци сиг са по плажовете с кола, за комарите е добре да няма прекалено много тъй като мен ме почват даже и ако се намаже човек и после си седи по мен тяхното много време
за шабла ако са бунгала отделни може , нещо ми се  видя в booking за къмпинг добруджа , но не мога да се сетя къде е точно и кой плаж се ползва

къщите от собственици не знам как се справят с дезинфекцията , някои по телефона направо си казаха, че не смогват

после обаче ще мрънкат за слаб сезон , а то места няма хахаххахахаха

# 211
  • Варна

ееее , чак студено не е , но да , по принцип и въздуха и морето на север са една идея по хладни и бурни  Sad  И различните години е мн.различно.Тази година от средата на юли е бурно и за червен флаг.Е имаше и тихи дни Simple Smile Местата за отсядане въпреки , че са доста едва ли е възможно всички желаещи да се събуждат на брега и да си пият кафето на тиферич Simple Smile просто имаме само 380 км. бряг от които доста недостъпни , за сравнение Гърция и Турция имат 22 000 км.Колкото до резервирането нета става толкова огромен , че се губиш в него , уж търсиш , търсиш , няма нищо ,  а на място като отидеш места бол и се рекламират там където вие не сте ги намерили Sad  Със сигурност е фул само уйкендите , останалата седмица места има почти навсякъде Simple Smile

# 212
В интерес на истината времето и бурното море са до късмет. Едно от северните ни морета беше края на август началото на септември, времето беше страхотно и нямахме ден без плаж и съответно влизане във водата. Следващо море, само че на юг, средата на август, морето беше толкова недружелюбно, че реално за две седмици само два пъти влязохме във водата...
Така, че имате ли късмет и през октомври може да се плува на север, личен опит😀

# 213
  • София
Има ли някой, който е в момента на Крапец. Мислим да направим един къмпинг там в края на месеца. Започнахме от най-на юг, но като гледаме каква фрашканица е на южното Черноморие....стигнахме чак до идеята за Крапец.
Интересува ме, как е плажа, има ли места за хранене?

# 214
От Крапец се прибраха приятели миналата седмица от къмпинга, цяла софия сякаш била там, чистело се обаче иначе щяло да стане пълно мазало , мнооого народ и без обноски , може би към края на месеца ще е приятно

# 215
  • Варна
Бяхме през седмицата в Крапец, има си участъци на пълно спокойствие, в двата края на плажа ми се стори пренаселено: около заведението и в другия край, където са повечето палатки. Полицаите спират до къмпинга колите, за да не влизат на дюните. Добре, обаче повечето румънци незнайно как си бяха паркирали по дюните и си шофираха там невъзмутимо. Доста боклуци има вече между тревите, мокри кърпички, бутилки, кутии, около контейнерите на заведението... Но си е все така прекрасно, плъжът до Езерец не го  хванахме в добрата му светлина, ще му дам още един шанс това лято. Пътят наистина е досаден, ако трябва да се пътува всеки ден за плаж. Има своя чар това място.
Езерец в доста късен следобед:

Крапец:

# 216
оле ужас и палатки по плажа ли има. кошмар.
стана наистина ужас.
от езерец по тъпо село е само крапец . според мен. друг може да си има друго мнение.

# 217
  • София
Леле майкоо... В този район не съм стъпвала от 10 години. Надявам се къмпингът да е приличен и на плажа да не ми стъпват по главата.

# 218
  • В градината...
Мерси за снимките, оплакнах очи.
Края на август всяка година сме в района  напоследък. Студено не е било.

# 219
  • Варна
Къмпингът го имам на снимка само отвън:

И коли, коли пред него:

И малко розови облаци от Крапец, обичам залезите край морето, макар и да не се вижда много в случая:

# 220
Бърз съвет дами. Много моля за място за настаняване  за 4 души. Ангажимент на мъжа ми тази събота и неделя го праща в Добрич и иска да го придружим и да направим едно кратко море. Може би Балчик е в близост или някъде на друго място. Съвсем непознато място е за нас.
Хотелите в Топола са прекрасни !! В Каварна също има голям избор, препоръчвам горещо Роял Гранд,който е на плажа

# 221
Kаварна няма плаж

# 222
Село Топола погледнете .

# 223
Чак пък да няма...🤔 Глупости пишете !! За кратка почивка е ок !!

# 224
  • под тепетата
За майка ми, която е трудноподвижна, това е най-добрата алтернатива. От колата до шезлонги те е 10метра. Днес - зелен флаг и спокойно море, за разлика от южното Черноморие.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 07:12 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт