Звездни компромати- 392 част

• 74 525
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Джипчето всъщност е подарък (на лизинг) от Демир Доган. Когато си го поискал обратно, Мегс и Ко решили да го крадат. Тя се опитала известно време да му плаща лизинга, но й било нанагорно. А този Демир ми е някаква кифла...

https://clubz.bg/78097-stovari_li_se_prokuraturata_vyrhu_svetska … adi_sina_na_dogan

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 22:05 от Rima

# 676
Аз се чудя, как толкова глупави хора управляват такива бизнеси и поддържат толкова работни места.

# 677
Разсъждавам си аз над трагикомичния казус на Мегза. Тя, че е трагикомичен образ , такъв е. Но защо ми се струва, че в случая е жертва, не знам. Това семейство много нечистоплътно звучеше. Значи, Мегза вее кичозен шлейф с мъжа си , а жената на бизнесмена - нехае. Тези мошеници дали не са искали да я употребят някак. И тя , каквато глупава, да е прехвърлила свои активи към фирмата на този , а той да и е направил мечешката услуга да инсценира застр. измама. Много заплетен казус. На мен ми е много  смешно , като гледам действащите лица.Joy
Мегза да окупира чужди офиси , айде , де. Ей така.

# 678
  • Оптимист по принуда
Не е ли обратното - той на нея е прехвърлил активи?

# 679
Не е от Демир джипа, не съм на 100% сиг какъв е казуса там , но или са само познати ,иле са имали отношения несериозни и кратки. Тя преувеличавя жестоко и си прави пр ня негов гръб.

# 680
  • София
не се съмнявайте, че ще има пространно изявление. навсякъде;)

# 681
Не е ли обратното - той на нея е прехвърлил активи?
Ще се разбере, правя някакви предположения, защото е някаква мътна работата. Кой кого, защо, кога и как...

# 682
Демир трябва да е претърпял лоботомия, за да смени Гергана Малкоданска с Миглена.

# 683
А в момента има детенце от съвсем различна жена . С Гергана се показваше , с Мегз една снимка няма.

# 684
  • Sofia
Богаташ, който прави "подарък" на лизинг...
Бизнесмен с 200 работни места, който се занимава с кокошкарски кражби...
Няма такава държава!

# 685
Баси серЯла  Joy

# 686
Chris Hemsworth
Скрит текст:

# 687
Жипът му на лизинг ли е? 😂
Много е готин Хемсуърт! 😍

# 688
  • Оптимист по принуда
Жипът му на лизинг ли е? 😂

Да! Утре ше го крият с братчеда в козарника на село.

# 689
Хихи...😂😂😂
Одеве се смях със сълзи на определението за Мегз -"птицечовка".😆

Общи условия

Активация на акаунт