Звездни компромати- 392 част

• 74 516
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Лейди Гага

Скрит текст:
Скрит текст:

# 691
  • Sofia
Доста се е ошлайфала,едвам я познах...

# 692
Леле, голям крокозъбел тая Гага. Тя и след ошлафането пак толкоз, но преди това е чудо.

# 693
На мен даже ми е симпатична. Не е с правилни, нежни черти, но пък жената си има излъчване според мен.

# 694
Не е ли обратното - той на нея е прехвърлил активи?
Ще се разбере, правя някакви предположения, защото е някаква мътна работата. Кой кого, защо, кога и как...

Според адвоката на Румен Рончев, накрая в линка, цитирам дословно:

В момента има опит за вписване в Търговския регистър за превхърляне на дяловете, като моят клиент Румен Рончев е бил подведен според мен да подпише едни документи, които Слава Богу ние в момента вече сме стопирали тази процедура. Също така сме предприели действия и сме уведомили компетентните органи, които ще разследват и ще се произнесат в срок по случая.

https://www.facebook.com/trafficnews.bg/videos/2251592468445952/?__xts__

# 695
Гага и тя като Азис,спряха да се правят на извънземни и залязоха.
Искам някой,който ще има "топки" да се прави на маймуна докрай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink

# 696
Kevin Hart
Скрит текст:

# 697
Е как ще е залязла Гага? Според мен с този филм изби рибата и в момента е на гребена на вълната.

# 698
  • София
Гага ми е хубава без грим или с лек такъв. Има хубаво тяло, като е по-естествена е симпатична.  
Скрит текст:

Едно време  
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 23:52 от Дези.

# 699
На Гага добре са й оформили зъбите.

# 700
Малееее, тя съвсем друга Wink

# 701
Новата Гага ми напомня на Кейт Хъдсън в лицето

# 702
Петко Димитров
Скрит текст:

Този господин с Петко, много ми замяза на адреналинката Яна? Или не?

Мъжът на Мегз на 40 годнини?! Изглежда с плюс 10 🤪

# 703
  • Countryside
това дебело момиче до ивон защо не си е махнало мустака
Аз мустак не видях, може птицечовката да пази сянка Mr. Green

Лейди Гага е нормална жена, даже може да се каже красива. Нямала е никакъв шанс в тази индустрия с това лице, затова се прави на извънземна маймуна. Сега за разнообразие  е нормална, трябва да гледам филма. Интересно ми е как Брадли се е справил като режисьор, казват бил боза филма и само лейди Гага и песните й го спасяват, но пък чак за Глобус го номинираха, а и спечелиха за песента на Гага. Да видим Оскарите.

Шефът на Амазон Джеф Безос се развеждал. Някъде чух, че печели по около 150 хиляди долара на минута... Лично състояние над 112 милиарда долара.
Аууу, тоя как ще го одруса жена му. Ама да е мислил, като е топил чушката.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 07:05 от Сиренце

# 704
  • До морето
Ето и заради коя жена се развежда собственика на Амазон
https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/7238047

Поне да беше намазал някой модел на ВС, а тя любовницата прилича на домашна практика на пластичен хирург-първокурсник!

Общи условия

Активация на акаунт