Звездни компромати- 392 част

• 74 526
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
  • Оптимист по принуда
Дали му изпратиха зимните дрехи от Русия на тоз човек?
Е, ти пък, защо са му с таз жена-дизайнер? Ей сега ще му спретне една карирана анцуанела.

# 76
Дали му изпратиха зимните дрехи от Русия на тоз човек?
Е, ти пък, защо са му с таз жена-дизайнер? Ей сега ще му спретне една карирана анцуанела.
Е, много си лоша. Може човекът да си има любим костюм на точки. То само каре може ли да носиш? Дано да му ги изпратят със Спиди.

# 77
За да се пристрастяват толкова според мен има нещо зарибяващо в съставките, които се пушат с наргилето. А и Блажо във ВБ изглеждаше като дрогиран през повечето време.

# 78
Той не изглежда дрогиран, а умен и дълбокомислен. Само от време на време: Златкей!!! Веднага ела тука!

# 79
Irina Shayk
Скрит текст:

# 80
Дрогиран е, ама с бело.

# 81
с тия наргилета и по един фес да раздават

# 82
  • София
Бионсе и Джей Зи от подновяването на брачните клетви през лятото
https://www.facebook.com/156145164544276/posts/1198860363606079/

# 83
# 84
  • София
За мен наргилетата са просто мода, която се надявам да отмине.  Пробвах и аз, но не ми хареса,  а синът ми, който е на 18 им е голям фен. Явно си е до години. 🙂

# 85
Имам съгражданки от Дупница, все за македонки се представят. Имам познати и от Петрич. Те пък за гъркини.  Боже Господи.....Нямам думи за простотията човешка.

Това пък защо? 🙄

И аз съм от този край, за първи път чувам за подобно нещо? 

Ами и аз не знам. То явно е някаква мода сред живеещите подобни в чужбина. Даже отбягваме сбирки и партита, че няма такова дето някоя от тия краища да пропусне да си изтъкне "корените". Ония македонци се чудят как българи да се изкарат, нашенките пък - македонки #Crazy.

Извинявай ако съм те обидила Hug Нямам в предвид всички. Просто споделих лични впечатления, което на мен и мъжа ми ни прави адски грозно впечатление. Но хора и идеали всякакви...

# 86
Аз съм имала пра дядо кмет на гръцко село, но съм си чиста Българка.... от Петрич!

# 87
Патриша Аркет преди

и в последната й роля

# 88
vici75, не си ме обидила в никакъв случай!
Дори си имаме майтап, че сме люти макендонки, но абсолютно в кръга на шегата.

Просто ми стана любопитно защо българска би се представяла точно за макендонка или гъркиня, да беше някоя по-представителна националност как да е 😀

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 19:01 от Ванилия*

# 89
Благо беше много зле с това наргиле, денонощно го смучеше. Стане от леглото за молитва и веднага наргилето. Не му ли се замайва главата се чудех.

Общи условия

Активация на акаунт