Звездни компромати- 392 част

• 74 883
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
За Кадиев става въпрос. Сигме, играеше един от приятелите на Касабовия син. Много лигав и креслив беше и там.

# 286
  • Burgas, Bulgaria
Кадиев ми е по-дразнещ и от Гала и Патрашкова взети заедно.

# 287
  • София
Това "мамино синче", както подигравателно го наричате, за мен е много по-талантливо от майка си.
Не му гледам предаването, защото ходя на работа.

# 288
Не играеше ли там Коки? Леле това беше преди 14 години, не помня вече.

# 289
Не, Коки беше бармана, а той беше Пацо. 😁 Б@си кви неща помня. Много харесвах сериала. Преди 10 години беше. 😁

# 290
2010. Даже осем.

# 291
  • 221B Baker Street
Това за Рами и Рапсодията не го каза Кадиев, а пишман-критикът, който води кинорубриката в предаването. Тоя, не му помня никога името, е толкова неориентиран, горкия, че никога не успява да си формулира правилно изреченията. И никога нищо не му се разбира. Не знам защо махнаха Станислава Кара и сложиха това недоразумение на нейно място. Дори Кадиев му се ядосва всеки път, защото тъпо и упорито повтаря "второсепенна" вместо "поддържаща" роля!

# 292
Не съм виждала талант от Кадиев. Притежава едни маниери, придобити от майка му и средата на майка му, които за мъж изглеждат доста нелепи. Това не е артистичност, а мазно и лигаво поведение, което някои бихо го обобщили и с по-груби епитети...

# 293
Така и така говорим за Кадиев... Тая па Деси много ме дразни. Постоянно мрънка, че той закъснява за работа. Ппоставя му предизвикателства и не знам си какво още. Ама като свърши рабита тя се прибира в тях, а Кадиев, колкото и да ви е некадърен, играе в театъра, много често е на турне в друг град. Като бепе в нашият град, беше един от най-добрите актьори в представление в Аня Пенчева и не остана дори за поклона, за да бърза да е на време в София за ефир сутринта.
Ясно ми е,че изборът си е негов да носи толкова дини под една мишница ама Деса да спре да мрънка, че е много дразнеща.

# 294
И аз харесвам Кадиев, гледала съм го много пъти в постановки. Къде мрънка екранната му партньорка?

# 295
На мен Кадиев ми е очарователен. Не намирам прилика с майка му, а и е работяга. Качество, което ми е най-ценно при мъжете.

# 296
В Инстаграм и понякога и в ефир

# 297
Не съм виждала талант от Кадиев. Притежава едни маниери, придобити от майка му и средата на майка му, които за мъж изглеждат доста нелепи. Това не е артистичност, а мазно и лигаво поведение, което някои бихо го обобщили и с по-груби епитети...
И аз споделям същите впечатления. не мога физически да го гледам и слушам !
Но:
Има постановки в театъра, в които е блестящ. За моя огромна изненада. В едната дори с мама си играе, но мама е бездарна, а той има страхотни проблясъци.

# 298
  • 221B Baker Street
Няма как да се съди за таланта на някой актьор само от изявите му като телевизионен водещ. Гледайте го в някоя постановка и пак ще си говорим за таланта му. Relieved Аз лично го харесвам и на двете поприща.

# 299
Бих ви казала да го гледате сле " тя, той о ще двама-трима" , но след неговото участие може да си тръгнете. От там нататък е истинска мъка представлението!
Добър е, на мен ми харесва как играе!

Общи условия

Активация на акаунт