Звездни компромати- 392 част

• 74 920
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Пак е добре, че нямаше включване на живо от поклоненито. Защото веднъж Гала се тръшкаше на живо от поклонението на някого( Тодор Колев ли беше?) в Сатиричния театър. Ако беше в нейния времеви диапазон( а то в 12.30), сто процента някоя клявка щеше да виси отвън и да пита аджеба”Как се чувствате?”, “ С какво ще го запомните?”. Пил, ял, играл във филми, театър-свещта му на небето изгоряла. Толкова. И много ме дразнят разни коментари-пропил се, егоист-дрън, дрън. Има пияници на по две кила одеколон всеки ден и живеят по сто години. Алекс да се стяга-животът продължава колкото и да е грубо.

# 466
  • Rock & Roll feeling ...
Снимката запечатва буквално един миг..Това не значи, че са отишли там, хилейки се.
Разбира се.

Цитат
Хиляди пъти по-добре е (според мен) човекът да бъде изпратен с усмивка и прекрасни спомени..
Може би, въпреки че дори в разказите на приятели с усмивка прозират сълзи. На погребението на дядо ми го изпратиха с песен, ела ме питай сега,дали не ми се гади от тая песен.
Както и да е, аз за друго говорех. Една неангажираност, една способност да си говориш рандом неща... Не го разбирам, не го приемам. Ок, живота продължава,но в шибания половин час в който си отишъл да поднесеш съболезнования и хора пред теб страдат... Спести си седянката,усмивката и ... всичко това,което създава впечатлението,че си отишъл да си отбиеш номера. Не говоря за Аня и Елена, а принципно.

# 467
Жените плачат, не се смеят. Четох, че Елена Петрова е плакала много.

# 468
Плака след като излезна. Бях там.

# 469
Ти като някой разпоредител, егати. Тоз се смял преди да влезе, онзи плакал като излязал.

# 470
Не. Аз мисля, че са си разказали някоя случка с Ласкин или някоя негова мисъл, която ги е усмихнала. Изглежда, че Аня успокоява Елена

# 471
Ти като някой разпоредител, егати. Тоз се смял преди да влезе, онзи плакал като излязал.
Нямам представа какво са правили преди да влезнат. Просто станах неволен свидетел,когато Елена избухна в плач. Също така много време прегръщаше Алекс.

# 472
Снимката и на мен ми прилича, че Аня утешава Елена.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 19:13 от flambe

# 473
Кой е мъжът до Елена Петрова в момента?

# 474
Дори в темата за звездни компромати е уместно да запазим малко мълчание вече! Гледаме сеира и се радваме, че сме живи и че не ни се е случило на нас ли?

# 475
  • където ми харесва
Не мисля, че нещо кой знае какво се коментира тук. Има хиляди снимки от поклонението. А и, Ласкин имаше такова чувство за хумор, че ако някой, разказвайки случка или спомен с него, се е усмихнал на помена, сигурно и Иван се е усмихнал на небето.
Може да ви звучи ужасно, но когато съм губила мои близки, в такъв разстърсващ момент, когато виждаш човека замръзнал в една поза, с една особена мимика на лицето, лежейки безжизнен в ковчега, и дори за миг, пред очите ти мине нещо мило като спомен, и ти се усмихнеш, не е лошо. Това е обич и уважение към този човек. Дори и в болката си, човек трябва да намери нещо, което да го накара да се усмихне, дори за части от секундата.

# 476
Jennifer Lopez
Скрит текст:

# 477
Не ми се искаше да коментирам снимки от погребението, но ясно се вижда /според мен/, че Аня Пенчева плаче, а не се смее. Очите на Елена Петрова също не са като да се хили.

# 478
  • София
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Шок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мегз , гадже и братовчед заподозрени в застрахователна измама:

https://www.blitz.bg/kriminalni/izvnredno-arestuvakha-gadzheto-n … i_news650256.html

# 479
Ох, как ще я разпитват? Трябва им преводач на разследващите.

Общи условия

Активация на акаунт