От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
А някой има ли представа, дали камиона от Испания е пристигнал? Там пък е тотално информационно затъмнение. (Извинете, че питам в тази тема, но май няма специална.)

# 196
А някой има ли представа, дали камиона от Испания е пристигнал? Там пък е тотално информационно затъмнение. (Извинете, че питам в тази тема, но май няма специална.)

От кои испански сайтове поръчвате, че не доставят до тук?

# 197
  • Пловдив
От Амазон предимно.

# 198
  • Sofia

Ето я темата за Испания. Peace

# 199
  • София

Камионът от Испания (в 13ч) го чакаха всеки момент.

Бяха обработили 2/3 от Англия.

# 200
  • гр. София
Аз си взех Английските.

# 201
Има развръзка и с моята липсваща пратка от Германия. Simple Smile От некст са я пратили без ай ди и със сгрешено име.Намериха ми я от ГГБГ,нямат никаква вина - доволнааа Sunglasses
Сагата ми продължава за съжаление...Говорих с 3ма четирима,първия който я намери и каза,че е пред него и пишело еди си какво без ай ди,каза че ще ми я прати утре(тоест миналия четвъртък)или вдруги ден.Ок,обаче не получих нищо до събота.Звъня-ще ми я изпратят понеделник.И от вторник-пратката ми е обявена за изчезнала..искат да ми възстановят сумата-това добре,но ?

# 202
  • Стара Загора
Абсолютно по същия начин се разви сценария с моята изгубена пратка, за която писах на предните страници- и моята беше без ай-ди и по телефона ми казаха, че има пратка на мое име и е изпратена, след като нямах нищо по Еконт пак се обаждах, казаха, че от Еконт имали много пратки по празниците и затова не съм я получила, но минаха празниците и след неколкократни настоятелни обаждания от моя страна, ми казаха, че пратката е изгубена и предлагат да ми купят същия продукт или връщане на парите. В крайна сметка ми купиха същия продукт, защото аз така предпочетох и си го получих, макар и с  месец закъснение.

# 203
Ясно.Моята поръчка е от разпродажбите и няма шанс да ми поръчат същите артикули,а с върнатите пари аз ще мога да си купя половината на реална цена..Не знам,добър човек съм и вярвам,че я търсят.Ще ги изчакам още 3-4 дни и така..Това ми е първия кофти опит с тях.До сега-няколко години си бях доволна.Ще видим,ще мисля. Simple Smile

# 204
Да, да, търсят .... Те са заринати с всевъзможни пратки, всякакви кашони висят пред офиса им и всеки минаващ би могъл да се самообслужи.

Не им ли висиш над главите и не настояваш ли, няма да ти намерят нищо. За жалост.

# 205
Gggbg след колко време регистрират пратката в системата си, за да я видя в профила си. Вчера им е доставена пратката ми на американския им адрес, но все още нямам никаква информация от тях.

# 206
И аз съм със същия казус: вчера е доставена пратката ми на английския адрес, още няма нищо на профила ми, нито пък са ми пратили мейл. Утре ще звъня.

# 207
На следващия или по-следващия ден ми регистрират пратките, които са доставени на адреса в УК.

# 208
Моята е с Лерон и получих имейл от Амазон в четвъртък срещу петък в 0:56 мин., че е доставена на адреса. Разчитах, че в неделя може да тръгне от UK. Но изглежда ще чакам още поне седмица и половина, и то ако всичко е наред.

# 209
На мен някои пратки ми ги отразяват на сайта им чак след разтоварването на курса в БГ. А си имат ID.

Общи условия

Активация на акаунт