От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 50 432
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. Не знам дали тук е правилното място да попитам, но Асда Гросери и Boots доставят ли до адреса на Габиели?
Последно време срещам, че доста сайтове не доставят до адресите на превозвачи, върти ми се, че и асда е сред тах, а ще поръчвам за пръв път от там и искам да знам има ли смисъл да опитвам.

# 361
По принцип избягват да работят с тях но най добре звънни в фирмата и ги питай.

# 362
  • Dobrich, Bulgaria
Аз от Asda GROCERY почти всеки месец поръчвам.Използвам Габиели - Варна и досега съм нямала проблем.

# 363
  • Варна
Аз от Boots се опитах няколко пъти да поръчам, но ми отказаха поръчките без да ми кажат конкретна причина.

# 364
Аз от Boots се опитах няколко пъти да поръчам, но ми отказаха поръчките без да ми кажат конкретна причина.
И при мен е така.

# 365
Ggbg не отразяват получена пратка в профила, и не пращат мейл, че са я получили, така ли? И не я регистрираш някъде по профила си преди това?
Но все пак товарят, каквото е дошло през седмицата, на камиона в неделя? Как научаваш, че е пристигнало, и да идеш да си го вземеш? На сайта не пише кога се раздават.
От ибей си купих нещо, което си имаше трекинг номер, доставено е на английския им адрес (приела го е Дафина), но тази информация е от английския превозвач, от ggbg - нищо.
До сега ползвах други превозвачи, и там си имаше и мейли, и курс, с който ще се придвижи пратката, и кога раздават...

# 366
Отразяват на сайта си пристигнали пратки, но с ден-2 закъснение. Получаваш имейл, като тръгнат от Англия и като ги разтоварят в София.

# 367
Супер! Благодаря много!
Що не вземат да ги напишат тия неща на сайта си, да са наясно "новите"...
Добре, че сте вие!

# 368
  • Sofia
Пише си го на сайта им...

# 369
На сайта им пише, че изпращат мейл при получаването, което не се случи. Не мога да очаквам, че другите неща, които пише, ще се случат. Освен това съм чела тази тема, и знам, че има случки всякакви.
Затова попитах каква им е обичайната практика реално, а не според сайта.

# 370
Реално са заляти с работа, кога изпращат
кога не.Може да пробваш с Лерон там е мн по -спокойно, имаш инфо кога е в склад в Англия, кога тръгва за Бг и е получена в офиса им.

# 371
То свършИ вече. Втори първи път няма да имам Grinning
Освен това явно работи и по техния начин; аз се опитвах да се ориентирам какъв е той - как без инфо на сайта разбираш, че е дошъл камион и раздават, такива неща.

Благодаря!

# 372
  • София
Като си влезеш в профила в сайта, има инфо за пратката, пише и къде се намира. Дали е в склада в Англия, на път, или е тук. Малко бавно се ъпдейтва информацията, но се ъпдейтва.
Вчера към обяд е пристигнала пратка от Амазон в склада им в UK, в 16ч същия ден имах мейл от GGBG, че пратката ми е при тях. Та така Simple Smile

# 373
Ами точно затова питах тук - защото рефрешвах ли рефрешвах, а си седеше празно в профила. И се колебаех дали да вдигам пара докато е работен ден, или е нормално, и няма нужда да правя нищо.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 17:43 от Nara

# 374
Чудя се защо ги използвате, щом е толкова неудобно, Аз си получавам пратките от Лерон. Раздават пратките всеки ден и ако не мога да си получа моята веднага, им звъня да предупредя. В офиса винаги има служител и мога  да отида в който и да е следващ ден - не ми искат никакви пари за магазинаж. Много са точни и е много  удобно. Освен това самите им такси за услугата са по-ниски от на останалите.

Общи условия

Активация на акаунт