От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 763
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
случвало ми се е да пътуват примерно 3 пратки, а в българия вече да пише "изпратени 4". Всичко е възможно с ГГБГ, ето, вчера в сайта ми изписа, че са ми пратили по еконт поръчките от Англия. Отивам днес в Еконт и нямам пратка.

# 211
На мен някои пратки ми ги отразяват на сайта им чак след разтоварването на курса в БГ. А си имат ID.

Не съм поръчвала от чужбина досега, но толкова исках един определен модел еърфраър, че се реших. И сега се притеснявам да не се изгуби не толкова заради парите, колкото заради самия уред, защото вече го няма и не е много сигурно кога ще се появи отново точно такъв (ако въобще се появи). В немския Амазон го пуснаха през ноември и оттогава повече не са пускали.

# 212
Не разбирам, вече сме февруари, а имате пратка от ноември ли?

# 213
  • София
Здравейте, исках да попитам за Габко какво ще рече в рамките на курса- текущият се включва, предполагам?
Не съм задържала пратка, просто не я взех днес, нямах възможност, ще мога ли да си я взема с раздаването на следващия курс (697)?

Както виждате, очаквам още една, но предполагам вече се води 3ти поред курс и се начислява магазинажът?
Или бъркам. Simple Smile

# 214
Ами на мен ми е много интересно ,наистина ще ти я дадат ли пратката утре или ще я изпратят в накой склад?Пиши какво е станало ,моля! Аз ги ползвам от години ,но ако пращам син ми му напомням няколко пъти.Ако не може си я пускам до офис на Спиди или Еконт и си я прибирам ,ама наистина хора сме налага се и ми е чудно какво следва?

# 215
  • София
Няма да ходя утре, а на следващото раздаване, но ще пиша, да. Simple Smile

# 216
Тези Гъбко само на 1 определен ден ли раздават? Супер неудобно ми се струва, ако е така.

# 217
Да в определен ден раздават.И ние всички клиенти се съобразяване вместо да е обратното.

# 218
Затова вече не ги ползвам, особено ако имат само един ден за раздаване без глоба!

# 219
  • Sofia
Не успях да се свържа с GGBG. Утре раздават ли или принципно почиват в неделя?

# 220
Затова вече не ги ползвам, особено ако имат само един ден за раздаване без глоба!
В два дни раздават - единия ден от обяд до 20.00 ч а другия ден от сутринта до обяд . Предупреждават с sms и мейл кога ще раздават и ти дават опция да си смениш начина на получаване или ако не можеш да задържиш пратка до два курса.На практика в 6 възможни дни можеш да отидеш. И да имат опашка ,не чакаш повече от 5 или 10 минути. Всяка пратка си има баркод и е супер организирано всичко.Аз ги харесвам заради възможността да си следя супер точно пратките. GGBG да ме прощават ,ама големи главоболия ми докараха ,слава богу с добър изход .Обаче там по мое лично мнение си е хаос.

# 221
  • София
Не успях да се свържа с GGBG. Утре раздават ли или принципно почиват в неделя?
Според работното им време, почиват в неделя.

# 222
  • Sofia
Мерси, утре пак ще пробвам да звънна, все пак.

# 223
  • гр. София
Почиват в неделя и никой няма да ти вдигне.

# 224
  • София
Веднъж задържах и като отидох, ми направиха проблем. Това било с друга цел и сега не съм я задържала. Какво, няма да ми я дадат на другия курс ли?

Общи условия

Активация на акаунт