От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 713
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Prismatica Aerie
Здравейте! Имам проблем с пратка от buggybaby.co.uk. Дала съм адреса на Габиели в Англия (и за  Billing Address, и за Delivery Address)
Billing address трябва да е адресът, на който е регистрирана картата, т.е. ако тя е на ваше име - вашият адрес.

# 676
Момичета, може ли да ми кажете след колко време да очаквам на мейла си трекинг код, днес поръчах от немския Амазон ИП с превозвач Gabieli, но не можах да разбера от обясненията дали този трекинг код се получава, когато уредът е вече доставен в офиса на превозвача!

# 677
  • here and now
Когато изпратят уреда от амазон, тогава ще го видиш и можеш да го следиш.

# 678
Когато изпратят уреда от амазон, тогава ще го видиш и можеш да го следиш.
Благодаря ти Алис, значи в рамките на седмица....дано не се обърка нещо, че това ми е първа поръчка с превозвач, винаги поръчваме директно до България, но 60 лв доставка е твърде много! Благодаря и за съвета да проверя избрания превозвач дали има склад в нашия град - ИМА!

# 679
Знаете ли по кое време тръгва петъчно камионът от Германия от ГГБГ?

# 680
  • София
Момичета, може ли да ми кажете след колко време да очаквам на мейла си трекинг код, днес поръчах от немския Амазон ИП с превозвач Gabieli, но не можах да разбера от обясненията дали този трекинг код се получава, когато уредът е вече доставен в офиса на превозвача!
Какъв е този трЕкинг код?

# 681

ще го получиш като изпратят пратката от Амазон, за да си я следиш докато стигне при превозвача. Зависи каква доставка си избрала, кой е продавач, до няколко дни би трябвало трябва да го получиш, но за някои поръчки може и повече да се почака, особено покрай тоя черен петък и кибер понеделник..

# 682
Какъв е този трЕкинг код?
По скоро тракинг, грешно произнасяне...

# 683
Здравейте, някой организирал ли си е сам куриер в Англия да вземе пратка от адрес и да го достави до склад на превозвач? Услугите на превозвача за взимане на пратка в този скучай не са удачни - много мили са и е скъпо.

# 684
  • UK
Здравейте, някой организирал ли си е сам куриер в Англия да вземе пратка от адрес и да го достави до склад на превозвач? Услугите на превозвача за взимане на пратка в този скучай не са удачни - много мили са и е скъпо.

От България е невъзможно според мен. Има си поща тук, където се предава пратка  това вземане от адрес много не се практикува тук

# 685
  • Sofia
kokona, за втори път попадам на твой пост в тази тема, в който с категоричност твърдиш неверни неща. За жалост, някой може да се подведе по грешната информация.
Разбира се, че може да се организира куриер за UK – всичко се случва онлайн и е доста широкоразпространена практика на Острова.

# 686
Здравейте,
Пуснах поръчка и избрах Габиели.
Имам лош опит с тях, но този път реших да им се доверя защото другия превозвач, който използвам е с неудобно работно време за мен.
Та сега гледам че има и опция за застраховка - вие плащате ли я ?
8% от стойността на сумата?
Ако не я платя да не би да ми затрият някъде пратката?

# 687
  • София
аз никога не съм заявявала застраховка.
досега нищо счупено или загубено нямам.
и скъпи и чупливи неща си ги получавам.
мисля че еднакво се отнасят с пратките.

# 688
  • София
Аз не плащам застраховка, но поръчките ми не са на голяма стойност. Ползвам ги от 5 г, досега нямам изгубена или счупено в пратка. Никога не е късно, но аз нямам оплаквания.
Все пак ако е нещо скъпо, можеш и директно да си го поръчаш, така правя за техника предимно.

# 689
Благодаря, не е за техника , а е за за дрехи за около 150 лв.
Регистрирах я без застраховка дано няма проблем, защото е коледен подарък.

Общи условия

Активация на акаунт