Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 68 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 150

Добро утро!

# 151
Добро утроо! Hug Hug Hug

Появиха се Джан и Демет заедно с треньора и се започна с коментарите! Laughing Дано с момчето ни всичко е наред! Praynig Peace

От постовете ви от снощи разбирам,че сте млади и с дизитата! Simple Smile Аз съм го писала,но тъй като някои по-късно се включиха да си го кажа отново! Simple Smile Гледам турски сериали от появата им на български екран през декември 2008г. с излъчването на 1001 нощ по Нова Тв.!И като ми хареса започна се ровене в компютъра да търся какво ще стане!  Laughing Постепенно открих форума,но само четях и разбрах за онлайн гледане и коментиране!После се регистрирах и попаднах във водовъртежа на турските дизита!Изгледала съм над 100 сериала! Joy Вълнувала съм се за много сериални двойки и вече съм претръпнала!Така,че ви разбирама сега за Джан и Демет! Peace

Желая ви приятен ден,макар и да е дъждовен! umbrella Hug bouquet

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 08:53 от Zlatina3

# 152
Добро утро, птички!
Злати, впечатляващ стаж за турски дизита!
И за мен решаваща роля да се зарибя по тях изигра "Любов под наем". Преди бях гледала по нещо, може би точно "1001 нощ" беше първият и ми хареса, но след това, сериалите, които даваха по нашите телевизии ми се струваха прекалено трагични, сълзливи, действието се протягаше прекалено бавно и въобще не ги следях. Бях приятно изненада от романтичната комедия "Любов под наем", още повече, че м/у главните герои там също имаше страхотна химия. Заредиха се след това и други, попаднах на "Да обичаш на инат" и оттам започнах да следя Джан Яман. И така, до "Ранобудна птичка", по който съвсем се захласнах!:grinning: Сега много ми липсват, времето ми се струва, че се точи много бавно и единственото ми утешение сте вие и прекрасната темичка!
Хубав снежен ден и дано оставащите дни изминат на галоп и да дойде 26-ти!

# 153
Animal Hatched ChickДобро утро, птичета!:baby_chick: Hug

Злати, Flowers Rose благодаря за кафето и топлината тук!
Ти направо си ветеран в гледането на турските сериали...Rolling Eyes.
100  сериала , това не мога даже да го осмисля...Open Mouth

Появи се още едно видео с нашите ГГ във прословутата фитнес зала. Докато се бъхтат двама пехливани на тепиха , този който ги е снимал е хванал и Джан.Blush

между феновете от  TT и тези от Инстаграм се води лют спор. Тези от ТТ твърдят, че другите публикуват неща за Джан и Демет само за да събират лайкове. Обвинените пък се защитават, че като публични личности, ДиД посещавайки една толкова известна  фитнес зала много добре знаят, че ще бъдат снимани...и че ще са наблюдавани  като под лупа.
Предишният ден Сечкин е тренирал там.Grinning 

Още малко и да се  върне сериалчето ни , та да запълни тази липса на емоции и информация!:kissing_smiling_eyes:

Хубав ден , момичета, днес поне се поразмразихме...Flowers Hibiscus

# 154
# 155
Добро утро момичета 🤗🤗🤗
Злати благодаря за кафето и снимките. Ами да, млада, млада,  на 34 години съм 😂 а за толкова дизита и да искам нямам време. С малко дете няма как да отделям такава част от деня си за сериали. А и аз като atanasova не съм фен на по голямата част от турските сериали, точно поради причината че не съм фен на драми, сълзи и прочие или пък тези с 300,500 и пр серии. Любов под наем и РП точно затова ми харвсват, че не са типичният жанр комшийски сериал.
А и наистина химията между ГГ е впечатляваща. Сигурна съм, че има и други, които си заслужават гледането 🙃
Alex 😘🤗 благодаря за най - актуалната информация, с която ни снабдяваш, както винаги. Ама и феновете в Tweeter са си прави. Страници в Instagram колкото искаш, и за всяка снимка, която публикуват тагват Джан, Демет, че и цялата рода,  а то си точно за
по-голяма популярност.
Lilly 🤗 абсолютно съм съгласна и подкрепям мнението ти за следенето на филма всяка седмица и за форума. 😘😘
Хубав ден от мен, птички!

# 156

Тази красота трябва да бъде лицензирана, патентована , нещо като защитен рядък вид , твърдят феновете...JoyJoy

# 157
# 158
pissi това е реклама на банка, която Джан и Демет направиха преди няколко месеца.

# 159

pissi това не е клип от филм , а рекламата , която миналата година Джан и Демет снимаха за една банка.

Цитат
Ама и феновете в Tweeter са си прави. Страници в Instagram колкото искаш, и за всяка снимка, която публикуват тагват Джан, Демет, че и цялата рода,  а то си точно за
по-голяма популярност.

Мария, Hug абсолютно права си! В ТТ феновете обсъждат сюжетни линии , сцени, играта на актьорите,  изобщо сериала. А , в Инстаграм точно набират лайкове, но там пък имат политика  за периодично прочистване и я  прилагат, независимо от реакцията на абонатите!

# 160

Новини за Джан в турската преса

# 161
# 162
Птичета, някой ще преведе ли за "знаещите" турски?

# 163
Птичета, някой ще преведе ли за "знаещите" турски?
Не че знам турски, но нищо интересно. Пак за операцията и състоянието му сега и всичко друго, което вчера публикува в ТТ.😏

# 164
Къзлар, загриза ме любопитството. На едната от днешните снимки на Джан, на заден план има кола, която много прилича на пикапа от сериала. Дали е негова, в реала?  😁

Общи условия

Активация на акаунт