Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 68 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Привет! Hug Hug Hug

Атанасова Hug  pissi  Hug

Алекс Hug,ами и ранга с писането ми във форума е на ветеран!Така,че съвпада с твоето мнение! Wink За 10год. гледане си е добре! Laughing

Мария Hug,на години си почти колкото моята дъщеря! Wink Тя е на 32г.!Аз съм свободна и няма какво да правя!Малко реал и повече пред телевизора или лаптопа! Laughing

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 15:05 от Zlatina3

# 166
Момичета, новини от рускините...Sunglasses

Остана само официалните източници да потвърдят....
т.е.  Джан и Демет да си признаят...😂🤣😂
/Рускините вече четири години чакат една друга двойка да афишират отношенията си, но все не става...😏/

# 167
Рускините вече четири години чакат една друга двойка да афишират отношенията си, но все не става...😏/

Коя newsm78 newsm78

Здравейте!

Една различна Севджан

# 168
Момичета, новини от рускините...Sunglasses

Остана само официалните източници да потвърдят....
т.е.  Джан и Демет да си признаят...😂🤣😂
/Рускините вече четири години чакат една друга двойка да афишират отношенията си, но все не става...😏/

Руските фенки наистина още чакат за една друга двойка, а сега тази голяма пауза направо ги изстреля в космоса, те нали от там черпят информация:joy:

# 169
След като отнесе критиките , че от една страна призовава за защита на животните, а от друга носи кожено палто, Джан публикува нови снимки, та става ясно , че това е продукт на DESA , марката  на която е рекламно лице..🧐

# 170
Къзлар, загриза ме любопитството. На едната от днешните снимки на Джан, на заден план има кола, която много прилича на пикапа от сериала. Дали е негова, в реала?  😁

И аз я видях и мисля че е тя

# 171
  • София
От фейсгрупа Ранобудна Птичка/ Erkenci Kuş/ ОРИГИНАЛ ®️
Отново красив текст... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 172
Здравейте, момичета Hug
Завърнах се тези дни от дълга ваканция, трябваха ми няколко дни, за да ви изчета ......
/413 нови отговора в тема с Ваше участие/

Благодарение на Вас, вече съм в крак с "клюките" около нашите сладури..
На 100% съм сигурна, че нищо не ви е убягнало от погледа, всичко е обсъдено както си му е реда, и изобщо няма скрито покрито в нашата тема. Sunglasses Joy

Благодаря ви от сърце, за всичко което сте изписали като мнения, за многото снимки, клипове, гифчета, преводи, за сутришните кафета..и най- вече за приятната атмосфера в темата! Hug

пс: Тези последните снимки на нашия хубавец, отново са много горещи, нищо, че е Зимен Албатрос Nature Fire

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 18:41 от grozdence74

# 173
от фотографа на сериала....

Благодаря за новината, новите снимки и текста от фейса! bouquet bouquet bouquet
Хайде да видим кога ще си признаят официално! Laughing
Цитат
това са превели....
Цитат
#Teammy_News

✨После недавней операции на глаза Джан Яман должен некоторое время ходить в солнцезащитных очках. Напомним, что глаза - орган, который заживает крайне медленно, поэтому постреабилитационный период особенно долог.

Анъл вчера е получил награда....

Цитат
⚡Вчера Аныл присутствовал на девятой ежегодной премии от #EngelsizYaşamVakfı _Фонд "Жизнь без барьеров" , где получил награду за сериал #РанняяПташка в номинации "Лучшая Романтическая Комедия Года”.

Поздравляем наш каст и сг с еще одной наградой в копилке!👏🏻👏🏻👏🏻

ново клипче от днес....

Грозденце Hug,добре завърнала се! Wink wavey

# 174
Oще една награда за нашето момче, тя е за най-добра кариера при актьорите!:trophy:
Да му е честита!:clap:Hands Thumbsup

Колкото и да злословят противниците му , той я заслужава!:kissing_heart: 

Злати,  Hug много хубаво е това съчетание от рекламите им с кадри от сериала в новия клип!  Heart Eyes

grozdence
Hug  добре завърнала се в гнездото! Отсъствието от тук се заплаща с повече стоене в темата! book

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 20:23 от alex_94

# 175
  • Stara Zagora
Санемси и нашето момче 😄❤😘

# 176
От фейсгрупа Ранобудна Птичка/ Erkenci Kuş/ ОРИГИНАЛ ®️
Отново красив текст... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Това е приказно признание! А дали е истина?

# 177
Това е приказно признание! А дали е истина?

Текстът е превъзходен,  романтичен и затрогващ!:heart_eyes:
Браво на Даниела Йорданова!:clap:Hands Clap
Да се надяваме, че  в реала нашите ГГ са изживяли същата емоция!:blush:

Тук са толкова красиви...Heart

P.S. Преди време един колега на Джан каза  в интервю, че в живота си изживява любов много по-красива от колкото в сериала , в който участваше и никой не му повярва / а ние здраво се бяхме затънали  там, точно в тази любов/ .
Надявам се на Демет и Джан това да им се случи и обещавам, че ще им повярвам!:kissing_heart:

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 21:04 от alex_94

# 178
  • Stara Zagora
И нещо ново от Демет!

Лека вечер, момичета! 😊

Д & Д

# 179

Общи условия

Активация на акаунт