Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 980
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета,приятна и слънчева събота ви пожелавам.
Честито на именичките.
Вече са започнали снимките и дано ни дадат и първият фраг.
Днес моят роден град,ще бъде обявен за Европейска столица на културата за 2019г.
Пловдив-град на над 8000 години,животът в който не е прекъсвал от създаването му до сега,което го прави най-древният обитаван град в Европа.
https://www.youtube.com/watch?v=XEO_euQsKe0
https://www.youtube.com/watch?v=qtqpAPSqYfU

Любимият ми град! С него са свързани най-хубавите години от живота ми! Винаги, когато отида там дишам по друг начин!

# 256
Добро утро, момичета!
Събота е, нашият ден, но за съжаление без нашите сладури.
Преди време бях попаднала в ютюб на клип, който съдържаше всички моменти с Д/Д от 1 до 12 серия като че ли и беше около 10 часа, но сега не мога да го намеря. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна!
Честит празник на именниците!
Хубав ден на всички!
Добро утро.
Този е клипа, който най-много ми харесва на мен.
https://www.youtube.com/watch?v=ElSh3mPJSmY
Благодаря! Наистина е много хубав, с много хубава мелодия!

# 257
Атанасава Hug, три последователни поста са в разрез с правилата на форума, използвай опция РЕДАКТИРАЙ за да си допълваш постовете. Peace

Иначе благодаря за подкрепата Wink

И какво, нова кандидатка на хоризонта за сърцето на Джан Яман...Тя как мисли , дали ще стане Mr. Green

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-ozge-gurelden-ask-itirafi-serkan-ile?p=4

Йозге Гюрел / Назлъ от Пълнолуние/ за любовта, приятеля си....

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 13:38 от Slawena

# 258
Нашите птички на сета, далече един от друг...😏

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 15:17 от alex_94

# 259
Slawe, Kissing Heartтук има нещо...
До сега ни глезеха със селфита, единият записваше другия и веднага го постваше в IS ,сега на почетно разстояние..., не си лайкват снимките...🙃

Защо си изтри поста, че увиснах...
хич няма да трия!🧐

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 15:24 от alex_94

# 260
Изтрила съм си поста  Blush

Алекс, тези двамата вместо да започнат , може направо да са приключили отношенията  Mr. Green

Как беше " совите на са това, което са", така че ще чакаме да видим какво ще излезе от едно  добро приятелство, защото онези от едни други времена още ги чакам да си признаят Sick...и сега, като започне едно търсене на теле под вола muhi...всеки поглед, жест, тълкувание....аз се нареждам с пуканките Popcorn

# 261

Казваш приключиха докато напишеш репортажа...😂😂
Сега ще пишеш за раздялата...🤣🤣🤣

Видя ли в другата тема клипа с признанието, на онези дето ги чакаме толкова време?😎

# 262
Не, но ще погледна...пак не съм в час Crazy

Ами така, докато дадоха интервю и котаците се сдружиха, взеха че си казаха " битти" Whistling и сега как ще им се получат сцените от близък вид, направо няма да ми се иска да гледам сега  ще се разбере колко са професионалисти Confused

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 15:35 от Slawena

# 263
Казваш , всеки си взе пуловера и стопанина и хайде по домовете!🐱🐯
Ваканцията свърши...каквото било, било...🙈🙉

Прав излезе Яман старши, ако имаше нещо Джан щеше да си каже...😂😂😂
Все пак е Албатрос!🦅

# 264
 hahaha hahaha hahaha така е , тя и моята ваканция свършва.... и котката ми избяга един етаж по долу Cry, няма какво да ме вдъхновява  cry

Албатроса е волна птица все пак рееща се из небесата  icanfly...той сега пък нали не е добре със зрението, ще му трябва все пак птичка водач..стана сложно...

Алекс, да взема и по едно кафе да сервирам за двете, че стана раздумка, а като гледам балкона се е понапълнил...

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 15:53 от Slawena

# 265
Slawe👏 благодаря за кафето!
Aз не мога да видя балкона, на телефон съм!

Феновете пишат, че ще им вярват, че през ваканцията не са били заедно... важно е че сега са на сета!😜

Всички очакват да общите сцени, както казваш професионализъм да видим. Само дано по сценарий да не ги разделят бързо, бързо!😉

От феновете!

# 266
"Ами така, докато дадоха интервю и котаците се сдружиха, взеха че си казаха " битти" Whistling и сега как ще им се получат сцените от близък вид, направо няма да ми се иска да гледам сега  ще се разбере колко са професионалисти Confused"

Славена, права си,  Blushсега ще видят те "гледане под микроскоп". Не за "пеперуди", а направо за "оскари" трябва да играят като едни истински професионалисти. Това фенът е голямо чудо, може да прости пропуски, но разочарование - хич. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 267
За протокола: 10 Потребители и 16 Гости преглежда(т) тази тема

Ако е вярно за сватбата както каза малката чаровница, не може по шаблон и да няма раздяла макар и кратка. Онзи сън на Санем... А и Емре каквото е мекотело и както успява Айлин да го манипулира, но очаквам тук да се намеси мама Дивит, след като види Джан да страда...и ми се върти една сцена в главата : Женени, Санем у дома си в стаята, гледа снимка на Албатроса на телефона и реве. Джан гузен пристига, мама Мевкибе го пуска с неизменните чехли, татко Нихат само го потупва по рамото, мен ако питат трябва по главата по силно, Джан влиза в стаята на Санем...малко думи, малко фанфари и фойрверки и на сутринта двамата на онова нейно легло скатани...само не виждам Санем къде ще е между металните орнаменти или Джан направо на пода върху килима, подпрял глава на пантофите на Санем...идилия и любов

Алекс, Wink

Мари, така е феновете могат за един ден да направят от любимците си звезди и за по кратко време да ги пратят на дъното.

# 268
Slawe, Hug  никакво легло, на пода да си лежи Джан бей!:rage:
Как ще разсторойва Санемси.Grinning

Емре хич не го мисля, той докато узрее сериалът ще свърши!
Интересна ми реакцията на мама Дивит, високомерната  и властна дама как ще реагира на решенията на мъжа Джан Дивит, с който изобщо не е поддържала връзка и изобщо не  познава?Thinking

Taзи двойка е най-стабилна! Blush

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 16:35 от alex_94

# 269
Не знам Алекс, в каква посока ще развият образа на мама Дивит, но както бе писала Тигаса може да не е това за което ни я представиха в началото. Поне на срещата на врата имаше много любов в погледа и към Джан, каквато и да е все пак е майка, а коя майка може да гледа детето и като страда. Ще видим, сега всичко е в кристалното ми кълбо.

Тази новата която се появи в последните сцени игра в Перла, героинята и се казваше Дерин май и беше гаднярка.

Общи условия

Активация на акаунт