Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Ново от Демет... Къде снимат???Anguished

# 406

Мария, Hug Фатма и е много близка дружка , но вечерта когато Демет беше в заведението на приятеля и, Джан не е присъстваел там. Четвъртата чаша за кафе, четвъртият сандвич не са били за него...
Феновете предполагат , че Демет е била там за подкрепа, тъй като разпрата с Джан е била преди това.Thinking
Офф тия фенове как ги предполагат тия неща, сигурно вселената им ги говори или и те имат котки, като Славена, на които разчитат 😂
Славе, нищо лично, не обиждам котака,  в никакъв случай 😘
Просто се изумявам как я получават тая информация кога са се скарали или разделили.
Alex , искаш да кажеш по скоро че Фатма е била там за подкрепа? Или аз нещо не схванах правилно?

# 407
Мария, Hug исках да кажа , че Демет е потърсила Фатма ,  за да сподели :проблемите си, но нещо не ми се е получило!:disappointed:

А, за феновете, вече съм сигурна, че италианките и арабите имат агенти на снимачната площадка. Няма как иначе да се осведомяват с такава скорост.Worried

# 408
Мария, Hug исках да кажа , че Демет е потърсила Фатма ,  за да сподели :проблемите си, но нещо не ми се е получило!:disappointed:

А, за феновете, вече съм сигурна, че италианките и арабите имат агенти на снимачната площадка. Няма как иначе да се осведомяват с такава скорост.Worried
alex за снимачната площадка е ясно, но те допреди 2,3 дни не снимаха. Как си набавяха информация тогава?
А и не мисля, че каквото и да става между Джан и Демет ще тръгнат да се карат по време на сета, ама кой знае пък. Само предполагаме, незнаем каква е истината. 🙃

# 409

alex за снимачната площадка е ясно, но те допреди 2,3 дни не снимаха. Как си набавяха информация тогава?
А и не мисля, че каквото и да става между Джан и Демет ще тръгнат да се карат по време на сета, ама кой знае пък. Само предполагаме, незнаем каква е истината. 🙃

Права си, много силен и точен аргумент, особено като знаем , че и двамата се стремят да запазят личния си живот далече от фенове и СМИ.Neutral Face  

Да идва вече "лятото"...Nature High Brightness ...

Много важно  решение на турския съд опазването на личния живот на турските звезди...No Mouth

💥💥💥
Решение суда, которое изменит всю структуру ТурСМИ.

Скрит текст:
В 2014 году актер Кенан Имирзалыоглу подал жалобу в суд на двух журналистов за нарушение прав человека. Журналисты газет сфотографировали актера вместе с бывшей девушкой на яхте и опубликовали эти фотографии в новостях без его ведома. Спустя 4 года суд все же принял решение.
Скрит текст:
Вчера о решении сообщил адвокат Кенана Имирзалыоглу:
▪«В деле, возбужденном против двух журналистов, где мы потребовали компенсацию за моральный ущерб, причиненном в результате посягательства на личное пространство Кенана Имирзалыоглу, Гражданская палата Верховного апелляционного суда вынесла вердикт. Решение суда гласит, что вопреки свободе слова в журналистике, эта свобода имеет свои границы.
Верховный суд, Европейский суд по правам человека и Конституционный суд сослались на свое решение и объяснили его таким образом: известные люди, медийные личности должны быть защищены. Целью прессы является удовлетворение любопытства общественности фотографиями и статьями из жизни публичного человека. Но при этом суд подчеркнул, что если фотографии не принесут пользы обществу и если общественность не имеет юридической заинтересованности в том, чтобы знать, как человек проводит свое личное время, тут уже закон со свободой слова в прессе не будет действителен.
В соответствии с этим решением, Кенан Имирзалыоглу выиграл дело и журналисты, опубликовавшие фотографии из личной жизни актера, заплатят ему штраф.
Это решение еще приведёт к тому, что пресса и органы СМИ не смогут сообщать о частной жизни известных людей под эгидой «свобода слова в журналистике». Это станет настоящим щитом для знаменитостей, подвергшимся преследованиям со стороны СМИ»

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 16:17 от alex_94

# 410
[
Скрит текст:
img]//cdn.bg-mamma.com/9vml/U46EJ.gif[/img]

Ще има романтика и в следващите епизоди!:kissing_heart:

Мария
, Hug Фатма и е много близка дружка , но вечерта когато Демет беше в заведението на приятеля и, Джан не е присъстваел там. Четвъртата чаша за кафе, четвъртият сандвич не са били за него...
Феновете предполагат , че Демет е била там за подкрепа, тъй като разпрата с Джан е била преди това.Thinking
Алекс, доста четох при рускините, четвъртата чаша не е като че ли с кафе, а вода или някаква друга придружаваща напитка, четвърти прибори и сандвич не видях. Ако ти си изровила от някъде снимки - качи, така и така няма какво да се обсъжда по сериала. Всеобщото заключение на рускините беше, че са само трима на масата, даже телефоните бяха броили. Пък относно разпрата, още от 5 - 6 януари започнаха да пишат, че не се лайкват взаимно. Това май беше основният аргумент, че са се скарали. Аз обаче предполагах, че е заради прясната операция на роговицата на Джан. Е ще гледаме, така и така сме на първия ред ...
Относно сърчицата, мисля че е твърде далеч 14 февруари, за да снимат още от сега серията. по-скоро смятам, че Осман прави предложение на Лейля или й се обяснява романтично, наваксвайки пропуснатите 20 години, в които е мълчал. Даже се вижда на видеото как Ознур произнася думичката ЕВЕТ. Макар, че не смятам че е приемане на предложение, а просто закачка и подсказка.

# 411
[
Скрит текст:
img]//cdn.bg-mamma.com/9vml/U46EJ.gif[/img]

Ще има романтика и в следващите епизоди!:kissing_heart:

Мария
, Hug Фатма и е много близка дружка , но вечерта когато Демет беше в заведението на приятеля и, Джан не е присъстваел там. Четвъртата чаша за кафе, четвъртият сандвич не са били за него...
Алекс, доста четох при рускините, четвъртата чаша не е като че ли с кафе, а вода или някаква друга придружаваща напитка, четвърти прибори и сандвич не видях. Ако ти си изровила от някъде снимки - качи, така и така няма какво да се обсъжда по сериала. Всеобщото заключение на рускините беше, че са само трима на масата, даже телефоните бяха броили. Пък относно разпрата, още от 5 - 6 януари започнаха да пишат, че не се лайкват взаимно. Това май беше основният аргумент, че са се скарали. Аз обаче предполагах, че е заради прясната операция на роговицата на Джан. Е ще гледаме, така и така сме на първия ред ...
Относно сърчицата, мисля че е твърде далеч 14 февруари, за да снимат още от сега серията. по-скоро смятам, че Осман прави предложение на Лейля или й се обяснява романтично, наваксвайки пропуснатите 20 години, в които е мълчал. Даже се вижда на видеото как Ознур произнася думичката ЕВЕТ. Макар, че не смятам че е приемане на предложение, а просто закачка и подсказка.
или сдобряване между мама и тати ,време им е вече,че  и Джан най-накрая да може да предложи на Санем.

# 412

Деси Николова‎MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
1 мин ·

Ето ги скараните 🤣
Джан и Демет 😍

# 413
Джан днес от снимките в залата е с гащетата, с които беше Санем в 19серия Grinning

ето клипче
https://www.instagram.com/p/BsqFX3aAeaw/

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 18:04 от grozdence74

# 414
Кой каза че са скарани 😆😆

# 415
Санем или Демет си е с пръстен?

# 416
Даа, това е от сторито на офиц. профил на Джан Grinning

Така си и знаех, както писах днес по рано.. че чакаме скоро селфи на двамата усмихнати и щастливи, всичко беше за да предизвикат повече интерес, големи са лисици обаче Grinning

И както винаги мнооого сладки Heart Nature Sunny

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 18:15 от grozdence74

# 417
И понеже всички ги мислят, че са скарани  ще ги сложа за разкош още веднъж

# 418

Помислих си , че е фенска фантазия, а ти в IS на Джан...🔥💥

Стара снимка , сега публикувана ... 🧐😎

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 18:18 от alex_94

# 419

Ехаааа  😍😍😍😍😍😍😍😍