Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 906
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Вчера феновете се съсредоточиха върху промяната на актьорите за последните 10 години.Kissing Heart

Днес рожден ден има единият от мениджърите  на Джан, Джунейт, който е на остров Пукет на някакво мероприятие и добре се забавлява.

Илкер Билги и другите му честитят!

# 511
  • София
За тонизиране (или разпускане, на кой както му действа) след обедната почивка...

Джан ... много Джан ... много, много, много Джан ... Но все преди да се появи Дивит...

# 512
  • Бургас

Черпяяяяяяяяяяяяяяяяя!

# 513
  • София
Tonnybs, благодаря за почерпката!
Честит празник, да си жива и здрава! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 514
Момичета,благодаря за пожеланията! Hug Hug Hug Hug Hug

Алекс Hug,точно такъв е,като името си! Wink

Благодаря за новите и снимките! bouquet bouquet bouquet

Тони Hug,честит имен ден!  baloni

Здраве,щастие,късмет и сбъднати мечти! newsm51

Благодаря за почерпката и весело изкарване! Wine Glass

---- и отговорът на Джунейт....

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 14:56 от Zlatina3

# 515
  • Бургас
Злати, да ти е здраво и щастливо момчето!

Благодаря, момичета!

Гледайки "Джан.... много Джан" /е, не ми омръзва!/, питам се аз, защо при тази известност сега на Дж.Яман, не се превежда "Кой не ни обича"/така го намерих преведено заглавието/?

# 516

Tonny, 🌹благодаря за почерпката, то си е цяла гощавка!🥃🥂🥗

И от Джан!:kissing_heart:

# 517
Здравейте! 🤗

Злати, благодаря за кафето и почерпката! Да е здрав и успешен сина ти и да се гордееш с него!
Тони, честит празник! Здраве и щастие да ти носи името ти! 😗
Замислих се покрай почерпките в темата, ако бяха наистина и се събирахме за всички поводи с такива трапези, след една година заедно, щяхме да сме най-щастливите жени от толкова сладко 😂

# 518
  • София

Благодаря, момичета!

Гледайки "Джан.... много Джан" /е, не ми омръзва!/, питам се аз, защо при тази известност сега на Дж.Яман, не се превежда "Кой не ни обича"/така го намерих преведено заглавието/?

Тони, предполагам, че е просто защото няма кой да го направи. Много сериали се превеждат, тези, които се снимат сега, а хората, които го правят са малко и няма кой да превежда стари сериали.
Това са просто мои предположения, не го приемай за 100% истина.

# 519
  • Бургас

Благодаря, момичета!

Тони, предполагам, че е просто защото няма кой да го направи. Много сериали се превеждат, тези, които се снимат сега, а хората, които го правят са малко и няма кой да превежда стари сериали.
Това са просто мои предположения, не го приемай за 100% истина.

И аз така предполагам.
Толкова много сериали бълва турската дизи индустрия, че момичетата /и момчетата/ не смогват.
Едва ли и сериалът ще е нещо УАУ, но любопитно ми е да наблюдавам играта на Джан бей с нехимични партньорки. А, там мисля, че е точно такава историята.

# 520
  • София
И аз така предполагам.
Толкова много сериали бълва турската дизи индустрия, че момичетата /и момчетата/ не смогват.
Едва ли и сериалът ще е нещо УАУ, но любопитно ми е да наблюдавам играта на Джан бей с нехимични партньорки. А, там мисля, че е точно такава историята.

Ами аз съм гледала 2-3 серии на турски оттук-оттам. Ами играта му е прилична и съвсем нехимична. Мен лично не ме грабна нищо в този сериал, сигурно защото като го гледах, не разбирах повече от 20 думи на турски и сигурно защото изобщо не я понасям онази особа, партньорката му, има излъчване на злобарка в моите очи. Иначе Джан в едно интервю казваше, че каста на сериала бил много добър и той е научил много докато го е снимал. В крайна сметка може и да си струва да се гледа...
Ако някой ден все пак намеря време да се науча да правя субтитри, обещавам да преведа поне една серия и да видим дали си струва...

# 521
Здравейте момичета,весел и усмихнат ден пожелавам,благодаря за всичко споделено в темата.
Честит празник на всички празнуващи.
Злати ,да ти е жив и здрав именика.
Тони,да си жива и здрава ,весела и щастлива,много късмет през новата година.

# 522
За тонизиране (или разпускане, на кой както му действа) след обедната почивка...

Джан ... много Джан ... много, много, много Джан ... Но все преди да се появи Дивит...

ПРЕКРАСЕН Е!

# 523

Crazy hahaha hahaha hahaha

Тони, здраве и любов! bouquet

Който ползва старата версия, това е цитат от пост на Mamma- Администратор

"Но дори и да има нововъзникнал проблем със старата версия, то поддръжката ѝ е спряна. Съвсем скоро предстои окончателно спиране на старата версия."

# 524
  • Stara Zagora
Злати - Да ти е живо и здраво момчето! Винаги да се гордееш с него , да го обичаш и подкрепяш ! А на него освен здраве и късмет , пожелавам все така упорито да преследва и сбъдва мечтите си ! Blush Kissing Heart Hug
Тони - Честит Имен Ден! Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това. Blush Kissing Heart
И нещо от мен за вас Heart Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт