Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас

Момичета, като гледам - ами те нищо не снимат, само са се зомбирали в телефоните си!!!
Дали пък не четат коментарите в Мама-та, че да планират продължението на епизода?????????????????? Grinning

Хубава вечер!

# 481
От агенцията.

# 482
Дано да има повечко Лейля-Емре. Много обичам сцени където жената дава достоен отпор на мъжа. А пък сцената от 26 еп. където Лейля му връчи тефтера, за да си напишел бележките ... направо огън! Много ми харесва образа, който й градят сценаристите - мила, добра, но трезвомислеща и горда! Никой не очаква, че в кадифената ръкавица се крие стоманен юмрук, но тя е такава. И ще вкара в правия път Емре. Само още малко той да осъзнае какво губи в нейно лице!
Също обожавам и сцените между нея и Санем. Двете сестри са толкова различни и в същото време толкова се допълват!

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 18:43 от dariVale

# 483
Привет! Hug

Благодаря на всички за всички снимки и видеа! bouquet bouquet bouquet

Доведоха ми да гледам внучката,че с този грип има много болни деца!Така,че не мога да се включвам на често! Peace

Най-обсъжданите актриси за 2018г. според...Somera

# 484
Zlati, Hug гледай си внучката , а нас изобщо не ни мисли!:bouquetf:

Много се коментира награждаването на Джан от GQ, което ще бъде на 12 февруари.
Феновете са стигнали до там в мечтите си, че предсказват, че Демет не само ще присъства , но и ще му връчи наградата!:laughing:

Коментират също и френските продуценти, които ще имат  срещи с актьори  в Турция. Имали за цел представянето на индийски филми в Европа и САЩ, т.е. филми на Боливуд.  Rolling Eyes
Джан може и да не сбъдне,  за сега, мечтата си да играе във филм на Ферзан Йозпетек, но да го огрее за боливудска продукция...Stuck Out Tongue Winking Eye

Прекрасна е Севджан в тази фотосесия...Blush

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 18:09 от alex_94

# 485
Нещо сладичко за десерт...и Музо за компания

# 486
Джан Яман да кърши снага в индийски ритми и да извива глас Crazy.... Единствения индийски филм който съм гледала с удоволствие в последните 15 год е Императора и розата.

# 487
Джан Яман да кърши снага в индийски ритми и да извива глас Crazy.... Единствения индийски филм който съм гледала с удоволствие в последните 15 год е Императора и розата.

Славе, Hug и аз  се хилих много , Joyоще като четох за продуцентите, които пропагандирали индийската култура!:joy:Joy  

И рускините са ги проучили...Anguished

Покопавшись в биографии продюсеров мы узнали, что пока они известны как основательницы сайта Bollyciné (который вдобавок не работает), а также имеют группу в Фейсбуке с 4 тысячами участников. Группа занимается продвижением индийской культуры во Франции. Госпожа Lydie Vessella к тому же индивидуальный предприниматель, который работает в сфере книгоиздательства (капитал ее предприятия - 1 тыс евро). Пока непонятно на какие средства дамы, занимающиеся индийскими фильмами, будут делать турецкие сериалы. Пока это больше похоже на предприятие "Рога и копыта"

как се снима  Nature Fireсцена..Grin

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 19:35 от alex_94

# 488
От Демет.

JoyJoyJoy

# 489

Демет (говорит, чтоб подписывались на новую страницу (стилиста Дилшан Селек) и что там скоро будут невероятные смешные сюрпризы)

Алекс, този с кепето кой е, Джан Яман newsm78

# 490
Славе, Hug твърдят , че е той...

А.ето го и с диоптрични очила .Nerd

Джей Джей как са го облекли в това халатче...и как умно гледа!:joy:

Струваше ми се , че Джан не употребява номера с мустака често, но изглежда си му е запазена марка...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 491
Ако това е той много е измършавял, явно котака Джихан добре го подяжда Mr. Green

# 492
Снимките са стари, май някъде от времето на "Пълнолуние", то не че сега не е окльощавял...Joy

Джихан да се стяга и да иска стопанката му да  го води при Аслъ, няма да изостава със стайлинга!:sunglasses:

И кориците на нашите стоят прекрасно една до друга!:heart_eyes:

# 493
  • София
Малко песнички...

Този човек го открих покрай птичката и много ми допадна. Никак не си падам по ориенталски ритми и затова рядко слушах преди турска музика, но тази музика няма нищо общо с ориенталските ритми и много ми легна на сърцето... NotesMicrophoneMusical ScoreNotes

# 494

Lilly, Hug и аз обичам да го слушам.Heart Eyes

Превод на текста на Ay Tenli Kadın

Жена с цвят на луна
Дълбоко в теб намерих място,
където корените ми крепко ще се увият, объркат.
Може би е много хубаво
да те гледам, заедно с теб да бъда,
но представите са нещо съвсем различно...

Кожата ти бяла е като Луната.
С цвят на нощ е твоята коса.
Затова обичам аз нощта...

Докато завиваш сърцето си с мен,
вземи моите чувствата, както разума ми взе!
Вземи ги, защото ми липсваш!

Общи условия

Активация на акаунт