Любовница на женен мъж

• 43 318
  • 641
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък не разбирам защо хората, които живеят в малки градчета и села около някой от другите ни големи градове, не се местят там. Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора са толкова хубави градове, които имат потенциал да се развият доста добре. Имам две познати от малко село до Благоевград - преместиха се там. И двете се развиха доста добре професионално. Наистина не разбирам - мисля, че дори е много по-удобно да си по-близо до родителите си. Аз и съпруга ми сме родени в София, родителите ни също са родени тук. И ни е много удобно, защото реално когато решим да ги видим, просто палим колата и след 20 минути сме при тях. Че и децата да оставим за 1 - 2 часа, за да се помотаем с приятели някъде, пак е удобно. Това заробване с ипотеки за цял живот и то за много сериозни пари, само и само да си в София е глупост според мен.

# 616
  • София
Всеки търси препитание, любовниците също.
С 500 левова заплата в прекрасната Стара Загора и две деца на ръцете ще се развиеш чудесно.

# 617
С 500 левова заплата в прекрасната Стара Загора и две деца на ръцете ще се развиеш чудесно.

А този, който взима 500 лв в Стара Загора и е с две деца, как точно очаква да се развие в София? Тук ще взима не 500, а 1000 лв. Обаче тези пари в София няма да им стигат за нищо, да не говорим, че с тях трябва да плащат и ипотека/наем.
Както и да е - изместигхем много сериозно темата и май метлата ще ни изтрие Simple Smile

# 618
И с право.

# 619
И за тва някои си дават г*за за пари, после се чудят защо са им го скъсали...

# 620
  • Paris, France

Това не е вярно. Заплатите в Стара Загора са подобни на тези в София. Доста англичани, американци и други чужденци работят там. Едва ли биха се забили на място, където не им плащат добре. Имам много приятели и роднини в Стара Загора. Някои се върнаха от Ирландия и САЩ за да живеят и работят там. На далечен братовчед предложиха висока позиция в Манчестър. Отказа и си остана в Стара Загора. Сестра му също работи там, като непрекъснато и предлагат работа в София, а има свободно жилище в София, в което може да иде да живее без да плаща наем. Ходи в командировка в София, поне 2-3 пъти месечно и като си свърши работата бяга обратно, а може да остане колкото иска у майка или на хотел, платен от фирмата. Въпросните братовчеди са завършили университет в София и я познават, а имат и приятели там.

Между София и Стара Загора бих избрала Стара Загора без да се замисля. По-топъл климат, страхотни паркове и гори, Аязмото, добър културен живот, частно френско училище, в което даже бих записала децата си ако живеехме там, универсотет, опера, театър, танци манци. Всичко е толкова близо, че като ходех там лятото даже не ползвах градски транспорт.

Допреди 15-20 години може и да са бягали хората оттам. Моите баба и дядо се изнесоха в София в средата на 90те, а половината ми познати имигрираха. Сега не е така.

И в Стара Загора мъжете (и жените 🥳) си хващат любовници. Две приятелки от детството даже родиха от женени мъже в Стара Загора.

# 621
Истината е следната - който иска да изневерява, винаги ще намери с кой, без значение дали е млад или стар, с възможности или без.

Както казват братята американци, cheaters are inventive.

# 622
Най-смешното е, че тЕз девойки като авторката и разните му мързеливи готованки изхождат от ситуацията с 'любов'. Joy
Тя не иска нищо друго, само него и вниманието му,а че е бизнесмен нямало значение. (Пукам да се смея)
Само жените постигнали сам сами всичко в живота си се влюбват в голтаци, и не защото искат 'мъж под чехъл'.
Те такива глезани на шугър дадди свършват сами, та затова има теми 'всички мъже са еднакви', 'самотна съм', 'как да си намеря мъж', 'не искам само секс, а връзка','красива съм, ама никой не ме иска'.
Най-жалкото е, като получат нещо от шугър дадди си го приписват като тяхна заслуга, все едно цял живот са се борили в живота. Joy
' Вижте аз коя съм',' постигнала съм повече от теб', ама разбира се,докато ти си смукала биберони на шугър дадди, някои още на крехки години се справят със суровия живот, като гледат болни родители, работят, учат и спестяват за постигане на мечти.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 15:04 от Тодорка69

# 623
  • София
Невена, не ми говори кое не е вярно точно за Стара Загора.
Заплатите са като в София друг път.

# 624
  • София
Не подценявайте толкова усилията по намиране и задържане на заможен любовник, това си е работа, особено като заможните не са безкрайно, а много крайно число. При това любовница без изгледи за нещо по-дълготрайно. Само привидно за нея е само медът

# 625
Така е. Моя позната се нави да е втора любовница на някакъв бизнесмен, защото не можа да измести първата.

# 626
Този пък много потентен 😜

# 627
Така е. Моя позната се нави да е втора любовница на някакъв бизнесмен, защото не можа да измести първата.
  Опасна работа. Колко общо има?

# 628
Като една вече бивша любовница...не всичко опира до пари, важни са за всички нас като средство, чрез което оцеляваме и поддържаме определен стандарт, но никога не ми е бил важен социалният му статус,  когато направиш парите целта си, ти им позволяваш те да контролират живота ти, а при мен от толкова чувства, не знаех какво върша и къде се намирам.
Връзката ни не започна с цел да отмъкна нечий съпруг и да нарушам семейния бюджет. Той се опитваше да достигне до мен повече от година, нацели ме в момент, в който бях по - слаба, беше след раздяла. Влюбихме се, сякаш за първи път разбрах какво е да обичаш, наистина се обичахме силно, като това не беше най - правилното решение в живота ми, но не съжалявам, че съм изпитала такава всепоглъщаща любов.
 Раздялата беше трудна и болезнена за двама ни, като до ден днешен не мога да забравя всичко преживяно,той не успя да устои на атаките, които му отправяха роднини и приятели, при мен също имаше атаки, дори много повече, тъй като той беше по - голям от мен, отгоре на всичкото и не е християнин, което допълнително усложняваше нещата моето семейство да ме "подкрепи", но бях достатъчно силна да устоявам.
Е, бях непоклатима, но след като не виждах същата жертвоготовност и от негова страна, осъзнах че се боря напълно сама, това ме изтощи. И него, и себе си разбирах, не ни беше лесно, но всичко приключи, защото избрах себе си, като ще кажа, че сме опитвали да се разделим над 10 пъти, така и не успявахме.
 Момичета, любовта е наистина красива, особено когато е толкова силна, избирайте подходящи партньори, понякога спокойствието Ви е по - важно и не гледайте любовта от задния ред, бъдете винаги най - отпред!

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 20:34 от Grimesss1

# 629
  • Варна
Моите почитания към всяка голяма, всепоглъщаща и т.н. любов. Тя обаче може да се изживее и без да се "изконсумира". Въпрос на избор дали да си, или не любовница. Не заради морални скрупули, а защото с човека до мен не трябва да има теми табу.

Общи условия

Активация на акаунт