iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 107

• 44 850
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте! Дъщеря ми е на 15 г., спортува много, гледа да пази някакви ограничения в храната уж да отслябва, не че е дебела. От известно време, от време на време има запечен стомах. Взела съм й Хуск, пие спирулини /когато се сети/ и омега /DNA/. Вчера си взе втора опаковка от едни билкови хапчета за разхлабване по препоръка на личната, които били по-безвредни. Притеснявам се, че може да привикне с тях и да стане с лениви черва.
 Дайте съвет какво още мога да й поръчам да пие за да подобрим състоянието. Иначе постоянно говоря за тези пусти диети и ограничения колко са вредни, ама кой ти слуша.
В къщи имам от тези ензими https://www.iherb.com/pr/Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro-10-Capsules/62940. Не знам как да ги използвам и дали са подходящи за нея.

# 601
Здравейте Simple Smile На някой случвало ли се е това?

Нямам представа дали е свързано със самата пратка или с проблемите в митницата. Ако някой има предположение или опит с подобно случване, моля помагайте Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 602
  • София
Здравейте! Дъщеря ми е на 15 г., спортува много, гледа да пази някакви ограничения в храната уж да отслябва, не че е дебела. От известно време, от време на време има запечен стомах. Взела съм й Хуск, пие спирулини /когато се сети/ и омега /DNA/. Вчера си взе втора опаковка от едни билкови хапчета за разхлабване по препоръка на личната, които били по-безвредни. Притеснявам се, че може да привикне с тях и да стане с лениви черва.
 Дайте съвет какво още мога да й поръчам да пие за да подобрим състоянието. Иначе постоянно говоря за тези пусти диети и ограничения колко са вредни, ама кой ти слуша.
В къщи имам от тези ензими https://www.iherb.com/pr/Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro-10-Capsules/62940. Не знам как да ги използвам и дали са подходящи за нея.
Здравей!
Запек е, когато се ходи 3 пъти или по-малко, на седмица.
Не зная какво точно имаш предвид под запечен стомах, но ако е това, причините може да са много.
- дехидратация на тялото - ако приема малко вода
- прием на по-малко кол-во храна
- прием на повече месо, млечни продукти
- храна бедна на фибри / на тази възраст трябва да приема около 20 грама фибри на ден/ - плодове, зеленчуци (сурови), бобови, житни...
- хормонален проблем - напр. Хипофункция на ЩЖ
- слаба моторика на червата
- прекаленото използване на лаксативи
- и т.н.
Най-правилният подход е, да се преразгледа храненето и да се направи опит, този проблем да се повлияе с определени храни.
Може да помогнат:
- 1-2 сл. кокосово масло, на гладно / от него дори се отслабва/
- омега 3, приета на гладно
- смокини, сушени сливи, ягоди, малини... приети на гладно, с чаша топла вода
Ензимите, подпомагат смилането на храната, а това няма отношение към дефекацията.
Трифалата е подходяща:
https://www.iherb.com/pr/Planetary-Herbals-Triphala-Powder-6-oz-170-1-g/1596 
Алоето:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Aloelax-with-Fennel-Seed-3 … ian-Capsules/1869

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 603
  • Добрич
gerna, сутрин на гладно витамин В1 помага. В младежкия си период съм го пила с години. Таблетките бяха малки и зелени,  евтини и купени от кварталната аптека.

# 604
Денис, моля те, припомни ми, че съм забравила. Можеше ли да се ползва серапептаза, докато се пие антибиотик. Благодаря ти предварително за поредната помощ.

# 605
  • София
Много ви благодаря за отговорите!! Казва, че ходи до тоалетна всеки ден /рядко да има ден без тоалетна/, но по по малко и някой път трудно. И много е нещастна като й се подуе корема и й е тежко. Гледа да яде здравословно, яде доста плодове, пие много течности - зелени чайове,  мента, с джинджифил, слага кимион в някои отвари /това не знам защо/, ходи си и на училище с термос с вода. Въобще много се старае, за мен прекалено, но явно бърка някъде. Ще пробвам вашите препоръки, пък да видим. Simple Smile

# 606
Ако откажа пратка, отишла на митница, възстановяват ли цялата сума , когато се върне при тях?

# 607
  • София
Денис, моля те, припомни ми, че съм забравила. Можеше ли да се ползва серапептаза, докато се пие антибиотик. Благодаря ти предварително за поредната помощ.
Според мен, няма проблем, но по-добре се консултирай с лекаря Peace

# 608
Благодаря, Денис. Но тя лекарката не е и чувала за серапептаза Simple Smile

# 609
А на мен не ми приема личен код на друг потребител. Излиза ми съобщение:

Цитат
Discount Applied

Този сайт взе много често да дава бъгове.
И при мен е така от сутринта. Но мислех, че е защото бях отворила сайта от телефона. Пуснах компютъра, пак не става.
Сега видях, че Денис е обяснила, че персоналните кодове не се виждат. Но аз искам да ползвам код на човек, към когото се допитвам за съвети, а не натрапен код. Ще правим и ние така, трием всички кодове и въвеждаме наново.  Все нещо променят...

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 12:34 от water_13

# 610
  • София
Благодаря, Денис. Но тя лекарката не е и чувала за серапептаза Simple Smile
Казваш, че е ензим и обясняваш как ще се приема и с каква цел  /убива патогени, има противовъзпалително действие/ - а тя преценява, дали няма да попречи на назначената от нея терапия.  Wink
Така съгласувате /или не/ медикамент и добавки.

ПП.
Когато се появи:  Discount Applied - това означава, че кодът, който е въведен е приет и получавате отстъпка.
Персоналните кодове вече са невидими  Wink
- ние се бунтувахме срещу натрапените, те ги направиха невидими

# 611
  • София

https://www.iherb.com/pr/Universal-Nutrition-Animal-Flex-Powder- … ge-381-47-g/78961
Това наистина е много хубаво за стави, но е ужасно на вкус и не се разтваря по никакъв начин, дори и след разбиване в блендер.
На същата фирма има същата добавка(понеже състава на праха ми се стори малко по-добър взех от него - огромна грешка) като 44 дозирани пакетчета с капсули и таблети:
https://www.iherb.com/pr/Universal-Nutrition-Animal-Flex-The-Com … ck-44-Packs/27238

# 612
Има ли начин да се избегне митница някак, с превозвач например? Повечето неща които искам да поръчам са над 30 лв...
Няма такъв начин.
Когато се пусне голяма поръчка, до 100$ - Митническите такси се плащат еднократно, има Безплатна доставка /в повечето случаи/ и ако се поръчат продукти на промоции, или с код, излиза изгодно и се оправдават допълнителните разходи. Освен това, винаги има шанс, такава поръчка да пристигне и в пощата и да не се плати нищо.
Митницата не е страшна, служителите са любезни и освобождаването е бързо и лесно / стига да нямат някакви проблеми - както тези дни, със системата/. Wink

--------------------------------------
Предстоящи, седмични промоции 30 януари - 6 февруари, 20:00ч
10% намаление
 - продукти за коса Hair Care
- вит. С на CGN  GOLD Vitamin C
Още един код, който не е активен за БГ  JAN10
- 10% на всичко
- валиден до 31.01

Лошото е, че близо до моя град няма митница ...

# 613
  • София
Момичетааа, да ви се похваля, поръчката ми за 170 лв. дойде в пощата и не платих нищооо Simple Smile
Много странно! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 614
Ако откажа пратка, отишла на митница, възстановяват ли цялата сума , когато се върне при тях?

Не знам, но в темата се писа, че доставката най-вероятно се вдига, за да могат да си избият разходите за такива невзети поръчки Simple Smile

Не си ли преценявате риска преди да поръчате? Аз последния път поръчах за $60, но дори и да трябваше да платя ДДС и такси, пак беше по-изгодно да се поръча от iherb. Е, изкарах късмет и си взех пратка от пощата, но дори да беше задържана в митницата, пак щях да си я взема.

Сега обмислям нова, по-голяма поръчка, сядам и калкулирам... Колко ми излиза, ако напускам малки пратчици до 30 лв със скъпа доставка и колко с безплатна доставка и включени такси и ДДС Simple Smile

И един въпрос относно приема на ХК и колаген. На опаковките и на двете пише, че трябва консултация с лекар при бременност или съмнения за бременност. Има ли някакви съображения за това?

Общи условия

Активация на акаунт