Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 831
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Колички и аз гледам, но пък си харесах една в айко на лорели, модел миа. Сега като ви чета, май трябва да си сменя желанията Simple Smile моя бюджет е макс 600 лв за количка и трябва да изкара само едно дете..

# 121
  • София
Лорели пробвах, тежки ми са и не маневрени. В крайна сметка взех чиполино, много ми е лека и маневрена, много съм доволна за 500 лева две в едно е и ще ми изкара и второто бебе.

# 122
  • София
Аз от първото имам само лятна количка, за новородено ми бяха дали друга. Сега ще ползвам тази на сестра ми - тя роди тази година юни и общо взето всичко ще идва насам - помпи, дрехи, стерилизатори и Т.н. Със сигурност ще има какво да си купя, но основните неща поне мисля, че няма да са проблем.

# 123
И ние имаме всичко от каката. Даже пак момиче, така че и дрехи и рокли и кукли Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние сме с чико количка, със зимен кош за новородено, със столче за кола и лятен модел, свива се като чадър. Лека е, все още е здрава, не мисля да купуваме нова. Имам електрическа помпа, кошара и всичко необходимо. Живи и здрави само.

# 124
За колички и други неща не съм мислила още, защото не знаем пола все още, а мисля цвета да го съобразя с пола.
Сега само се моля всичко да е наред, защото цитонамазката ми излезе PAP II левкоцити и лактобацили. Утре съм на преглед и ми е притеснено.

# 125
Аз количката няма да е съобразявам с пола, ще търся нещо което е унисекс, защото живот и здраве това ще е първородното ни детенце, а смятаме и второ да има Simple Smile

# 126
https://www.facebook.com/m1ninka. Моля, добавете и мен във ФБ

Аз от децата всичко раздадох по групите за нуждаещи. Сега ще купувам пак. Може би ще е 2ра употреба по-читава или нещо ново, но по-евтино. От двете ми деца, разбрах колко е важно да е лека, маневрена и лесно сгъваема. С баткото бях с Маг Ингланд, мнооого тежка количка и живеехме на квартира в Сф на 21вия етаж, та като стана авария с асансьорите и се наложи да качвам тая количка с бебе и багаж пеша, осъзнах колко е важно да е лека. После ми бяха подарили лятна на Чико, бях много доволна. С Малката си бях взела Хаук Малибу 3в1 втора ръка, но супер запазена. Много бях доволна, ама пусто като се запънах за лятна тип триколка или яйце и взех Чиполино май беше.... Сто пъти съжалих. Днес бях при АГ да ми вземе секрет и да видим тия гъби махнали ли са се, та му пратили БХС... Хем на 7ми ги пуснахме и казаха 10 дни. Та спомена стойности 1:850 и 1:800, но др седмица ще ги взема и видя. Но не каза да е притеснително с тия стойности.

# 127
За количка и аз съм на мнение, че трябва да си я видиш преди да купиш.Отказахте ме от Адбор като се замисля и първата беше полска и беше тежичка. Сега съм набелязала Cangaroo Rachel или Cybex Agis M-Air 4 като се оправи малко времето ще почн разходки по магазините. Бюджетът ми за количка е до 600лв. и ми трябва най вече рамата с кошницата за кола. Имам раница за носене и първото дете с нея го разнасях,че ми беше много по удобно и не искаше да стои в количка. Имам и много удобна лятна количка на Чиполино.
Искам и мен да ме добавите във фейсбук групата ама не знам как да дам профила може ли малко помощ?

# 128
  • Plovdiv, Bulgaria
patenceto_ може да ми пратиш на лично линк към профила си, ако си от телефон, отиваш в профила си и цъкаш на точките "Още" после копиране на връзката.

# 129
Здравейте, може ли да добавите и мен в темичката, термин 19 юни, момченце (второ, вече имаме един нетърпелив батко Simple Smile ), ако може и във фейсбук да ме добавите, благодаря и леко бременеене на всички https://m.facebook.com/svetoslava.mihaylova.7?ref=bookmarks

# 130
Добавете и мен към групата моля : https://www.facebook.com/dimitrovaa.daniela

Вчера бях на преглед и доктора ми каза, че по време на прегледа съм получила контракция, аз нищо не усетих, изписаха ми магнерот, някой друг с такива проблеми (16+5г.с. Съм)

# 131
Добро утро, мен дали ме добавихте във ФБ? Вече 3 пъти си давам профила, но нищо не ми е излезнало във фейса Thinking  Иначе ФМ я правих при д-р Тотев, рой ме и следи.

# 132
За колички и други неща не съм мислила още, защото не знаем пола все още, а мисля цвета да го съобразя с пола.
Сега само се моля всичко да е наред, защото цитонамазката ми излезе PAP II левкоцити и лактобацили. Утре съм на преглед и ми е притеснено.

Не се притеснявай за резултатите, мен преди 2 мес ми правиха цитонамазка-около 11та седмица бях и ми казаха че съм 2С група. След консултация с лекарката и с още 1 лекарка ми обясниха че 2ра група не е опасна, че даже и 3та не е , просто 2ра показва наличие на гъбична инфекция или някакво течение- аз тогава имах многа силно жълтеникаво течение. Обясниха ми че попр при бременност винаги се получават течения и т.н. В цитонамазката ми пишеше кандида, а на микробиологията изобилие на лактобацили  и епителни клетки, и единични левкоцити , и че не се изолира кандида. Нито съм я повтаряла още, нито са ми изписвали нещо след това. Течението се оправи от самосебе си и така. Аз се следя в Щерев и предполагам ако беше нещо притеснително щяха да са ме накарали поне да я повторя.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 10:28 от The wolf

# 133
  • WonderLand
При мен резултата от цитонамазка беше първа група. Преди около година обаче правих цитонамазка и беше 2С, тогава имах огромна раничка на шийката на матката и благодарение на нея имах и други инфекции, гъбички, течения и т.н. The wolf, бих ти препоръчала да потърсиш второ мнение и евентуално да повториш цитонамазката, защото много се обърквам от това което си написала. Гъби, спори и течения се изследват с микробиологично изследване. Цитонамзката се прави за изследване на наличие на изменени, предракови и ракови клетки по маточната шийка. До 2С група показва наличие на инфекции, а 3та група наличие на изменени клетки, та не е безопасно според мен да не се вземат тези неща в предвид.

# 134
Аз рядко съм била 1ва група, повечето пъти 2ра А и са ми казвали, че е ок. Веднъж към цитонамазката имах препоръки за микробиологично изследване, защото имало нещо си, ама пак бях 2ра А.
Не знаех, че гъбите влияат на групата за цитонамазка. Аз мислех, че са две отделни изследвания, както SilverDream е писала.

Общи условия

Активация на акаунт