Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хипертоничен разтвор и за какво се използва?
Кога обикновено бременните жени започват да усещат движението на бебето?
Какви са препоръките за консумация на ананас по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хипертоничен разтвор и за какво се използва?
-
Кога обикновено бременните жени започват да усещат движението на бебето?
-
Какви са препоръките за консумация на ананас по време на бременност?
-
Какви са причините за появата на кървави корички в носа и как могат да бъдат свързани със синузит?
-
Какви са препоръките за изследванията FM и BHS по време на бременност?
Моята е 2годишна и е унисекс така че ще си я ползвам, 3в1,много ми е удобна. Беше около 1000лв,но аз нарочно я взех с умисъл че ще я ползвам и за второто, та си струва. Може би ще взема и една лятна с легнало положение, но чак догодина напролет, живи и здрави. Стерилизатор си имам, ще взема само 1 шише с биберон, макар че смятам да кърмя и дано не ми се налага да ги ползвам. Помпа имам също, дрехи не чак толкова, защото каката ми е есенно бебе, а сега лятно и няма как да носи всичко, ще купувам като разберем пола. Хубавото е, че повечето неща са ми неутрални и стават за момче и момиче, имаме и шезлонг и ел. люлка и изобщо като наизвадя всичко лятото и няма къде да се разминем в нас
Бях с болки и Стягане в корема и ходих спешно ми лекаря , който ми е по ЗК, той каза, че съм с контракции и скъсена шийка, изписа ми магнезии и ме пусна са си ходя ! Аз бях потресена и супер притеснена😒 На следващия ден ходих на частно и там ми казаха , че няма абсолютно никакво скъсяване , това били глупости и т.н. , продължих да си пия магнезия и вчера отново се появиха същите болки късно вечерта, в момента отново....