Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро, мен дали ме добавихте във ФБ? Вече 3 пъти си давам профила, но нищо не ми е излезнало във фейса Thinking  Иначе ФМ я правих при д-р Тотев, рой ме и следи.
Изпратих ти покана, аз съм Наси Николова Simple Smile И аз съм при Тотев по каса, може да се засечем някой път хихи.
Danito87, писах ти във ФБ, не мога да те добавя в приятели.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 11:57 от Nassie*

# 136
Сега съм набелязала Cangaroo Rachel или Cybex Agis M-Air 4 като се оправи малко времето ще почн разходки по магазините.
Имах столче за кола на Cangaroo, което ползвахме 2 пъти и го продадох, материята на дамаската му беше отвратителна, адски много спарваше. След това купихме Bebe Confort - разликата беше огромна.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 13:03 от ~desex~

# 137
  • София
И моето мнение е същото за cangaroo. Освен това беше толкова тясно, че детето едва до втория си месец успя да се вози в него. Аз взех чиполино от 0 до 25 кг. Доволна съм честно казано.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 12:42 от ditmade

# 138
Здравейте, момичета. С бебчо от сряда следобяд сме в болница. Отидох с втърден корем и се оказа, че матката ми контрахира. Два дни бях на системи, "но-шпа" и "бусколизин". Днес вече няма да ме мъчат със система, но продължавам да приемам  "но-шпа" на теблетки плюс "магнерот". Бебчо е добре, слава Богу. Вече и коремът ми е нормален. Утре ни изписват. Simple Smile

# 139
  • София
Привет, мами!

Термина ми е на 9 юни. Simple Smile

# 140
sweety2831 съжалявам да го чуя. Но това са подготвителни контракции, които ще имаме и занапред. Миналата бременност имах от много рано такива безболезнени контракции, много ми се втърдяваше корема от друсане, от ритане на бебето, от притеснение. Много се притеснявах, но пък си изкарах 11 дни преди термин. Така че почивай повечко сега и дано не се повтарят скоро!

# 141
Мамчета много се отчаях.Толкова чакане за този пренатест и преди малко ми се обадиха и ми казаха, че трябва повторно да дам кръв, че не можело да се раздели ДНК и да се даде точен отговор. И сега още 2 седмици чакане и притеснение. Въпреки всички успокоение на мен ми е изключително напрегнато.
Относно контракциите и с първата и с тази имам леки контракции, но си пия магнетот 3х1 изписано от АГ и няма проблеми. Първата бременост я изкарах почти цялата с магнерот и даже преносих 3дни след термин. Повече почивка и всичко ще е наред.

# 142
Мамчета много се отчаях.Толкова чакане за този пренатест и преди малко ми се обадиха и ми казаха, че трябва повторно да дам кръв, че не можело да се раздели ДНК и да се даде точен отговор. И сега още 2 седмици чакане и притеснение. Въпреки всички успокоение на мен ми е изключително напрегнато.
Относно контракциите и с първата и с тази имам леки контракции, но си пия магнетот 3х1 изписано от АГ и няма проблеми. Първата бременост я изкарах почти цялата с магнерот и даже преносих 3дни след термин. Повече почивка и всичко ще е наред.
Чела съм, че се случва, че фракцията (днк-то на бебето в твоята кръв не е достатъчна, за да се направи изследването). Трябва да е над 4%. Моята агентка, ме предупреди, че понякога се случва и се взима кръв повторно. Ако си с наднормено тегло, ако пиеш нещо за разреждане не кръвта, или просто се случва. Не се притеснявай!
Просто не виждам смисъл, защо изобщо си правила пренатест на  риск 1:1400? Аз правих на риск 1:870, който пак не е висок, а се препоръчва втори БХС. Не исках пак да изпадам във вероятности, затова като питах лекаря дали е по-добре НИПТ тест, каза че е най-точен и за мое успокоение. Но твоята лекарка, просто те е хвърлила в голяма драма и паника, да беше отишла на още една ФМ за тове успокоение, вместо този тест...
Както и да е, сигурна съм, че резултатие ще са ти супер, така че не се притеснявай!

# 143
Здравейте момичета, понеже ми е много запушен носа вече, се углеждам в едно мехлемче вкъщи казва се VapoRub на Vicks. Имате ли представа дали може да ми навреди ако се намажа около синусите? В състава му има евкалиптово масло, което е и причината да се притеснявам, тъй като в нета пише че евкалипта е противопоказен.

# 144
sweety2831 съжалявам да го чуя. Но това са подготвителни контракции, които ще имаме и занапред. Миналата бременност имах от много рано такива безболезнени контракции, много ми се втърдяваше корема от друсане, от ритане на бебето, от притеснение. Много се притеснявах, но пък си изкарах 11 дни преди термин. Така че почивай повечко сега и дано не се повтарят скоро!
Да, на мен лакарите ми казаха, че има много причини да се получи, но при мен най-вероятно е от притеснението покрай проблемите с работодателя ми, за които ви бях споменала... Решила съм вече изобщо да не ги мисля. Да се оправят, както могат. До края на бременността съм болничен и това е. Бебо ми е най-важен. Simple Smile

# 145
Днес мина втората ФМ, всичко е наред с бебчо. Heart Сега ще чакам резултати от БХС, защото първи не съм правила. За цитонамазката се бях притеснила (PAP II), но АГ каза, че е нормално и няма място за притеснение, защото другите секрети били отрицателни и клетките били в норма.
Относно усещане на бебето - споделих с АГ, че от два-три дни усещам нещо като почукване от вътрешната страна на корема и каза, че точно така се усещало. Било нормално в 16 г.с. да започна да го усещам.
Иначе пол пак не видяхме, въпреки, че 40 мин. ме гледа и така и не се завъртя както трябва, че да се види Joy Явно от сега слуша татко си, защото той не иска да знае пола, докато не се роди. Heart Eyes
Сега видях, че пише плацента тип B, но не намирам информация в нета какво означава това. Предна или задна?

# 146
Здравейте момичета, понеже ми е много запушен носа вече, се углеждам в едно мехлемче вкъщи казва се VapoRub на Vicks. Имате ли представа дали може да ми навреди ако се намажа около синусите? В състава му има евкалиптово масло, което е и причината да се притеснявам, тъй като в нета пише че евкалипта е противопоказен.
Oт БГ ли го купуваш? На мен майка ми го праща от чужбина, тук не съм го виждала, да не би да са го пуснали в нашата мрежа? Иначе за мен това е "вълшебно мазило", правим си разтривки при схващане с него, мажа областта на гърлото, когато е възпалено, мажа горната част на лицето към синусите, мазала съм даже и областта, около ноздрите, когато ми е запушен носа. Точно той мисля, че ми помогна да се оправя с ужасната задна хрема, която ме мъчеше допреди няколко дни, че бях настинала. А лекарката ми беше изписала само хипертоник, който за мен откровено нищо не прави. Така че точно с викса и с инхалации с цвят от лайка успях да я оправя. Не мисля, че е проблем да се мажеш, аз си ползвам все пак бялата и декоративна козметика за лице, боядисвам си косата, чак такова втеляване от външни неща не мисля, че е нужно, нищо няма да ни стане.

# 147
От Гърция ми го донесоха миналата година и наистина много помага. Ами ще се намажа пък, по-добре отколкото да се мъча хаха. Мерси много за мнението!

# 148
След малко ще си нося тумбака към следящия АГ, стискам палци да няма вече гъбичк,че направо е ужасно, а да не говорим,че нямам и грам лактобацили...

# 149
  • София
Успех, кажи после как е бил прегледа, аз все още се чудя дали изобщо да ходя втори път при Милчева.

Общи условия

Активация на акаунт