Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Със сигурност ще кажаи ако пак ме претупа,защото аз съм и последния час, директно я зарязвам и без това няма да раждам в Щерев, а в Надежда

# 151
  • София
Понеже и аз няма да раждам там, все още се лутам между докторите хаха.

# 152
Хахаха, ти къде мислиш да раждаш?

# 153
  • Плевен/Пловдив
sweety По спокойно я карай, не се ядосвай. Повече почивка и положителни емоции. С второто и аз си полежавах в болницата. От къде си ?

# 154
  • София
Хахаха, ти къде мислиш да раждаш?
Аз в Шейново съм си избрала. Там и миналия път раждах и бях много доволна.

# 155
Здравейте, момичета. Писах оная вечер, че имам контракции и вчера бях на преглед. Оказа се, че не са от съвсем нормалните контракции и от тях ми се е скъсила шийката на матката и ме вкараха в болница. На системи и хапчета съм, в неделя ме изписват. Не искам да шашкам никой, но не всички контракции са безобидни, така че се наблюдавайте повечко и си почивайте и ако имате втвърдяване с болки - потърсете лекарско мнение за всеки случай. Това е от мен. Преминаха ми и се надявам всичко да е ок Simple Smile

# 156
  • София
Да минава бързо!

# 157
Да се оправяш, Пинкс. Аз за момента, не мисля че съм усещала контакции, макар че след ден влизам в 17та ГС. Не съм усещала втвърдяване на корема, може ли да имам контракции, които да не усещам по никакъв начин? Grinning И възможно ли е да мине повече време, преди да започнеш да получаваш такива? За сега единственото, което имам като дискомфорт е лека, пробождаща, много кратка болка, ниско долу, когато например от седнало или свито положение, рязко се изправя или протегна тялото си. Но не винаги се проявява, а ми се е случвало и преди да забременея за това не й отдавам голямо значение.

# 158
И аз имам такива леки моментни пробождания от време на време, дори и преди бременността. Нямам опит, защото ми е първа бременност, но доколкото разбрах тези болки, които наподобяват на менструалните, са контракции.

# 159
На въпроса на lys bleu, аз снощи бях на преглед, нищо не усещах и доктора ми каза, че имам контракция и ми изписа магнерот.

# 160
sweety По спокойно я карай, не се ядосвай. Повече почивка и положителни емоции. С второто и аз си полежавах в болницата. От къде си ?
От Плевен съм. Вече опеделено няма да се ядосвам за глупости. Simple Smile

# 161
Аз също съм с контракции, на Магнерич 3х1 , с предната бременност бях от петия месец така и си изкарах на магнезий, родих близо 3 седмици преди термин, но аз не се спирах тогава Simple Smile иначе контракции могат и изобщо да не се усетят, обикновено е стягане в корема, става като гюле, но се усеща по-ясно в по-следващ етап на бременността. А болезнените контракции (които придружават и естественото раждане) си болят точно като при цикъл, аз толкова болезнен цикъл имах преди, че с първото раждане до много напреднало разкритие не ми мигна окото Simple Smile

# 162
  • София
Мен пък така ме болеше, че ми стана жал за жените, които имат чак толкова болезнен цикъл. Направо ми се умираше.
Моя ьикъл беше болезнен само един, два дни, до толкова, че без аналгин не минавах, но контракциите избиха рибата. За щастие след като родих, цикъла ми се промени и нито веднъж не ми се е наложило да пия хапче.., ама стана по-дълъг, което си е минус.

# 163
Значи да разбирам, че няма да се "трогна" от болките при контракциите. 😀 Моят цикъл е толкова болезнен, че повръщам от болка и каквото и да пия не ми помага. Първите 2 дни не съм човек, просто... 😁

# 164
Sweety, и аз бях така, двете положителни неща са, че контракциите няма да те впечатлят особено и след раждането в повечето случаи всичко се нормализира. На мен цикълът ми се поднови и около година след раждането и оттогава грам болка не съм изпитала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт