Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хипертоничен разтвор и за какво се използва?
Кога обикновено бременните жени започват да усещат движението на бебето?
Какви са препоръките за консумация на ананас по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хипертоничен разтвор и за какво се използва?
-
Кога обикновено бременните жени започват да усещат движението на бебето?
-
Какви са препоръките за консумация на ананас по време на бременност?
-
Какви са причините за появата на кървави корички в носа и как могат да бъдат свързани със синузит?
-
Какви са препоръките за изследванията FM и BHS по време на бременност?

А колежката ми по-скоро имаше предвид, че в нас расте друг човек и организма на всяка бременна се настройва по различен начин към промените. 
А това със стремежа за отхвърляне е по—скоро ако има някаква аномалия в плода.. Естествен природен механизъм. Иначе ще излезе, че бременността е неадекватно и едва ли не патологично нещо. Според мен си е супер естествен етап във живота на всяка жена. Но че едва ли не през цялото време организмът се опитва да отхвърли плода.. звучи абсурдно дори за медицинска теория. Ако това се случва, то значи, че не функционира както трябва и не може да износи плода. А от гледна точка на психологическата нагласа не е добре да подхранваме такива идеи.. не биха ни помогнали да се почувстваме силни, а биха повлияли негативно. Но всеки има право да е поддръжник на каквито теории пожелае, щом му харесва..
Очаквах нещо по-различно, но не ми се видя.. Освен по-различния вид снимка, друга разлика не намерих.