Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Да, между магнезия и желязото трябва да има интервал от време. Аз пия магнезий и комбинирани витамини, в които има и желязо и затова ги пия с няколко часа разлика едно от друго.

# 586
  • Варна
Момичета, може ли да споделите какво се прави на ФМ, която е около 20-22 г.с? Вие ходихте ли? Моята док всеки път мери главичка, ръчички,,,, показва ни мозъче, бъбречета, стомахче, гледаме пъпната връв за кръвопотока,,, И се чудя какво повече ще е ФМ? 😃

# 587
  • WonderLand
И на мен ми е интересно, моята е утре, 19+6 ще съм.

# 588
  • София
Аз не видях нещо кой знае колко различно, може би те си гледат разни неща.

# 589
И аз не останах с по-различно впечатление , моята беше преди 3 дни 🤗 В общи линии разглеждахме бебчето малко повече време , като започнахме от крачетата и обходихме цялото тяло Simple Smile Лекарят постоянно замерваше и повтаряше “ това е съвсем в норма” , “напълно нормално “ и така Simple Smile Опитахме се да заснемем личицето,но неуспешно , защото точно тогава юнака реши да  се обърне и ни обяви бойкот 🤷🏻♀

# 590
  Здравейте! Да се включа и аз с термин 29.06 с момченце. Имаме си батко на 11г.
  Някоя от вас има ли болки в таза? На моменти съм като инвалид, едва стъпвам 😢

Привет, аз също съм на 29,  с момче. Първата бременност мина без проблем, сега всяка вечер имам болки ниско долу. В четвъртък съм на преглед и ще и кажа.

# 591
Здравейте! И моята 2ФМ мина вчера. Много се успокоих след прегледа. Беше много обстоен и отново потвърди, че е момиче на 100%. Даже вчера купихме и количка. Събота и неделя обикаляхме по магазините уж само да набележим нещо обаче тази която си харесах случайно я видях намалена в един магазин и изчакахме пак да потвърди докторката пола и след това я взехме.
За ФМ много зависи кой доктор ви преглежда има някой малко претупват работите или просто не говорят с вас, а те си виждат каквото трябва. Тези на женските консултации не разглеждат така подробно колкото на ФМ.

# 592
На ФМ са си по- обстойни, те следва и да са отделни специалисти, занимаващи се конкретно с това. Иначе, моя следящ също си ми обяснява и оглежда добре, но мисля да си направя и 3-та ФМ, защото съм доволна и от него, а и тъкмо за последната и мъжа ми ще се е прибрал и ще може да дойде и да го види и на 4Д.
Вашите следящи записват ли ви на флашка прегледите? Защото за моя не е обичайна практика, и преди няколко дни като говорих с братовчедка ми, тя беше възмутена, как така не ми качвал на флашка прегледите, защото нейната така била правила.

# 593
  • София
С миналата бременност бях на една фетална само. Тогава ми дадоха диск със снимки и клипчета. Сега не са ми дали нищо. Обаче така или иначе не виждам и смисъл и причина да ми дават. Не съм толкова сантиментална, аз и снимки не искам. Като се роди, ще си го гледам и ще му се радвам.

# 594
И аз имам снимки и диска от миналата, но не съм ги гледала, седят някъде в шкафа. Достатъчно е да ми дадат една снимчица, другото здраве да е.

# 595
Снимки ми дават от всеки преглед, в 12-та седмица ми предложиха клипче, но не си носих флашка, днес съм на 2-ра фм в 20+2 и ще видим какво ще качи..

# 596
Здравейте момичета,
Аз не знаех, че има еднократна помощ за раждане на детенце, независимо от месечен доход и т.н., за това реших да ви споделя това инфо тук, може още някой като мен да не знае. Simple Smile

– За първо дете – в размер на 250 лева.
– За второ дете – в размер на 600 лева.
– За трето дете – в размер на 300 лв и за всяко следващо – в размер на 200 лева.
– За близнаци еднократната помощ при раждане е в размер на 1200 лева.

Документите се подават след раждането в агенция за соц. подпомагане.

...

Аз съм на ФМ в четвъртък във Фемина и нямам търпение да видя бебка!

# 597
Аз имам предвид следящия лекар, а не този, който прави ФМ. За него ни беше казуса, че нейната гинеколожка й качвала всичко на флашка, моя следящ и на частно като ходех преди него ми разпечатват снимки на хартия. Но имам доста познати, които също не са имали дискове и флашки и не съм го мислила. Просто след разговора с нея, тъй като тя смяташе, че едва ли не е задължително да е така, реших да питам и тук.
Иначе този уикенд си правих списъци за покупки. Доста неща се посъбраха. Grinning

# 598
  • WonderLand
Moмичета, 2ФМ е с коремен ехограф, нали? При мен 1ФМ беше с вагинален и сега се чудя.

Иначе да се похваля, че след като си помрънках, че не усещам бебо той взе, че се активизира и вече го усещам всеки ден. Получих и първия си ритник даже, беше толкова силен, че подскочих Grinning В тоя момент бях гушнала и таткото, който също усети ритничето.

# 599
  • София
Още нищо не съм купувала. Мисля, че е твърде рано.

Общи условия

Активация на акаунт