Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
В Русе съм аз. Тук водата е много твърда. Когато учех в София, наистина миех през ден, защото водата е различна. Не е толкова странен въпроса Stuck Out Tongue
Аз се раздвижвам с разходки и леки упражнения в къщи. Пускам си клипчета от youtube за бременни и така.

# 706
Аз ходя на пилатес и гимнастика за бременни, покрай грипния сезон си правех упражнения в къщи. Но задъхването не е само от липса на движение, когато ходя с прекалено бързо темпо (което е обичайно за мен) и аз се задъхвам.

# 707
Преди да забременея косата ми беше много мазна, в края на втория ден капеше мас от нея /в кръга на шегата/ Grinning Миех я 3 пъти в седмицата и едва едва закърпвах положението. Ужас! Бях започнала да слагам едни ампули, което съвпадна със забременяването и така и не разбрах от какво се оправи - от ампулите или от бременността, но съм склонна да вярвам, че е от второто. Сега мия косата 2 пъти в седмицата и е добре. Иначе забелязвам, че космите ми растат доста по-бавно и са по-редки, но пък ми излизат пъпки малко повече отколкото ми се иска. Ама няма пълно щастие Simple Smile) Мия със сапун Акне аут и слагам крем Здраве или Судокрем. Друго не смея.

# 708
  • София
От това акне аут ми се белят пръстите на ръцете чак. Не съм го ползвала от много години. Обаче това с космите е супер. Мноооого бавно растат и са мноооого редки. Голям кеф. Иначе лицето ми е по-добре от преди, косата си е същата.

# 709
Аз да се похваля, че имам цици. Heart Мъжа ми даже ми подарява сутиени, преди беше абсурд да си намеря нещо толкова мъничко, ама сега... кефя се, че не са ми някакви млекоцентрали, а си изпълват чашка B идеално. И са кръгли и яки 😂😂😂 В 20—та седмица съм. А, и чакам госпожица. Simple Smile

# 710
Емка, как ме развесели Joy моите, горките, така са се подули, че не си влизат в сутиена. Налага се да ходя със спортни. Но се радвам, че има и бъдещи мами доволни от този ефект Hug

# 711
Емка, как ме развесели Joy моите, горките, така са се подули, че не си влизат в сутиена. Налага се да ходя със спортни. Но се радвам, че има и бъдещи мами доволни от този ефект Hug

Мда! За пръв път през живота си мога да си купувам сутиени. Преди имах 2—3, сега имам около 5 и смятам колекцията ми да започне стремглаво да се увеличава :🤣D

# 712
  • София
И аз съм като теб. Дето съм с втора бременност и да ти кажа, после си отиват:) така, че радвай се сега ма не е презапасявай със сутиени хаха. Аз сега с второто даже съм още по-доволна. Ама си ползвам сутиените от предната бременност, защото не съм го износила още хаха.

# 713
И моите сега залепват на чашка В. Инструктирала съм ги така да си стоят. Grinning И да си върнат предния размер после, няма значение, важното е да не увисват. Grinning

# 714
  • София
Здравейте,
Реших и аз да се включа в групата и да се представя. От София съм, на 40, трета бременност- момиче, термин 19.06.2019. Другите девойки са на 7 и 12 и по принцип тази буба ни изненада доста, но след като свикнахме с мисълта за ново бебе, всички я очакваме с нетърпение.
ФМ мина на 04.02 и показателите са съвсем в норма, 370 гр беше в 20 седмица.
Четох, че обсъждате лекарствата, пия биозин и натаспин. По време на грипния период взех пробиотик за смучене и осцилокоцинум, че ме изтормози една продължителна хрема.
Някой спомена отесняващи якета...аз  използвам палто, на което копчетата оригинално са зашити по- навътре, просто ги местя максимално навън и това ми дава допълнителни см ширина, но има и ето такива варианти, които могат да се ползват после и с бебето:
Скрит текст:

И за лющенето на кожата +1 за статистиката, като по принцип съм с мазна кожа.
По темата за сутиените, моите винаги са били между А и В, сега просто реших да ги бойкотирам и ми е екстра без никакъв. Така или иначе лятото с кърменето ще носим разни грозни палатки, поне сега да ги оставя на свобода Blush

# 715
Ох и мойте сутиени отесняват и вече не знам какво да правя. И без това едвам си намирам голям размер. Вкъщи обожавам да съм без обаче не мога на работа да ходя без и зърната така сами се надули и ме болят, че дори допира на меката пижама ме дразни. А да не говорим, че започва да протича коластра и сега без сутиен ще почнат мокрите петна. Миналия път пак така отрано протекох и си лепях подплънки за кърмачки с тиксо, че ме стяга. Нищо важното е да има кърма за бебчо после пък дискомфорта се забравя.
Аз да питам вашите бебчета "бият" ли ви много? Мойто е влезнало в няква луда фаза и от няколко дни направо ми разказва играта. Блъска ме навсякъде и то доста сериозно. Първото не ме риташе така.

# 716
Днес бях на лекция към Училище за родители "Моето дете". Доста по- интересна и полезна ми беше от тези на "9 месеца". Вече имаме и пакет памперси заради тях. Grinning Аз поръчах още 10бр бодита с къс ръкав от Джордж. Просто бяха супер сладурски и на много добра цена, та не успях да се сдържа, но трябва да се поспра, че накрая половината ще останат необлечени.
Моето ме побутва много деликатно и джентълменски. Grinning Утре влизам в 21 Г.С.

# 717
  Здравейте! Да се включа и аз с термин 29.06 с момченце. Имаме си батко на 11г.
  Някоя от вас има ли болки в таза? На моменти съм като инвалид, едва стъпвам 😢

Привет, аз също съм на 29,  с момче. Първата бременност мина без проблем, сега всяка вечер имам болки ниско долу. В четвъртък съм на преглед и ще и кажа.

Съни, какво ти казаха за тези болки? И аз от няколко дни имам такива понякога, също и в кръста/таза. Док ми изписа магнезий в по-високи дози и но-шпа.

# 718
Аз да питам вашите бебчета "бият" ли ви много? Мойто е влезнало в няква луда фаза и от няколко дни направо ми разказва играта. Блъска ме навсякъде и то доста сериозно. Първото не ме риташе така.

И мен много ме рита, а днес направо все едно се цели в пикочния ми мехур, че чак ме кара да ходя през 30 Мин . Поне да вземе да се завърти в правилна позиция Simple Smile

# 719
При мен е с главата надолу и имам чувството,че използва пикочния ми мехур за боксова круша. Отделно и с краката ме бие в стомаха и жлъчката. Голяма побоиничка ще си имам преби ме преди да е излезнала.
Аз също имам болки в кръста и таза. Даже понякога имам чувството, че кракът ми се откача от таза и не мога да стъпя на него. Това е от разширяването, а пък и аз си имам проблеми с таза

Общи условия

Активация на акаунт