Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хипертоничен разтвор и за какво се използва?
Кога обикновено бременните жени започват да усещат движението на бебето?
Какви са препоръките за консумация на ананас по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хипертоничен разтвор и за какво се използва?
-
Кога обикновено бременните жени започват да усещат движението на бебето?
-
Какви са препоръките за консумация на ананас по време на бременност?
-
Какви са причините за появата на кървави корички в носа и как могат да бъдат свързани със синузит?
-
Какви са препоръките за изследванията FM и BHS по време на бременност?
Миех я 3 пъти в седмицата и едва едва закърпвах положението. Ужас! Бях започнала да слагам едни ампули, което съвпадна със забременяването и така и не разбрах от какво се оправи - от ампулите или от бременността, но съм склонна да вярвам, че е от второто. Сега мия косата 2 пъти в седмицата и е добре. Иначе забелязвам, че космите ми растат доста по-бавно и са по-редки, но пък ми излизат пъпки малко повече отколкото ми се иска. Ама няма пълно щастие
) Мия със сапун Акне аут и слагам крем Здраве или Судокрем. Друго не смея.
Мъжа ми даже ми подарява сутиени, преди беше абсурд да си намеря нещо толкова мъничко, ама сега... кефя се, че не са ми някакви млекоцентрали, а си изпълват чашка B идеално. И са кръгли и яки 😂😂😂 В 20—та седмица съм. А, и чакам госпожица.
моите, горките, така са се подули, че не си влизат в сутиена. Налага се да ходя със спортни. Но се радвам, че има и бъдещи мами доволни от този ефект