Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 616
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
И аз ходя редовно, въпреки, че ми е второ. Интересно ми е а и винаги има какво ново да се чуе и види. Забавно е и винаги има подаръчета и томбола, така де Simple Smile 

# 481
  • WonderLand
А къде ги намерихте тези лекции, момичета?

# 482
  • София
И аз ходя редовно, въпреки, че ми е второ. Интересно ми е а и винаги има какво ново да се чуе и види. Забавно е и винаги има подаръчета и томбола, така де Simple Smile 

Мойто не ходи на ясла, още съм по майчинство и даже и да искам няма как да ида Grinning

# 483

Аз съм от Бургас . Намерих ги във фейсбук. Потърсих разни странички с ключови думи училище за мами и града и даже редовно имаме 3 такива провеждащи се, аз ходя само на едната най-голямата на всеки две седмици.

# 484
Момичета, ще добавя новите от вас в първия пост на следващата тема, както и половете на бебчетата, тъй като сега не мога да редактирам първия пост на тази тема. 🙂

# 485
Момичета... имам проблем с нервите. От 17 часа одеве с моя син първокласник учим едно стихче на изуст (5 редчета) и нищо не запомня и не запомня. Прочетохме го 1000 пъти този текст, аз го научих, даже го и забравих, той не. Не си намирам място от нерви, заради това, даже се притесних.

# 486

Тази на която ходих се организира от списание 9 месеца, на техния сайт има всички градове в които се провеждат и допълнително инфо. Heart Eyes

# 487
Нормално е да се изнервиш повече от нужното, аз за такива дреболии се дразня, че чак на себе си се изненадвам, как е възможно.
Ще го запомни, напълно възможно е и да го е научил, просто да има нужда да си вземе и той малко въздух и да превключи за момент на друга вълна, за да се абстрахира и да си даде сметка, че всъщност го е запомнил. И аз още си спомням в детските години с каква досада учих неща наизуст и все си мислех, че нищо не запомням, а не беше така.
За момента веднъж ходих на лекция. Беше на "9 месеца", темата: Раждането- нормално и секцио. Еми, много скучно ми беше, нищо ново и различно от това, което вече съм чела и слушала не разказаха. Може би не съм случила на тема. Иначе томболата е, може би най- готината част.

# 488
  • Варна
Момичета, на вас тежи ли ви коремчето вече Sad на мен днес цял ден ми е едно странно различно от преди Sad а долу в ляво имам като мускулна треска, но отвъре, краткотрайно като ставам или се въртя в легнало положение Sad с близначета съм и ще ми е трудна бременността Sad ако и сутринта съм така отивам по спешност в кабинета на наблюдаващата ме аг Sad

# 489
Тежи си и още как Simple Smile И аз съм с двечки. Уж не ям много, а вече ме е страх да стъпя на кантара  +10 кг. И аз имах мускулна треска, но в дясно. Засилва се при ставане, като болката е като прерязване. Било нормално, заради разтягането на маточните връзки, които са от ляво и дясно и при мен отмина, но ако ще си по-спокойна - отиди на преглед. Hug

# 490

Аз съм от Бургас . Намерих ги във фейсбук. Потърсих разни странички с ключови думи училище за мами и града и даже редовно имаме 3 такива провеждащи се, аз ходя само на едната най-голямата на всеки две седмици.

Добро утро и аз съм от Бургас, може ли да ми изпратиш линковете от файсбук за училището за мами.Гледам,че в Айко и от списание 9 месеца има, но са през седмицата и тогава съм на работа.

# 491
Добро утро и аз съм от Бургас, може ли да ми изпратиш линковете от файсбук за училището за мами.Гледам,че в Айко и от списание 9 месеца има, но са през седмицата и тогава съм на работа.

https://www.facebook.com/events/2343989855835701/

Това е следващия евент, има всяка втора събота от 10:30 в смарт сити център. Фб групата е " Мама знае най-добре"

# 492
  • Перник
desex, ще помоля на мен да добавиш синьо щъркелче в следващата тема Simple Smile

# 493
На мен нищо не ми тежи още, само че, понеже имам навика да вървя, все едно някой ме гони, усещам, че от време- на време се измарям или задъхвам, та си напомням да го карам по- спокойно.

# 494

https://www.facebook.com/events/2343989855835701/

Това е следващия евент, има всяка втора събота от 10:30 в смарт сити център. Фб групата е " Мама знае най-добре"

благодаря

Общи условия

Активация на акаунт