Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 8 ян. 2019, 00:16 ч.

Лична бъркотия

 • 28 275
 • 852
 •   2
Отговори
# 30
 • Варна
 • Мнения: 6 526
Сапфире, проблемът ти на тебе е че седиш, чакаш и искаш. Да ти се дава полагаемото. Затова и не разбираш какво искам да кажа.

# 31
 • Мнения: 12 463
Здравейте!
Скрит текст:
Не знам нито как, нито откъде да започна, темата е създадена, за да получа съвети, не искам да ме хокате или поучавате, все пак възрастен индивид съм и знам кое е редно и кое не е. Просто един пъзел нормален, житейски, който не съм и очаквал да се случи точно на мен.
Преди 3-4 месеца време се запознах с една жена в интернет, аз семеен, тя семейна, далеч от мен, на около 400км, тоест на другия край на България. Започнахме кореспонденция, в моя брак не всичко е идеално, далече дори от идеално, но пък приемах този факт и нямах нужда от повече. В нейния също не всичко по мед и масло, но без идея за друг мъж по ред причини основната децата.Мъж който я обижда, не показва отношение, повтаря че е тъпа и смотана и за нищо не става (всичко по нейни думи). Уговорката беше да си пишем, когато можем, да не се чуваме, просто аз имах истинска нужда от комуникация с жена, а тя с мъж, работя само с мъже, а със съпругата отдавна не намирахме общ език, та имах много нужда от комуникация с жена. Да не сменяме снимки, само писане и то не винаги, около месец беше така. После ми поиска снимки, прати ми на вайбъра нейни, истината е че, това беше най-красивата жена, която бях виждал, тоест сменихме телефони. Уговорихме се да не се чуваме, само да пишем на вайбъра и то през седмицата, когато сме на работа, събота и неделя да мълчим....ами взехме да се чуваме всеки ден, после и събота и неделя тайно, а после и среща....Така вече 5 срещи, вземам я от нейния град, отиваме на разходки в съседния на нейния град.
Не сме правили секс, но вече се държим за ръка, целуваме се и си показваме аз чувства, тя отношение, за чувства не говори, харесва ме, но семейството си нямало да развали, аз също не искам да развалям моето, имам две деца, които обичам, а и със съпругата ми не е всичко зле или загубено. Каза ми, че иска мъж, но такъв който е женен и ще я разбира, за да не и пречи във времето, в което е със съпруга си. 
Въпроса ми е, какво да направя, да продължа или да сложа край на това докато е време, защото ако има следваща среща сигурно и ще преспим, усещам го. От друга страна много съм привлечен, не мога да разбера какво намери в мен толкова красива жена, която може да има всеки.
Докъде мислите може да стигнем, какви са вашите съвети, чисто женски, забравих да допълня, че тя е с ислямско вероизповедание, аз християнин, ако това има значение, годините аз 40, тя 37.
Благодаря, че прочетохте тази каша и дано е на правилното место, тук ме насочи приятел да пиша.
Както всеки, който си е играл с огъня, се е опарил, така и вие ще се опарите.
Твърде далеч сте стигнали, няма да се спрете и да се откажете сега.
На път сте да оставите няколко деца "на улицата"......И почти 100% съм сигурна, че така ще стане.
Ваша работа, животът си е ваш, имате пълното право да го съсипвате (или оправите), както ви е удобно.

# 32
 • Мнения: 6 355
Вариантите според мен са следните:

1. Прекратяваш тази връзка рязко и от веднъж. Всякакви комуникации. Сядаш си на д-то и започваш бавно и постепенно да възстановяваш отношенията със съпругата си. Започваш да прекарваш повече време с нея, да водиш разговори с нея и изграждаш ново ниво на комуникация в собственото си семейство. Постепенно нещата ще се оправят, защото, както каза ти в семейството ти може и да има някакви проблеми, но те не са големи и явно все още има надежда да се оправи. Във всяко семейство е така - идеалните семейства са само в рекламите.

2. Продължаваш чатовете, разговорите и срещите с тази жена, поддавате се на привличането и връзката се задълбочава. Много вероятно да прерасне в голяма любов, защото и двамата сте зрели хора, неудовлетворени от семейните си отношения, а и самия факт, че нямате възможност да се виждате често, ще изиграе ролята на катализатор в отношенията ви. Въпросът тук, обаче е какво ще стане, ако наистина се влюбите силно? А, ако в един момент съпруга на жената разбере, тя отнесе един хубав бой от него /което е много вероятно да се случи предвид религията им/ и я изхвърли на улицата? Тогава ще можеш ли да поемеш отговорност за това, в което си я въвлякъл? Защото нещата в момента са на етап "цветя, рози и пеперуди в стомаха", обаче точно този етап много бързо, без да се усетите може да премине в много сериозни и трудни отношения. Тогава какво би направил щом казваш, че не искаш да разваляш семейството си?

Ако наистина имаш някакви тръпка и уважение към тази жена изчезни от живота й, защото шанса да го разбиеш е прекалено голям. И тогава ти ще си се прибереш на топло в дома си при жена си, а тя какво ще прави?

# 33
 • Мнения: 156
Пич, явно имаш много свободно време...вземи си нАмери някаква по-натоварена работа, вместо да обикаляш по пътищата и да гОриш нафта и тровиш въздуха...
Темата е абсолютна пързалка, писана от някой пубер на 15.

# 34
 • Мнения: 1 847
Автора, нямаш кой знае какви проблеми в семейството. Какво търсиш, не знам. Разбирам да живеете като съквартиранти с жена ти, та да има поне някаква причина за тези гимнастики. А то няма. Красавица била другата. А ти да не си се оженил за динозавър? Щом имаш още някакви чувства към жена си, ударИ си
 два шамара и излизай на екскурзии на по 400км с жената и децата. Разчупи малко битието в семейството,пък знаеш ли...Може отново жена ти да те изненада колко е красива.
За другата. Ако тя пък има сериозни проблеми в нейното семейство,смятай,че трудно ще се откачиш. За да се държи така мило с теб една жена,загърбвайки деца, мъж, дом, религия,то значи, че нейните чисто емоционални липси са много по-страшни и тежки от твоите. Не ти трябва жена с такива проблеми.

# 35
 • Мнения: 10 520
Сапфире, проблемът ти на тебе е че седиш, чакаш и искаш. Да ти се дава полагаемото. Затова и не разбираш какво искам да кажа.
Ако ми се дава, защо да е проблем?
Много добре разбирам, но съм надраснала пубертета. Хората с деца не е зле да го направят.

И да я прекратиш тази авантюра, както каза Дренка, така ще те яде отвътре, че идея си нямаш. Ще си изтестваш волята и ще постъпиш правилно, но едва ли ще си щастлив. За съжаление, имаш посято семенце от някаква липса и то рано или късно ще избие, освен ако не се упоиш емоционално и не станеш жив умрял. Пожелавам ти кураж.

То пък супер щастие върху трупа на семейството и сълзите на децата. Много сте ми интересни тия с посетите семенца и пеперудки. Воля нямате ли, ум нямате ли, страданията на близките ви нищо ли са за вас? Мислите ли, че всички хора със запазени семейства са минали през живота, без никога да им се разтреперят краката от някоя странична тръпка? Без никакви семейни кризи и без никакви дефицити? Няма семейства без проблеми. Но голяма част от проблемите се решават, защото има смисъл. И щастие може да се намери, не е речено винаги да ставаш "жив умрял". Егоистите обаче си тичат по сърбежите и хич не ги е еня каква пепел оставят след себе си. И честно казано, пак не са особено щастливи.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 12:44 от Black_Sapphire

# 36
 • София
 • Мнения: 16 535
Голямо съжаление, големи заклинания- пеперуди, липси, нещастен ще остане.........турски сериали....

Авторе, на всекиго се случва след години брачен живот, деца и рутина, да хареса някого.
Дали ще му се изпречи в работата, дали някъде по мрежите- без значение.
Влюбеността, според учЕните, се стопява някъде към петата година и остава по- сериозното, но и по- малко пърхащото.

Така че, това дето сте го сътворили с госпожата от другия край на страната, не е нито нещо специално, нито нещо споходило те свише.
Което не пречи, ако не си събереш акъла и не включиш в работа горната глава, да си съсипеш не само семейството, но най- вече, децата, които твърдиш, че обичаш.

Сега е момента да го докажеш- ако наистина ги обичаш, ако наистина уважаваш каквото си постигнал, да се спреш, преди да срутиш всичко.
Защото, не се заблуждавай- мъжът на красивата жена много лесно ще забележи, че е разсеяна и че има нещо навън.
На жените ни личи много, пък преспим ли с "обекта", става още по- видно.

От друга страна- жена ти не е идиот, та след още 1- 2 +командировки", ще  ѝ светне ламБата и ще те спипа.

Накратко- това ти е ситуацията, гледана отстрани и безпристрастно.
Трябва да си много безумен да не можеш да решиш къде ти е мястото в картинката и да се изживяваш като 17 годишна ученичка, не знаеща как да прекрати връзка, защото сърцето ѝ ще е разбито.

# 37
 • Мнения: 1 847
От страна на жената са си липси точно. За мен една жена, за да тръгне по такъв път и липсва отношение, грижа и емоции от съпруга. Нормална, семейна жена, разбира се.
Винаги има и от другите, които го правят заради едната тръпка. Но мнозинството мъже/ жени в този случай, клони към мъжете.

# 38
 • София
 • Мнения: 16 535
От страна на жената са си липси точно. За мен една жена, за да тръгне по такъв път и липсва отношение, грижа и емоции от съпруга. Нормална, семейна жена, разбира се.


Да, липси са- тя се оплаква от кофти държание, обиди и незачитане, но е предупредила автора, че семейството си няма да разваля.
Защо ли си мисли, че като се среща с някого в съседния град, ще е защитена от разкриване? newsm78

# 39
 • Мнения: 10 520
Както авторът я намира за "най-красивата жена", така и мъжът й без съмнение е наясно с това и с начина, по който я гледат мъжете. И е ревнив - иска, ако може, да й нахлузи бурката. Представям си какво ще последва, ако я хване да кръшка. Те там са едни въпроси на чест и достойнство, едно чувство за собственост върху жената, бял ден няма да види тази женица. Днешните "обиди и лошо отношение" ще й се видят нищо работа. Ще я заключат и ще ходи с придружител навсякъде. А вкъщи ще яде бой профилактично. И всичките роднини ще са на страната на мъжа, няма да има подкрепа от никого. 
Авторът постъпва много егоистично и спрямо нея, и спрямо съпругата си.

Всъщност той не се е вясвал от доста време, сигурно е зает да си чатка с изгората от Алхамбра Joy

# 40
 • Sofia
 • Мнения: 9 148
При дълъг брак / връзка винаги се натрупва рутина, която е досадна, скучна и сива. Няма как да се избяга от това, освен ако мъжът ти не е моряк и не липсва по 6 мес в годината. В такъв случай играта с огъня винаги е привлекателна. Повече заради самата игра, отколкото заради играчите в нея. Всяко неконсумирано привличане си остава. Когато се консумира тръпката намалява и играчите престават да са толкова привлекателни един за друг. Което неминуемо става с времето независимо дали е брак, официална връзка или тайна такава. Това е отговорът на въпроса "какво намира тя в мен и какво аз в нея". А дали трябва да прекратите само вие можете да прецените. Ако не прекратите ще се насладите на играта с огъня, след време вероятно ще ви омръзне. Рискувате обаче твоята жена и/или нейният мъж да разберат, да си развалите семействата и да си загубите децата. Не е задължително да става, но риск има. Ако прекратите ще си остане една дълготрайна незадоволена жажда по тръпката. Колко ще ви тормози тя също е много индивидуално. Та само ти можеш да прецениш кое ти е по-важно. Въпрос на приоритети.

# 41
 • Мнения: 1 847
Пък ако вземе прехвърли тази тръпка върху жена си...Втора сватба могат да си направят Wink

# 42
 • София /Абсурдистан
 • Мнения: 6 443
Освен това, с религиозни мюсюлмани шега не бива, да не ви четем по вестниците след някой друг месец...
Точно това и аз щях да напиша. Дори и двамата да се разведете, съвсем хипотетично, нейните роднини никога да позволят да живеете заедно.

# 43
 • София
 • Мнения: 16 535
Новата тръпка затова е тръпка- защото е ново, непознато, пеперудено........
Но, пък тук е номера- да се пребориш с пеперудите и да заложиш на изграденото и стойностното.

Никой не е казал, че е лесно.


ПП. От друга страна- едва ли мисълта и на автора стига до там, да си се представи семеен с мацката от градчето на 400 км., с деца, с друго вероизповедание........
Той проявява някаква трезва мисъл, която обаче е на път да се стопи и нагона да вкара в батака.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 14:24 от absurT

# 44
 • Мнения: 17 707
Скрит текст:
Здравейте!
Не знам нито как, нито откъде да започна, темата е създадена, за да получа съвети, не искам да ме хокате или поучавате, все пак възрастен индивид съм и знам кое е редно и кое не е. Просто един пъзел нормален, житейски, който не съм и очаквал да се случи точно на мен.
Преди 3-4 месеца време се запознах с една жена в интернет, аз семеен, тя семейна, далеч от мен, на около 400км, тоест на другия край на България. Започнахме кореспонденция, в моя брак не всичко е идеално, далече дори от идеално, но пък приемах този факт и нямах нужда от повече. В нейния също не всичко по мед и масло, но без идея за друг мъж по ред причини основната децата.Мъж който я обижда, не показва отношение, повтаря че е тъпа и смотана и за нищо не става (всичко по нейни думи). Уговорката беше да си пишем, когато можем, да не се чуваме, просто аз имах истинска нужда от комуникация с жена, а тя с мъж, работя само с мъже, а със съпругата отдавна не намирахме общ език, та имах много нужда от комуникация с жена. Да не сменяме снимки, само писане и то не винаги, около месец беше така. После ми поиска снимки, прати ми на вайбъра нейни, истината е че, това беше най-красивата жена, която бях виждал, тоест сменихме телефони. Уговорихме се да не се чуваме, само да пишем на вайбъра и то през седмицата, когато сме на работа, събота и неделя да мълчим....ами взехме да се чуваме всеки ден, после и събота и неделя тайно, а после и среща....Така вече 5 срещи, вземам я от нейния град, отиваме на разходки в съседния на нейния град.
Не сме правили секс, но вече се държим за ръка, целуваме се и си показваме аз чувства, тя отношение, за чувства не говори, харесва ме, но семейството си нямало да развали, аз също не искам да развалям моето, имам две деца, които обичам, а и със съпругата ми не е всичко зле или загубено. Каза ми, че иска мъж, но такъв който е женен и ще я разбира, за да не и пречи във времето, в което е със съпруга си. 
Въпроса ми е, какво да направя, да продължа или да сложа край на това докато е време, защото ако има следваща среща сигурно и ще преспим, усещам го. От друга страна много съм привлечен, не мога да разбера какво намери в мен толкова красива жена, която може да има всеки.
Докъде мислите може да стигнем, какви са вашите съвети, чисто женски, забравих да допълня, че тя е с ислямско вероизповедание, аз християнин, ако това има значение, годините аз 40, тя 37.
Благодаря, че прочетохте тази каша и дано е на правилното место, тук ме насочи приятел да пиша.

Аз не разбрах съвсем добре от горното - сега ти с жена ти разбирате ли се, говорите ли си, какво не ти стига с нея, че го търсиш навън. Това, дето не ти стига, докарваш ли си го с другата? Смяташ ли, че и занапред искаш така да си допълваш? Или искаш кардинална промяна в партньора, сиреч направо да го смениш. Ако не щеш - защо не щеш, просто защото ти е навик с тоя или защото се чувстваш наистина добре с него?
То и ние, женорята, сме различни.
Лично аз смятам, че когато съпруг /а/ не се чувства пълноценно в една връзка и изпитва съществени липси и това много му тежи, е добре да си намери друга, в която да се чувства по-уютно. Не съм по паралелните неща, но пък други хора са и по тях. Не мога да ги съда. Ти си реши от кои си.
...
Не знам това пързалка ли е, не е ли, но лично познавам такъв случай, като твоя, та може и да не е.  Laughing
Ако си същия - здрасти, значи! Ама спестяваш още 7-8 мадами.

Общи условия

Активация на акаунт