Лична бъркотия

• 41 898
  • 852
  •   1
Отговори
# 480
Човекът ти каза - иска да води диалог. И да е на сцената. Пък ако ще и основно да го замерят с развалени яйца.
А всъщност по-скоро си уплътнява скуката.
Аз някак не го виждам в мъжка аудитория.

# 481
  • София
А,не .Не знам за филма, но разумния човек отговаря за действията си. Значи да хвърляш фитили някой да се върже и след това да не си разбрал,айде моля те. Това върви докъм 20.Говорим за зрели хора и игра с огъня.
Не говоря за неразбиране, а за прекаляване. Помня, някоя потребителка не много отдавна писа, че гаджето с което иска да скъса, я заплашва, че ще се самоубие. Дали форумът се трогна? Неее, оплюха го дружно

# 482
  • София
Става леко комично големи хора да пишат с такъв патос и да драматизират. Той банален, но и критичките му не падат по-долу

# 483
  • София
Става леко комично големи хора да пишат с такъв патос и да драматизират. Той банален, но и критичките му не падат по-долу
bouquet

# 484
Напротив, като гледам, все по-банално става изневерите да се неглижират като "кво пък толкоз драматизирате", а критиките им да са някаква екзотика.
В конкретния случай обаче не го виждам съпругът на любовницата да остане "над тия неща". По-скоро си го представям с едни "мустаци големи, мускули големи, шамари големи" Joy
Личен поздрав за автора
Скрит текст:

# 485
За изневерите, като социално значим проблем - никой не ви е виновен, че не познавате собствеността си Simple Smile

# 486
  • София
Критиките не са екзотика, но нека има малко здрав разум, а не апокалиптични картини как той си го слагал на нея и после на жена си... Леле, пропадна светът

# 487
Критиките не са екзотика, но нека има малко здрав разум, а не апокалиптични картини как той си го слагал на нея и после на жена си... Леле, пропадна светът

Е защо да е апокалиптично, като това е голата истина по думите на автора? Е, може да е с интервал от няколко часа...

# 488
  • София
И да е истина, мен ме изумява насладата, с която се описва прелюбодейството в подробности, родени от фантазията на описващите.
И то, пост след пост......

# 489
Нищо апокалиптично няма и колкото и да е гадно и нечистоплътно си се случва в случаи като този. Е, четох тук за един, който за да не изневерява на любовницата си, престанал да се кекси с жена си, но той е бяла лястовица този.
Мен не спира да учудва въпросът защо този мъж изтръска темата си в нашия женски форум.

# 490
И да е истина, мен ме изумява насладата, с която се описва прелюбодейството в подробности, родени от фантазията на описващите.
И то, пост след пост......
А защо бъркаш отвращението и присмеха с наслада?
Аз пък откровено се дразня от това размиване на границите за правилно и неправилно. Всеки да си гледа кефа, ама през колко стъпкани в калта души минава, не е важно.

# 491
Точно от опитите да се неглижира случката се изумявам и аз. Случвало се било, какво пък толкова, то можело и така, па можело и онака...
Всеки има право да знае важните неща в своя живот и да вземе решения спрямо и за тях.
Иначе съм много далеч от наслада описвайки гнусната действителност в случая. Той сам си каза, че секса с жена му си е наред. Е, как да го опиша следвайки простата логика?
Ако трябва да съм честна най ме е яд, че откровено тъп и комплексиран мъж разиграва, както той сам се изрази умната си и разбрана жена.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 16:35 от Анонимен

# 492
Скрит текст:
Точно от опитите да се неглижира случката се изумявам и аз. Случвало се било, какво пък толкова, то можело и така, па можело и онака...
Всеки има право да знае важните неща в своя живот и да вземе решения спрямо и за тях.
Иначе съм много далеч от наслада описвайки гнусната действителност в случая.
Той сам си каза, че секса с жена му си е наред.
Скрит текст:
Е, как да го опиша следвайки простата логика?
Ако трябва да съм честна най ме е яд, че откровено тъп и комплексиран мъж разиграва, както той сам се изрази умната си и разбрана жена.
Е, а де...!   Smiley
Жена му умна, разбрана, домакиня, слаба, красива, секси, абе, всичко й е о.к. (по негови думи).Само дето не ще да си хортуват за .....плетки и цветенца.
И затова, автора, хоп, си намира с кой да си бистри цветенцата ....а що са се озовали в кревата (в което аз вече силно се съмнявам), не знам. Явно на "гол гъз" по-добре върви приказката за плетката...   Smiley

# 493
  • София

А защо бъркаш отвращението и присмеха с наслада?
Аз пък откровено се дразня от това размиване на границите за правилно и неправилно. Всеки да си гледа кефа, ама през колко стъпкани в калта души минава, не е важно.

За съжаление, не ги бъркам.

Изневярата, сама по себе си,  да ме отвращава е едно, но да описвам в детайли секса между двамата с каруцарски речник, при положение, че е плод на личната ми фантазията, няма как да не е плод на наслада.
Ако не ме кефи, никога не бих го изпляскала във форума, че и не в един пост само.....

И не, не виждам кой е приел че е правилно да се изневери, но да се приема за категорично правилно само едно виждане за изхода от изневярата, също не е ок, точно заради стъпканите в калта души.

# 494
Абсурт, ти ако градиш имидж по форумите с литературен български си е твоя работа. Въпреки, че някой редовни потребители могат и да ти се посмеят на внезапно изникналото възмущение за каруцарския речник.
До момента нищо не съм изфантазирала, говори със факти и аз ще ти копирам подходящите цитати от авторът, за да преценим кое е фантазия. За насладата, какво да коментирам. За мен е смешна и странна посоката на мислите ти, но всеки луд с номера си.

Общи условия

Активация на акаунт