Лична бъркотия

• 41 898
  • 852
  •   1
Отговори
# 450
  • Сф
Сещам се за 1 филм - Фатално привличане.
Направо ме уби - да не смея да се харесам някому, че отде да знам дали не му хлопа нещо и аз ще съм виновна. Отивам да си купя бурка
А,не .Не знам за филма, но разумния човек отговаря за действията си.Значи да хвърляш фитили някой да се върже и след това да не си разбрал,айде моля те. Това върви докъм 20.Говорим за зрели хора и игра с огъня.
Само 1 път ми се е случвало.Обичайно хората знаят какво и докъде да се разпростират.Както е закона- всяко действие има противодействие.Не знам, сигурно има хора,които обичат да се прявят на шутове.Нека са готови да получат тупаника в лицето тогава.Моят шут го получи.

# 451
Да, виновен .Подлъгваш ли някой ,без да си готов и ти да поемеш последствията за другия , а да се изнижеш, си виновен.Все едно да продаваш наркотик и виновен да е само взимащия.

Е, не!
😃

# 452
Кое е не? Последно чух, че дилърите носят наказателна отговорност, а потребителите - не.

# 453
Ей затова са съпругите, да си утешават подмамените мъже.
Ако имате предложения как да се търси отговорност на тез, що са подлъгали някого да се влюби нещастно, с радост ще чета.

# 454
Добре, черните варианти ги чухме. Частта с мъките, наказанието свише, ужасния живот с новата - не вярвам да се случат. Мъжът звучи разумен.

Да се направя и аз на врачка с малко по-оптимистичен варианти за развитие на историята:
1. продължават да се срещат, откриват, че са любовта на живота си, крият се
2. вече не се крият, дават го леко през просото, колкото съпругата на изневеряващия да влезе в дразнещо натякване и ако може да открие сама, че мъжа ѝ има връзка
3. разделят се с брачните партньори; мюсюлманката скъсва връзки с всички роднини, развежда се, присъждат ѝ децата (много ясно, нали е майка, и откога жената с втори брак не получава децата?)
4. наемат си жилище, настъпва грозна фаза на развод, всички ги мразят, Black Sapfire носи транспарант под прозореца им НЕБЕТО ЩЕ ВИ НАКАЖЕ; пише ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ на стената на блока.
5. заживяват си добре заедно, мюсюлманката се навива да празнуват всяка Коледа
6. женят се и стават скучно семейство, като всяко друго, но понеже страстта е прерастнала в любов, живеят завинаги заедно, отглеждат пет деца, които им скъсват нервите и после край.

E ,не...само Коледа ли ще празнуваме, Рамазанче, Рамаданче, Великден много егоистично става Simple Smile
По болда....ами трудна работа, за къща говорим с мнооого лошо куче, ай е дошла, ай сме и сменили вероизповеданието  Simple Smile

Добре се посмях, добро е!

# 455
Стига с тоя секс, за Бога!
Човекът ясно каза, че имат общност на душите на астралното ниво.

Тя тая общност се постига след един здрав.....не пердах разбира се Simple Smile
Случвал ли ти се е тоя здравия.....не пердах или просто нямаш време от форума Simple Smile
Опитай, добро е, а и така ще се окаже, че форума не е бащиния Simple Smile
Почвам да те харесвам, опасна работа, толкова агресивен човек много енергия носи в себе си, а тя може да бъде добре оползотворена и то не за чупене на клавиатури и нокти по тях.

all :...продължавам да чета и все по дълбоки низини виждам, чудя се има ли повече накъде, ще отида само за пуканки и продължавам.

# 456
Ако в някой прекрасен момент, по това време от денонощието , "сгащя" мм да чете подфорум СО в  бг-мамма, много сериозно ще се притесня.

# 457
Joy От низините, низини ще виждаш, да.

# 458
Стига с тоя секс, за Бога!
Човекът ясно каза, че имат общност на душите на астралното ниво.

Тя тая общност се постига след един здрав.....не пердах разбира се Simple Smile
Случвал ли ти се е тоя здравия.....не пердах или просто нямаш време от форума Simple Smile
Опитай, добро е, а и така ще се окаже, че форума не е бащиния Simple Smile
Почвам да те харесвам, опасна работа, толкова агресивен човек много енергия носи в себе си, а тя може да бъде добре оползотворена и то не за чупене на клавиатури и нокти по тях.

all :...продължавам да чета и все по дълбоки низини виждам, чудя се има ли повече накъде, ще отида само за пуканки и продължавам.

Ти мен не ме мисли. На мене здравия .... ми е дома, сутрин - вечер, колкото пъти ми се прииска. А ти, завалията, трябва да биеш път 400 км в едната посока за веднъж в месеца, че домашния явно не ти е достатъчно....здрав. Mr. Green. Отделно не ми се налага да се озъртам като гърмян заек.
Хубаво, че вече хвърли началната маска на възпитания и добродушен човечец, измъчван от морални дилеми. Сега си много по-истински и форумното ти поведение отговаря на житейското - нагло, дребно и жалко.

Надявам се да ти е все така смешно, когато челото ти се украси с две хубави, разклонени рога; или като ти прати снимка изгората как я е украсил рязаният вкъщи.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 19:48 от Анонимен

# 459
Айде сега почна се,защото не сте били в ролята на изневеряващ и бля бля,бля.
Ами аз лично съм била не един и два пъти привличана от чужди мъже,сваляна,егото ми е било чесано,леко съм се заигравала,но съм знаела къде е линията и кога, и как да не прекося тази линия.
И да не всичко е било идеално в семейния ми живот,но разума ми е работел.
И сега в момента мога да разбия семейството си,защото пак усещам напъните на един,краси,с добре платена работа,подсигурен много добре и знам,че ще ме носи на ръце. Той с вече разбито семейство,но не заради трети в схемата, а изчерпване на връзката и стигане до непоносимост. Защо Него го уважавам ,а автора не. Защото преди да тръгне да търси друга е сложил болезнения край,а не е чакал пеперудите и новата,за да го сложи или да се почувства пак Жив и Мъж.

Tи сега по моята тема ли намина или просто да се похвалиш, Simple Smile
Извинявай, не се стърпях!
Иначе-Да, права си, по-лесно беше първо края, но нищо от това, което се случи беше по план, просто такъв няма, авариен също.....а и кой е казал за скъсване, за гурбети, за малки селца, малко на развален телефон заприлича. Това не е важно де, аз съм бил паднал в низините, ами не-не съм. Други са, просто се чудят дали могат да намерят дъно под дъното, аз за всичко, което съм направил ще си платя цената висока или не толкова, всеки плаща цената, но не си позволявам да обиждам, независимо колко съм недостоен в очите ви.

# 460
Не можеш да си позволиш да обиждаш, защото няма за какво. Мизериите ги вършиш ти, че се и хвалиш. Нямаш грижи - гледаме ти сеира. Само не забравяй да се похвалиш и след неизбежната развръзка.

# 461
Сапфир: И ти мен не ме мисли, и рога сме виждали в този живот и пердах също, какво ли не сме виждали. Дано си ти е подръка и се дореди човека, че кой знае колко време не виждам да ти остава, все пак си на щат в моралната полиция. Аз винаги съм си бил аз и все още не съм написал нито една лична обида или определение, та лицето си ми го виждаш.

# 462
Не можеш да си позволиш да обиждаш, защото няма за какво. Мизериите ги вършиш ти, че се и хвалиш. Нямаш грижи - гледаме ти сеира. Само не забравяй да се похвалиш и след неизбежната развръзка.

Ще те осведомя каква е развръзката, обещавам ти!

Гоним 500 поста и под 10% са на автора, стана тема, доволен съм много!

# 463
Е, щом си свикнал да ти турят рога и да те бият, няма да те мислим Joy. Явно си подготвен за неизбежното.
Не схващаш, че сеирът е за твоя сметка, а пуканките са за нас.

# 464
  • София
Всяко мение от тук нататък, ще е хабене на нокти.
Темата все повече започна да лъха на пошлост с всеки пост на автора.
Той не търси диалог, търси цветя и признания колко е по.
И се съгласявам, с една от потребителките, лъха на женско от него. Дали си го носи в себе си или е забавляваща се потребителка, все тая.

Общи условия

Активация на акаунт