Септемврийчето в килца наддава, във корема малко място му остава

• 19 299
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета
Дано с Ириини всичко е наред Никой ли и няма гсм да и се обадим
И днес времето беше нечовешко топло но аз имам една добра новина Вече семестриално завърших магистратура
Остава ми да си напиша магистърската теза и това е За повече ще мисля нататък сега ми се занимава с малкото човече което е на път
Не съм ходила на лекар от 15 и се притеснявам дали всичко е наред Имам час чак на 12 .07 Дано бебчо да в добре
Пожелавам ви приятна вечер

# 136
Здравейте
Днес бях на преглед с ехограф,въпреки че вчера бях на консултация без да ме гледат с УЗ..Но снощи  се притесних нещо-бебето взе да рита доста осезателно и непрекъснато.Бях чела че всяка промяна в движенията на плода може да е знак за нещо...И се притесних(малко ми трябва на мен),четох как може да се увие пъпната връв и разни други гадости и веднага се обадих на д-ра да ходя да ме види..Слава богу всичко е наред,той ми каза че досега при него не се е случвало пациентка да разбере че има проблем с плода по движенията,т.е не бих могла да разбера ако стане нещо..Явно бебето се е обърнало с гърба нагоре и ме рита навътре и се чувства по-силно .Предпочитах да разбера какво става вместо да се чудя и напрягам(неможах да спя заради това добре)
А вчерашния преглед-направиха ми гинекологичен преглед за разкритие ,външния отвор на шийката поддавал пръста на д-ра и стигал до вътршния,но това беше и преди 10 седмици..не било нормално за нераждали жени,но съм имала 1 аборт.Както и да е,трябва да гледам да нямам контракции и да не водим полов живот,друго не..Ще си пия магнезия и така
Това е от мен!Дано Ирини се завърне по-бързо и да  са се стабилизирали нещата!! Praynig Praynig

# 137
Ирини се е стбилизирала
Тази сутрин говрих с доктор Велев и казах че сме от фоума - сепрмвийки обясни че имала контракции но е овладяно положението-просълзих се от вълнение.....бебчо е добре
Няма да се давме момичета baby_neutral baby_neutral
Мислете само хубави неща и тя скоро ще е изписана и отово при нас Simple Smile
Помолих го да я поздрави специално от всички нас.
Пзете се и заедно до септември.
Ако някой отива на ж.к нека и се обади за кураж от нас, но недейте в жегите да тичате!
Алфи Heart Eyes

# 138
Много се радвам за irinii ,новината е страхотна!
Дано всичко да е наред и за напред.

# 139
Радвам се за Ирини,стискам палци и се моля скоро да се върне отново при нас и всичко с нея и бебчо да е наред!  bouquet Praynig
Аз днес ходих за пореден път да давам кръв за антитела,дано всичко е наред! Praynig
Иначе при мен няма нищо ново,само че не можах да спя цяла нощ от тия горещини,не знам вие как издържате?!?
Успешен ден на всички и се пазете! Grinning  bouquet

# 140
Много се радвам за irinii Hug

Вчера бях при Давидков-
Вече сме 1637гр Crazy от носа надолу прилича на мен Mr. Green за таткото май в лицевата част само очите съм оставила rotfImbo С дълъг врат и крака сме , имаме си и косичка дълга 0,24мм -много готино се вижда  Grinning По едно време ни се оплези smile3534 не се стърпях и почнах да се смея в кабинета smile3532

# 141
  • София, "Младост 3"
Уф камък ми падна от сърцето за Иринии
С теб сме! Чакаме те!

# 142
Най-после  новини за  Ирини  Grinning
Много се радвам, че всичко е наред  и под  контрол  Simple Smile
И мен ме  мъчат  много тея  горещини , от  2-3 дни започнаха да  ми подпухват  краката и незнам какво да  правя , за да се  оправят  Rolling Eyes Лежа , вдигам ги нависоко , топя  ги в  солена , студена вода - нищо. Добре, че ще си правя изследвания  на  урината другата седмица , защото се  притеснявам да не  би да  ми се е  образувал албумин  Sad

Двв, много се радвам , че  ти и бебчо сте  добре. И ние наща бонбонка само я  гледаме , като сме  на  преглед,  на  кого прилича  Laughing
Тя  има сочни устнички и само мляска с  тях все едно прави целувки  Joy Голям майтап , лекарите  казват ,че устните са  от  мен , но и нашия татко не е с  много тънки устни, така , че  не се знае  от  кой са  Wink

# 143
Здравейте, момичета!
Радвам се, че с Ирини нещата се подобряват! Hug
Аз вчера бях на преглед при д-р Марков - с малката госпожица всичко е наред, вече е 1300гр., което е съвсем в нормите, има си всичко - отново я разглеждахме Simple Smile Единственото леко притеснително нещо е, че е обърната с дупето надолу и може и така да остане, но това не е страшно Simple Smile В момента краката, ръцете и главичката й са точно под ребрата ми - аз се чудех какво ме подпира така Crazy
Момичета, стискам палци на всички за добри резултати от изследванията, спокойни нощи и приятни разходки Grinning

# 144
Здравейте мамчета! Grinning
И аз се радвам, че с Ирини нещата са вече наред. Стискаме палци скоро да е пак на линия. Praynig Heart Eyes
Аз в сряда дадох урина за микробиологично изследване в Шейново, защото ми отриха много левкоцити в урината и трябва да се разбере какво ги е причинило. Днес трябва да излязат резултатите и ми е притеснено. Дано да не е нещо много сериозно. Praynig
Приятен ден на всички!  bouquet И дано малко да вземе да се разхлади това време, че вече не се издържа Shocked Close

# 145
Отдъхнах си. Ириниии, стягай се и си спазвай задълженията, които си вкарала на първа страница  Heart Eyes

# 146
Слава Богу, че Ирини е добре. Казах ви аз, че и да е в болница, докторите си знаят работата. Чакаме те да пишеш, мила Ирими.
Mertzy, дано са ти хубави изследванията.
Аз сега трябва да се обадя да разбера как са моите резултати от влагалищния секрет и така се притеснявам... Cry, защото док каза, че има нещо и сега ще ми каже с какво ще се лекува. 100 на 100 ще е антибиотик Sad Стискайте палци поне гадинките да са по-безобидни и да не са опасни за бебка.

# 147
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 148
Здравейте момичета!
Радвам се че Ирини е добре!
Отдавна не съм се вясвала тук ,защото и на мен ми се наложи кратък престой в болница  Sad
Поздравления за всички които успешно са издържали изпитите си, и на  Доникабраво за дипломирането  bouquet
Мертци,мила съжалявам че имаш проблемчета,и може да ти се наложи престой в болница,но опитай се да мислиш позитивно(колкото ти е възможно),все пак всички мъки са за да са добре децата.Стискам ти палци  newsm10 всико да бъде фалшива тревога ,и ако се наложи да влезеш в болница ,то всичко да бъде наред и да не лежиш много.
дввмного позитивно звучиш,много се радвам че вие с бебчето сте добре Simple Smile
ПОЖЕЛАВАМ ВСИЧКО НАЙ-ХУВАВО,НА ВСИЧКИ НАС И НЕКА БЕБЧЕТАТА НИ ДА СА ДОБРЕ Simple Smile

# 149
 newsm51 Здравейте момичета!
алфира   Hug мила БЛАГОДАРИМ Ти за добрата новина която ни донесе за ирини!
ИРИНИ оправяй се и те чакаме тук сред нас  Heart Eyes и никакво напускане повече на линията до като не дойде времето за гушкане на бебето.Аз довечера като се прибера от лекар ще ви пиша как е моят бебок Hug Днес ми е последен ден на работа.

Общи условия

Активация на акаунт