Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава наличието на левкоцити в урината по време на бременност?
Как да избера подходяща болница и лекар за раждането?
Какви са симптомите на контракции и как да ги разграничим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава наличието на левкоцити в урината по време на бременност?
Наличието на левкоцити в урината по време на бременност може да показва инфекция на пикочните пътища. В този случай е препоръчително да се направи стерилна урина за посевки и антибиограма, за да се идентифицират евентуални бактерии и да се предпише подходящ антибиотик. Повторното изследване е най-добре, за да се установи точната причина за наличието на левкоцити в урината.
-
Как да избера подходяща болница и лекар за раждането?
Изборът на подходяща болница и лекар за раждането може да бъде труден, особено ако нямате препоръки от приятели или семейство. Онлайн форумните могат да бъдат ценен източник на информация. Важно е да изберете болница, която предлага желаните от вас услуги, и да се срещнете с лекари, за да изградите доверие и разбиране на техните методи и подход.
-
Какви са симптомите на контракции и как да ги разграничим?
-
Как да се подготвя за раждането и какви са важните въпроси, които трябва да задам на моя лекар?
-
Как да се справя с контракциите и какви са причините за тях?
Здравейте,сега се връщаме от нашата любима лекарка и бързам да ви се похваля
Всички изследвания на кръв и урина са ок-нямам бакерии,албумин и др.чудеса,желязото е ок,глюкозата също.Плацентата е ок и добре храни бебока.Малкият ми тигър е 1850 грама и е 40 см.с главичката на долу е застанал,но все още може да се премята има място.Направи едно показно и на лекарката как рита и се върти и няколко пъти го хванахме как си опъва крачетата и ме удря точно под ребрата сега знам от какво е.Следващият ни преглед е на 21 юли и тогава ще му слушаме тоновете на сърцето,ще правим вагинален преглед/първият от времето когато правих първите си прегледи и установихме бременността/,за да вземем секрет да проверим за бактерии последно.И от началото на август започваме да посещаваме доки всяка седмица.Хайде стига съм ви занимавала.
дано всичко е ок със сестра ти и да гуши здраво момченце.
,сигурна съм че всички във форума сем си съпричастни
,наистина всеми си направи изследвания на своя глава ,че иначе май никой няма да ти обърне внимание,абсолютни изроди
,аз като цяло съм доволна от престоя си в болницата ,но само защото намах проблеми(да чукна на дърво),а влязох само за запис на тоновете,а там пускат и задължително кръвни изследвания и урина,все пак гледах какво става като цяло там,ДА НЕ НИ СЕ НАЛАГА ДА ВЛИЗАМЕ В БОЛНИЦА
,А ИМА ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДО ТАЗИ 38-МА Г.С.

Мислено сме заедно и Ще се подкрепяме.
Какво ще кажете момичета? Давайте идеи за ден и час, а за мястото предлагам да е Формулата.
мисичка за мама Ирини за да си идва скоро в групата 
"
. Но край. Естествено, че трабва да се сложи край на лошите мисли...